Elemente de baza-n tehnica trolajului grav

Monday, 31 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Trolajul grav e o chestiune de tehnica, si aceasta tehnica se bazeaza pe niste elemente. Dintre ele, vom descrie unul, incepind cu un citat :

ruide: hey chris, stop fuckin cybering and let me show you something
cyph33r: what
cyph33r: i dont cyber cockbite, i have a gf
ruide: haha
cyph33r: what did you want to show me
ruide: i made an account on that scrabble website you go to
ruide: bubblegal_14
cyph33r: wtf
cyph33r: omg fuck you you fucking prick
ruide: chrisharker: i slide two fingers into your tight asshole
cyph33r: YOU ARE A FUCKING FAGGOT YOU KNOW THAT
cyph33r: I FUCKING HATE YOU
ruide: chrisharker: i've never done this before, am i doing it right?
cyph33r: FUCK OFF YOU FUCKING ASSHOLE

Textul original se gaseste pe bash.org, un site de-a carui existenta uitasem de prin 2005 sau asa ceva, de cind n-am mai intrat pe irc. Da' acuma recent de cind particip la astea cu bitcoinii incep sa-mi amintesc tot felu' de prostii din tinerete, precum de exemplu bash.org. Sau gagica aia care locuia literalmente in scara vecina, da' eu am descoperit-o pe irc pentru ca regatul nostru din nu mai retin ce joc pe web (utopia ?) isi tinea sedintele de razboi pe irc. Deci va dati voi seama, hal de alienare. Eu macar am scuza ca ma cauta jumatate din forta publica, da' ea sincer n-are nici o scuza, la cit de bine arata. In fine.

ruide-cyph33erDiscutia intre cei doi participanti, pe care am reprezentat-o stilizat in partea drepata (click pentru marire) se invirte in jurul urmatoarei problematici socio-erotice cit si internauto-sexuale : Cypher Cyph33r are o prietena, si joaca scrabble pe Internet. Ruide nu are nici prietena nici nu joaca scrabble, ci il iubeste in secret pe Cyph33r. Ca atare, isi face un cont pe site-ul unde joaca el scrabble, sub numele fals de bubblegal_14, menit sa sugereze o grasa, practic. Dupa care sub falsul pretext al unei feminitati virtuale, il angajeaza pe prietenul sau intr-o conversatie cu subintelesuri multiple, ceva in stilul povestii omonime de-acum doua sute de ani, tradusa dupa o poveste si mai omonima de-acum si mai doua sute de ani. Dupa care fapta de vitejie cunoscuta in limbaj de specialitate drept trolaj, ii impartaseste prietenului sau atit realitatea situatiei cit si profunzimea sentimentelor lui, stare de fapt la care prietenul reactioneaza cu toata intensitatea emotionala ceruta de situatie.

Cele doua elemente de baza care se desprind din acest exemplu, si care stau fara gresala la temelia oricarui trolaj grav, sunt :

  1. Sentimentele profunde de iubire adinca ingemanate cu o dorinta arzatoare de-al simti pe cel trolat largindu-i viguros gaoaza, din partea trolului ;
  2. O profunda cunoastere si adinca intelegere a preocuparilor, intereselor si sistemului de valori al celui trolat, din partea trolului.

Daca punctul a. nu este indeplinit nu putem avea trolaj deloc, pentru ca trolul pur si simplu si-ar ocupa timpul cu altceva. Daca punctul b. nu este indeplinit nu putem avea trolaj grav, pentru ca asa-zisei victime i se rupe la modul absolut de toata povestea, nepasindu-i nici cit negru sub unghie, din care cauza rezulta cel mult avortaj de trolaj, si nici intr-un caz trolaj grav.

Trolajul reusit este un soi de masturbare anala a trolului, doar ca in locul obisnuitei periute de dinti / bucata de castravete / scl respectivul se foloseste de o persoana gasita pe Interneti. Ceea ce tehnic vorbind ar trebui sa insemne ca nu mai este vorba de masturbare, cit de viol, sau ma rog, la limita de chestia aia pe care-o fac mitele in calduri cind se plictisesc de frecat piciorul scaunului si vin sa frece piciorul stapinei. Privit din aceasta perspectiva, trolajul este modul suprem al incompetentei : nu doar ca te futi in cur, da' ramii si singur dupa aia, sau cu alte cuvinte tot degeaba.

Banuiesc ca acum ati inteles cum se face ca trolajul si incercarile de sunt principala distractie online a efebilor.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. Eram sigur ca-i de pe bash :D

  2. pe bash era ala cu i put on my wizard hat
    pacat de el ca nu il mai updateaza nimeni

    trolul se joaca cu sentimentele oamenilor care confunda virtualul cu realul.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 November 2011

    @krossfire Ma intreb daca vom apuca si noi sa se uite careva cu aceeasi nostalgie la krossfire.ro sa zicem. Bine, in afara de tine ca tu esti nostalgia addicted de-ala.

    @cipslim E, pacat. Ce, biblia cine-o updateaza ?

  4. Wtf is an efeb?

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 November 2011

    Efebul e un tinar bun de pula.

  1. Elemente de baza-n tehnica trolajului grav pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Acest articol care este el....

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.