Cum era sa il pleznesc pe unu'

Wednesday, 16 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci ca asa se face ca sa fii cul, am vazut eu la teve (bine, n-am vazut ca nu ma uit, da' mi s-a povestit de catre persoane de incredere, deci e totuna, bine ?). Tre' sa-l bati pe unu'.

Da' nu chiar de-a devaratelea, sa curga singe sau ceva sa te mai patezi pe palariuta doamne fereste. Tre' sa era sa-l bati. Cum e sa era sa-l bati ? Pai cam in felul urmator : ti se intimpla o chestie, tu asisti pasiv, nu zici nimic, zimbesti asa fals si bovin, te faci ca te uiti intr-o parte dupa care scrii pe blog ca "era sa-l bat pe ala!". Sau ma rog, era sa, aia-i partea importanta, ce violente anumite alegi, sa-l omori, sa-l pleznesti sa-l felezi e deja o chestiune pur stilistica. Partea esentiala e sa era sa.

Deci eram io la inghetata la Timi's linga PNL care-i linga Unirii care-i linga PDL care-i linga fosta primarie si fosta biserica sirbeasca si fosta cazarma ruseasca de se darima incet incet (da' i-au adaugat un banner pe zidurile mincate de vremuri, prin care niste nesimtiti inenarabili anunta fad ca "au redat speranta copiilor", si se asteapta sa le dau eu bani ca sa poata in continuare fi obraznici in limba romana, asa ma enervez de era sa-i bat si pe aia mintenas). Pentru ca totul e linga totul aici in Timisoara, literalmente daca trage cineva o basina impute tot orasul asta de dimensiunea aproximativa a unei cabine de Raba.

Iar inaintea mea (ca nu eram inlauntru, ci dinafara, la fereastra ceea rabatabil-ghilotinanta) era un cuplu. Iar in urma mea, alt cuplu. Aparent copiii nu mai maninca inghetata in Timisoara decit cel mult intrauterin. Pina fatuca mi-a inchegat comanda-n forma palpabila, cuplul din spatele meu a stat la discutii.

Ma simt obligat, ajuns in acest punct cu naratiunea, sa semnalizez ceea ce-ar trebui sa fie evident, da-n zilele noastre... mai greu. Cuplu inseamna un el si o ea, si intr-adevar, dupa toate aparentele cuplul asta era format dintr-un mascul si-o femela de-ai speciei umane, un element cu sini, fusta, ciorapi, cercei, tunsura de muiere, ruj, fond de ten, etc scl., si un celalalt element fara sini, fara fusta ci cu pantaloni, fara ciorapi ci cu sosete, fara cercei, cu tunsura de, hai sa zicem, cu indulgenta, barbat, fara ruj, fond de ten nu-mi pot da seama si asa ma departe. Conventional ii vom zice "el", si celei cu fusta-si-sini "ea".

Deci, "el" : Cred ca vreau de ciocolata. Asa, taraganat si nehotarit, cum am citit eu in niste manuale mai vechi de AMR ca-i sade bine unui barbat adevarat. Ea, pasional si definitiv : Aaah, eu vreau de fistic!. "el" : Hmm. Imi recomanzi sa nu iau de ciocolata ? Cu o voce plinsa, asa, ezitanta, asteptind ca Ea ori sa-i decida problema, ori sa-i incurajeze intr-o directie, ori in tot cazul, sa preia haturile situatiei si sa-i spuna si lui ce are de facut. Cum am citit tot acolo ca-i sade bine unui barbat adevarat. Daca poarta fusta, chiloti franjurati de matase, ruj si alifie-n buzunarul de la piept.

Da' sa ma intelegeti, nu erau un "cuplu" format dintr-un gheu iesit intimplator cu o faghagherita de-aia la promenada. Nu erau un mos si-o baba, asa ca "el" sa aiba scuza decrepitudinii materiale care l-a redus la o stare pre-puberala. Nu dom'le, doi oameni normali si obisnuiti, treizeci fara ceva, treizeci si-umpic.

Vadit stinjenita, si usor exasperata, Ea a evitat problema cu dexteritatea cuiva care are o groaza de practica pe tema. Biata fata. "el" : Nu, cred ca am sa-mi iau si eu de fistic.

Moment in care era sa ma intorc sa-l pleznesc, pur si simplu, cu palma deschisa, ca pe-o pizda proasta ceea ce de altfel si este. Da' nu l-am pleznit, numa' m-am intors catre ei si m-am uitat la "el" ca la o pizda proasta, ceea ce de fapt chiar si este.

Pentru ca fir'ar a dracului de lume si de viata! Si io pun gagicile sa comande in bar cind mi-i lene ori imi tre' la baie ori am treaba de discutie cu careva si nu voi a fi deranjat. Da' este totusi un spatiu, mai frate, o distanta, n-am ajuns pina in halu' in care sa-mi recomande ce sa beau si ce sa ling ptiu.

Apoplexie fac, ma-ntelegeti voi ? Ce-s astia ? Ca barbati nu-s. Ce sunt ei ?

Domnisoara, barbatii din ziua de azi sunt niste carpe. Ca daca as auzi o singura domnisoara sau doamna plangandu-se de ei ar fi una dar cand mi se urca cate o fata din asta in masina si incepe sa-si sune cate o prietena sa ii zica ca fata e dezamagita de baiat, ca nici de regulat nu o reguleaza bine (ma scuzati de expresie, imi zice) si ca la nimic nu e bun si ii mai vad si pe ei; stau cu fata o jumatate de ora langa taxi si o pupa dar nu ar lua-o acasa. NU! Si a doua zi dimineata ii vezi pe Matasari. De nimic nu mai sunt in stare, dupa doua pahare nu mai sunt in stare sa faca nimic cu o femeie. Pah normal ele saracele sa fie nemultumite. Pe vremea mea nu era asa.

Are dreptate. Si nici pe vremea mea nu era asa. Si nici nu este asa, tot pe vremea mea.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

41 Responses

  1. Ia si acum imagineaza-ti ca esti femeie dar cu aceiasi traire ... sora 13 si-alta nu. Noah ma duc ce mi s-a intamplat azi ... tre' sa ma descarc.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 February 2011

    Io nu-s la curent cu astea (marturisesc umil, nu-i lauda). Ce-i sora 13 ?

  3. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ZeF7p9HnshgJ:www.jurnalul.ro/stiri/observator/succes-sora-13-din-vaslui-i-a-incantat-pe-chinezi-22453.html+sora+13&cd=10&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a&source=www.google.ro

    Pfuuuahhh cum mah, si taxatoarea?

    Marturisesc ca nu l-am vazut deoarece ... eram exclusivista de mica.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 February 2011

    Ce taxatoare ?!

    Zic ca n-am prea inteles, da' ceva eroina de manga-uri ?

  5. Oleu, tanti asta (personaj de film - sora 13) era o karatista si ii prindea si ii batea, ii rupea si alta nu.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 February 2011

    Foarte bine le facea.

    Si-i intorcea si-i si futea ?

    Ca am ca o presimtire ca lor le-ar placea.

  7. Lol Nu's ... dar uite o sa caut filmul si te anunt :)

  8. Eh, fătuca/femeia probabil de acuma știa că nu-i chiar bărbat ăla. Probabil s-a simțit rușinată de faptul ca a devenit evident și pentru public :)

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Friday, 18 February 2011

    @Luka D Astept cu sufletu' la pula.

    @Serafim Cred ca era atit de obosita de patologia respectiva incit nu-si mai batea ea capu' de public.

  10. Zeii metalului ar fi vrut maceeel :D

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 6 March 2011

    De exemplu, acuma nu stiu cit de zeu al metalului e, da' Thor il spargea gaozu' cu un ciocan de zece tone, ghintuit cu cremene.

  12. Cristian`s avatar
    12
    Cristian 
    Saturday, 13 August 2011

    Hatere recunoaște că de fapt ți-e frică să nu-ți recomande vreuna înghețată cu aromă de cucută identic naturală.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 August 2011

    Stii ce i-o zis Churchill unei proaste care i-o zis ca daca era maritata cu el ii punea cucuta-n cafea ?

  14. Cristian`s avatar
    14
    Cristian 
    Saturday, 13 August 2011

    Nu, dar am aflat acum.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 24 March 2020

    > la fereastra ceea rabatabil-ghilotinanta

    I have it on good authority that the place meanwhile closed down, to be replaced by some second hand clothes store or somesuch item rather more adequate to the needs and horizons of the European Capital of Culture.

  1. [...] Pina la urma, autismul este o mutatie adaptativa : principala calitate a unui lider in societatea contemporana este sa nu-i pese de parerile celorlalti. Nu zic sa nu-i pese complet si total, pina la suspendare-n lumea interioara, dar sa nu fie dispus sa-si ajusteze actiunile dupa ceilalti chiar pina la completa depersonalizare. [...]

  2. [...] mai logic, dintr-o perspectiva strict - dar strict - a eficientei zic, si luind in considerare si starea masculinitatii-n purtatorii de nadragi moderni sa isi ia gheu' respectiv o pizda buna si mai curvistina, pe care sa n-o futa nici daca se roaga [...]

  3. [...] termenii astia foarte masculini, negocierea sexuala ajungind de-o moliciune si de-o feminitate ceva ce nu se poate povesti. Ca rezultat, "barbatul" in nevoie se sfieste probabil sa abordeze o femeie reala, preferind sa [...]

  4. [...] O domini! Chestiunea nu functioneaza ca atare, exista femei mai adecvate ultimului rol, cum exista (multi, futu-i!) barbati mai adecvati primului rol. Dar asta nu inseamna ca viata in cuplu se poate desfasura fara [...]

  5. [...] Ati cheltuit mai mult de 5 lei pe cadouri incercind sa imbunati o iubita / iubit. [...]

  6. [...] Sexualitatea este in totul ei un comportament social, chiar daca e la moda fictiunea comod-convenabila c-ar fi un comportament personal. Nu este, nu doar pentru ca organele sexuale ale fiecaruia apartin de fapt reprezentantilor celuilalt gen si nu purtatorului, si nici doar pentru ca voi, fetelor, sugeti pula astazi pentru ca asa fac celelalte fete, si n-ati suge-o daca n-ar suge-o si ele, cum de altfel nici n-o sugeati pe cind nici ele n-o sugeau, desi, DESI era atit de greu si atit de naspa sa fii sotie-n comunism. Ca sa nici nu mai intram in discutii despre ce fac baietii, ca nu ne pricepem. [...]

  7. [...] cam la toate speciile se nasc mai multe femele. Altfel, problema-i universala dupa gen. De altfel am si rectificat lipsa precit m-au tinut puterile ceva mai [...]

  8. [...] da, stiu ca "sunt si tipi care nu procedeaza asa". Sigur ca sunt. Problema cu ei este ca nu i-ar fute nici ciinii. In momentul in care nu respecti [...]

  9. [...] complet dispret fata de riul si ramul pe de-o parte si niste putalai speriati de bombe care nu stiu ce inghetata li se asorteaza cu palariuta se cheama ca-i un lindice foarte intins. Romania are cel mai intins lindice din toate tarile [...]

  10. [...] de cealalta parte, data fiind excelenta calitate cit si forta vitala a vaietatilor care trec drept barbati astazi in principal in virtutea lipsei de concurenta (apropo de care [...]

  11. [...] continuam cu obiceiul absurd de-a accepta si barbati in Teatru. Cam ca ce chestie exact ? Ei oricum nu exista in lumea reala, de ce aceasta trista ipocrizie artistica ? Doar de dragul unei intre timp vetuste "traditii" ? Dar [...]

  12. [...] than the real thing" aka "I can't believe velveeta's not butter!" [↩]Soo... you can't find a real man anywhere, can you [...]

  13. [...] a dragon in practice it's "best" to "play it safe" which may make sense on the individual level but is catastrophic globally. [↩] Category: Cocietate si Sultura Comments feed : RSS 2.0. Leave your own [...]

  14. [...] telling you, you're missing out on lulz. [↩]Some do, at least for a while. [↩]Hence the socialist hope in "the future" - the only reason there's [...]

  15. [...] can be any flavour you like, as long as Sysco delivers them. ———Very literally, children. Never killed a man, never raped a girl into womanhood, never tasted death, never had anything of [...]

  16. [...] ink or somesuch nonsense. So no, it's not caviar, just like what I do to women is rape them not "make love" nor "fuck" nor whatever else esltarded bullshit. It might've been caviar a full century ago ; but [...]

  17. [...] be here. [↩]Rather, "we" in the sense of not-me need "your parents" (though the "girlfriend" readily qualifies) to underwrite the very expensive attempt of pretending to keep up with [...]

  18. [...] I thought they made bank in USGistani bureaucratic services! [↩]Herpitty derp, Ballas was about to kung-fu the puerto rican, if only his feet weren't glued to the floor by those darn kids such that [...]

  19. [...] : Delaunay, "If we're lazy enough, maybe the bitches will start behaving out of sheer boredom. They'll be like, 'comfortable' and [...]

  20. [...] if you can culturally castrate males to try and outcompete females in fat imbecility, resulting in sad lols, you still haven't solved anything. [↩]Realization as in the financial term of art. [...]

  21. [...] it on toast. In no case is it anything like what you do with [mental health] nurses, where you lean on them, god help us all. The Little Differences, you know ? Because back in Yurp they don't even know what [...]

  22. [...] (and let me underscore that : desperate) females therein shipwrecked will misinterpret their sexuality as rape because... well, simply because such misrepresentation stands as a proxy for suicide, which [...]

  23. [...] because I have greater capacities for life, and generally everything than that species of sad, dry fucks. [↩] Category: S.MG Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  24. [...] up. [↩]Preston was sitting there killing time, waiting for "something to happen" such that "he might've done it". [↩]What a fabulous way to transport grime, filth and dried out phthisic sputum offa [...]

  25. [...] bine, is mamoase ele, drept si asta. citi de-astia n-am vazut, de-mi si venea sa intreb "tu, asta-i prietenu' tau sau copchilu' tau retardat". grele [...]

  26. [...] of ever catching up. For one thing I'm way the fuck too lazy, and for the other I've gone from "almost slapping" to throwing cashews over a decade, I mean gimme a break. 19 yo me is quite unimpressed with all [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.