E cu blogari, distractia continua

Tuesday, 16 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Hai sa luam exemplul unui putoi anonim :

putoiul-sorin-rusi-1

Deci problema lui e ca daca isi cumpara o casa si-i vine chefu' de duca ? Ce se face ? Ok ? Asta este problema lui. Ce se face dom'le omu', daca isi cumpara o casa undeva, si pe urma ii vine cheful sa se mute. Bun ? Ati retinut care e problema lui ?

Sa continuam, cu paragraful imediat urmator :

putoiul-sorin-rusi-2

Deci situatia reala in care se gaseste pulalau' este ca l-o dat ma-sa/pizda/ma-sa pizdei afara din casa, si e cu pula-n gura sub un pod undeva. In parc. Locuieste intr-o pereche de tenesi. Si ce il fute pe el grija ? A, pai ca daca isi cumpara o casa, si ii vine chefu' de duca, oare ce se face ?

Mnoa, sa-l linistim pe tinar, sa-i alinam framintarile, precizind ca sensul proprietatii tocmai asta e, ca nu te mai poate da nimeni afara nu-ti mai vine "dorinta de a te muta". Ca se muta toti ceilalti de pe proprietatea ta, hapt cind ti se nazare tie. Numa' nu tu. Tu ai imunitate. Aia inseamna sa-ti cumperi o casa.

Atit sunt de satul de putoisme de-asta cit nu cred ca se poate reda in cuvinte. Sta putoiu' de Internet cu pixu-nfipt in nas si da din el pareri.

"Oare daca as avea o casa as fi tot un vagabond anonim ? Pai eu cred ca da! Ia sa scriem un articol despre cum ar fi sa fiu io asa cum ma gasesc ceva perfect incompatibil cu mine asa cum ma gasesc!"

Si toarna-i frate articole despre sfere cubice, despre cum ar fi pula lu' Titus Steel daca Titus Steel era femeie, despre care-i mersul treburilor daca treburile-ar sta, despre ce-ar minca un om bogat daca ar fi sarac ca si opiniomanu', si tot asa si da-i inainte.

In mod normal trebuia invatat in scoala ca prostiile astea sunt lucru de rusine. Din ceva motiv nu s-au invatat in scoala. Oare se pot invata pe Internet ?

Mira-m-as.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. anonimosu`s avatar
    1
    anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 16 August 2011

    Practic romanii nu constientizeaza posibilitatea nereusitei pentru ca nimeni n-a reusit inca nimic si nu au termen de comparatie.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 16 August 2011

    Pfoai deci cuvinte de pus in rama. Corect, fiecare isi inchipuie ca asa e "normal".

  3. no mircica esti hater. ce-ai cu prostimea?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 16 August 2011

    Mai ridem si noi.

  5. PorkuldeYork`s avatar
    5
    PorkuldeYork 
    Wednesday, 17 August 2011

    Tu dai acum cu stivalele la coaie exact in mecanismul care face 70% dintre oamenii tristi si simpli sa se trezeasca si a doua zi. Astia traiesc in visare. Cunosc oameni reali, am si dat mana cu ei ca sa ma asigur ca nu-s naluci. Oamenii astia se imbogatesc mereu maine. Da nu azi, ca azi e deja tarziu si mergem la culcare, da' maine o comitem. Speranta asta face UNII oameni sa se miste, sa nu-si ia venele, sa mai traiasca o zi, eventual sa produca pentru sistem sau sa-si distruga ficatii. Da' ideea e ca asta-i perfuzia lor. Si tu nu lasi homul sa viseze... om rau care esti si te afli tu !

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 17 August 2011

    Dar de ce sa nu moara ? Io asta n-am inteles. Tot aglomeram lumea cu indivizi incapabili, tristi si inutili. De ce ?

    "Lasa, saracii, sa traiasca si ei". Mbun. Mare milostiveala, sa-i lasi sa traiasca sa se poata chinui. E pervers de-a dreptul. Si tot io-s ala rau'.

  7. anonimosu`s avatar
    7
    anonimosu 
    Tuesday, 30 August 2011

    Toată lumea îl ştie pe Sorin Ruşi, proprietarul laptopnews.ro. Un băiat cuminte, muncitor, chiar dacă nu foarte mobilat la mansardă.
    http://www.zoso.ro/laptopnews-ro-ruleaza/

    Nu-i prima oara cand aveti aceleasi opinii. Nici a doua oara. De fapt, reaminteste-mi, pe ce nu sunteti voi de acord?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 30 August 2011

    Asa intrebari se pot pune numai si numai despre persoane care au opinii, ale lor, formate prin ceva proces cognitiv. Nu e cazul, Perfu si le scoate din buric. Uneori nimereste, alteori nu nimereste, da' pula tot o suge.

  1. [...] gasesc ei de la natura, neintelegind chestiile fine ale viitorului precum Internetul altfel decit in termenii lipselor si intirzierilor lor de la civilizatia lumii, si incurajati de aiureala zisa zelist se gaseau intr-un deadlock, nimeni nu da link catre nimeni. [...]

  2. [...] In frecat duda. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.