Coloja scrie, noi ne distram

Monday, 28 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Cetateanul-bibliotecar-jurnalist si scriitor Colojai comite o incercare de descriere a unei orgii cu puterile modeste ale tineretii revolutionare si complet inocenta de perversiuni de-astea. Care incercare m-a distrat foarte, atunci cind am citit-o. Acum vre-un ceas, in timp ce o abila domnita-mi extragea maduva am realizat brusc ca-i perfect posibil ca eu sa fiu de altfel si singurul (dintre cei trei cititori ai zisului) care realizeaza cit e de amuzanta, si ca atare ma simt absolut obligat sa explic publicului.

Citamii (partial, ca nu prea merita altfel efortul) :

Să fi avut vreo 16 ani când am mers pentru primele dăți la Șuncuiuș
[...]
Când a venit seara, după ritualul de împlinire adus lui Falus Imensus, ne-am bătocit bine cu toții și i-am adus femelele lui Rahan, ca să le împlinească cu sămânța lui și să le jertfească pe altarul virilității. Apoi ne-am băgat iar pietre în chiloți și am dansat până la extenuare, cu tot cu crengi și frunze-n păr. Asta înainte să observăm că la vreo două aruncături de băț se holbau la noi alte două corturi de turiști nou-sosiți. Și aveau și la ce să se uite, că fetele urlau ”posedă-ne violent Rahan, posedă-ne” în timp ce eu și restul ream în genunchi în jurul lor și incantam cu ochii dați peste cap și bolovani atârnând greu în dreptul pulii. Iar pișatul pe totem, în cerc, cu capul pe spate și brațele deschise nu ne-a ajutat deloc, că a doua zi se uitau oamenii cam ciudat la noi.
[...]
Între timp se adunaseră vreo alte cinci corturi ai căror locatari nu prea aveau curaj să iasă afară, mai ales că Rahan decretase că acum toți membrii tribului se pot înfrupta din cele două virgine și toată valea răsuna de ”fucheooo măăăă!” și ”degeaba fugi că tot ți-o trag!”

In teorie suna bine, daca n-ai vazut in viata ta orgie iti poti inchipui bineinteles ca orgia-i un fel de betiveala adolescentina de Suncuis extinsa cumva neutru-n pizda. Stiti cum fut gagicile-n cur aia care nu le fut in cur da' tot incearca ? Le iau asa brusc si pe neasteptate si dau sa le bage pula-n gaurice. Asa, ca si cum daca nu le lubrifiaza si nu le pun sa se relaxeze-n noada fetele cumva nu vor observa ca le intra o pula-n cur si se vor simti prea timorate de absurdul situatiei ca sa protesteze. Nu rideti, pentru ca a) asta-i nivelul la care se gaseste majoritatea "concurentei" la pizda si respectiv b) io v-am zis ca va fi haios.

In practica, suna deosebit de prost. Ca sa ne intelegem : doua fete de circa saisprezece ani care-si petrec un sfirsit de saptamina futindu-se-n mil cu un numar oarecare de minim trei baieti de virsta lor (ca numaram doua nume plus autorul distinct de ele) vor ramine fara indoiala macar in parte insarcinate. Considerind o fertilitate medie de 50%, cit si este la virsta aia, inseamna ca daca fiecare dintre ele se fute cu fiecare dintre cei trei baieti exact o singura data, sansele ca amindoua sa fie gravide la intoarcere sunt 75%, iar sansele ca niciuna sa nu fie gravida sunt un fulminant 1.5%. Va dati seama.

Si nu, contrar opiniei probabil raspindite printre expertii in chestii din lecturi (ca om cult care citeste) virginitatea nu este o pavaza. De fapt dimpotriva, tocmai tineretea fetelor ne garanteaza ca n-au prea avut cind sa execute o douzina-doua de avorturi care sa le fi redus fertilitatea data de natura cit sa sune toata istoria asta daca nu credibil macar vag posibil.

Da' sa facem abstractie de chestia cu graviditatea, zicind ca or fi fost fetele pe pilula la saispce anisori, sau in fine, s-o nascut in urma acelei distractii un pustan care se va numi Tudor si incheiem aici discutia despre el. Totusi, unde sunt prezervativele ?

Si nu discut de prezervative dintr-o perspectiva anticonceptionala, ca eu spre deosebire de aceiasi inocenti de lumea asta care-si scriu fanteziile pe post de realitate ca si cum ar chiar fi (pe criteriul ca oricum nu va ajunge sa se intimple ce viseaza ei si deci nu conteaza) inteleg care-i diferenta intre anticonceptional si antiepizootie. Deci, unde-s prezervativele dom'le-n istorioara asta ? Dat fiind ca ar fi servit drept niste bune amuzamente intr-o pauza dintre doua sesiuni de bagat pietre de riu in fund intre trei baieti care nu vazusera la 16 ani cum arata lindicul da' isi explorau intr-un mod de altfel foarte sanatos sexualitatea lor homoerotica prin ceva cimp m-as fi asteptat sa aud pomenindu-se de ele, daca ar fi chiar existat. Ca doara daca se pomeneste de fete care nu exista, te astepti ca-i din cauza ca s-au epuizat toate chestiile existente, logic vorbind.

Iara daca nu existau prezervative, problema-i cam asa : doua fete dispuse sa petreaca un sfirsit de saptamina intre trei sau mai multi baieti exista, nu-i un capat de tara, s-au mai vazut cazuri. Dar ele fie (cazul rar) vor cunoaste bine cum stau problemele cu contagiunea, si-si vor lua masuri (care nu, nu se reduc la prezervative, ci in principal se reduc la aia ca nu discuta cu trei copchii timpiti prin ceva boscheti) fie (cazul frecvent) vor fi atit de bolnave incit nu se poate reda-n cuvinte ce windows 3.1 ruleaza la ele-n pizda. S-au mai vazut cazuri si de-asa ceva, stati linistiti, nu va faceti probleme. Eventual intrebati un venerolog.

Problema cu fictiunea e cam asa : exista un mare numar de cetateni care se uita la wrestling si au impresia ca cei doi participanti se mardesc onest. Exista un numar ce-i drept mai mic de cetateni care se uita la aceeasi chestie si vad lamurit pina si semnele pe care cei doi participanti la "mardeala onesta" si le fac ca sa evite accidentele. Dupa care primii sed cu ultimii la o partida de poker, de unde pleaca in pula goala.

Pentru ca n-au avut noroc. Bineinteles.

A, si pentru ca lumea asta este defect construita. Idem bineinteles.

———
  1. Care intre timp s-a suparat si si-a sters blogul cu totul bawawawww call teh wambulance eleventeen. []
  2. Intrucit cetateanul-bibliotecar-jurnalist (si scriitor) Coloja T. Razvan si-a sters intre timp blogul (baww baww), puteti gasi textul original in Google Cache, sau ca o solutie mai generala cautind cache:razvancoloja.com/page/x/ unde x ia valori variabile da' de preferinta mai mititele asa, dupa posibilitati. []
Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

58 Responses

  1. Anonimosu`s avatar
    1
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Monday, 28 November 2011

    Tot di cache

    N-am să uit niciodată cum un prieten ținea morțiș să aibă Screamer 2, ceva budă de joc cu mașini care pe mine mă enerva. Împachetat ocupa fix 22 de dischete. În vremea aia se circula cu HDD-ul la purtător, că mureai până cârâia un set de dischete lângă tine. Ei bine, tipul ăsta avea PC la biroul unchiului său, eu la biroul tatălui meu. Niciunul nu puteam deschide carcasa ca să scoate HDD-ul afară, că ambele erau în garanție. Așa că vine omul cu sacoșa de dischete, arhivăm jocul în vreo 20 de minute (hă – râdeți voi râdeți, dar la 64 RAM, măgăoaia mea era ăl mai tare hardware din Oradea). Se pune să copieze, stăm vreo oră și ceva până se copiază arhivele pe dischete pleacă vesel acasă. Mă sună după o oră dumnezeind – era stricată una din dischete, nu putea scoate de pe ea nimic. Vine înapoi, facem aceeași chestie. Pleacă acasă – pac, iar CRC Failed la despachetare că se stricase o altă dischetă. Și tot așa de vreo 5 ori până am făcut amândoi cu nervii în miez de noapte, am rupt brutal sigiliul de pe carcasa PC-ului și am fugit cu HDD-ul la el. Normal că i-am dat vreo 3-4 viruși lui unchiu-său, de m-a blagoslovit ăsta două săptămâni, dar ce conta? Avea Screamer 2? Avea!

    Nu am inteles, impachetau din nou jocul de fiecare data?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 28 November 2011

    Pai nu asa e logic ? N-o sa fii fraier acuma sa rescrii pur si simplu volumul stricat pe 2-3 dischete sau ceva.

  3. pletzalcoatl`s avatar
    3
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Monday, 28 November 2011

    Your collection of scalps doth grow...

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 28 November 2011

    Fortune favours the evil.

  5. Macar sa fi invatat ceva pana sa sara din barca: ori alineat, ori rand gol, altfel nu se poate citi omeneste.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Timp este, vreme se gaseste, unde-i graba ? Pina la pensie poa' sa tot invete.

  7. Io am o stire soc neexclusiv pentru trolema : manowar posteaza iar pe blog.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Cit o rezistat inchiderea definitiva care nu era dramawhoring ? O luna plus-minus ?

    Tipul imi aminteste vag de ala, Cernea.

  9. ala cu puleti verzi?

    io cred ca astia-s cu programare, ba dispare unu', ba vine altu', etc. astia dau cu zaru' hai ba care fute serverul luna asta sau ceva de genul.

    ie si avocat btw.

  10. serviti produsele polimedia sa am si eu pe cine sa injur. cam asa ceva
    eu ma intreb cum scrie pe blog daca nu zice nimic de tastatura? ceva misterios la mijloc

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    @Freud Mei, iti spun concret : Coloja s-o dat mare la faza asta, eu l-am pus la locul lui. Care n-o fi fiind zero, da' cu siguranta nu-i mult peste soricelul mediu de cubical. La fo' patru ore distanta, cica omg ddos Trilema. N-o mers faza, asa ca si-o sters aricolu' de pe blog. Chestie care n-a contat, dat fiind ca Internetul nu uita. Cind o vazut si el ca tot degeaba, si-o sters blogul cu totul, ca poate e si-n 2011 cum era pina-n 2009, si dupa o vreme Internetul uita.

    Internetul nu uita nici asta, cum n-o uitat de exemplu nici pina astazi ca Bogdan Constantinescu aka deMaio are ori sa livreze pe ce s-o laudat ori sa-si ceara scuze alora, chiar daca a trecut deja un an de zile, cum n-o uitat de penibilu' de Fluture, cu Margauxu' lui cu tot, cum n-o uitat ca Ionut Oprea e un mincinos si Standout se ocupa in principal cu frauda, chiar daca au trecut doi ani, cum n-o uitat frauda de cind cu eastrologia.ro, chiar daca au trecut mai mult de trei ani de experienta de-atunci si asa mai departe.

    Pentru ca Internetul nu uita.

    Fata de care imprejurare, faptu' ca diversi sobo de prin online.ro isi mai fac inca sperante ca pot disparea-n ceata ca sa revina dupa citva timp curati, uscati, credibili si eventual chiar respectabili nu poate decit sa ma amuze.

  12. Anonimosu`s avatar
    12
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 29 November 2011

    Exista curva in Romania care sa nu fi terminat la Drept?

  13. pletzalcoatl`s avatar
    13
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Tuesday, 29 November 2011

    Looks like you get your wish.

  14. In sine ta te simti un campion?
    Concret: coloja a scos 2 carti, care se face ca-s bunicele. Coloja produce, plateste taxe, chestii. Functional in societate.
    TU: impresii, impresii, firma pe minus si cred ca esti plin de credite.
    Apoi cel mai puternic castiga! Ce? stres? Ala se culca linistit ca are de-o apa pe maine, tu vizesi monetizari si conspiratii. Apai coloja e o alege mult mai buna.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    @Anonimosu Depinde. Masculin sau feminin ?

    @pletzalcoatl No complaints.

  16. Anonimosu`s avatar
    16
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 29 November 2011

    Cristi frate, dar ce fumezi tu acolo? Ciorapi de dama?

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Faza haioasa-i ca sarmanul da cu stingu-n dreptul in aceeasi fraza :

    TU: impresii, impresii, firma pe minus si cred ca esti plin de credite.

    Copiii ar trebui sa stea in scoala, zic.

  18. in lumea polimedia logica se redefineste.

  19. Anonimosu`s avatar
    19
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 29 November 2011

    Sunt socat, un anonim spune tampenii pe internet. Este chiar prima oara.

    Prezic ca acest eveniment va avea importante ramificatii si un impact greu de calculat asupra viitorului.

  20. ANONIMOSU FUCK YOU!!!!!!!!!!

    IM A DRAGON!!!!!!!!!

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Am urmatoarea nelamurire : Cristii care-s mai multi sunt niste cristii care-s mai multi cu link la ctol.ro diferiti de niste alti cristii care-s mai multi cu link la zoso diferiti de alti cristii care-s si ei mai multi cu link la opencube diferiti de alti cristii care-s unul sau mai multi fara link deloc (dar cred ca totusi mai multi) ? Sau sunt toti acelasi cetatean complexat ?

  22. CRISTI FUCK YOU TO!!!!!!
    IM A REPLICANT!!!!

  23. Da ma, Coloja vinde. Cat avea tiraj, 1000 carti printate si 80 vandute?

    Daca ar trai din scris, era demult la centru dala de ajutoare sociale pentru vagabonzi.

    Oare de ce nu ma miram ca Mircea o sa fie megahater.

  24. Anonimosu`s avatar
    24
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 29 November 2011

    Eu cred ca da.

  25. si mp, vezi ca ai scris complex gresit

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    @Freud Parca asa retin ca se lauda cu 500 de exemplare (tiparite) cind cu distractia cu fatuca aia, cum o cheama, alta scriitoare de elita. Admitind ca le-o vindut pe toate si-a tras pentru sine un leu per volum post impozit ii iese aproape de-o masa-n oras. Ma rog, el locuind la tara ii iese poate si de patru iesiri saptaminale la toneta cu mititei de sarbatoare, deci o luna incheiata.

    Nelamurirea cu care ramin apropo de problemele grave si importante de le ridica cetateanul anonim este, bineinteles, daca si-a tiparit cartea cu mai mult de-o luna-n urma. In care caz poate fi mai degraba problem decit profit. Nu stiu, zic si eu, ca n-am trait niciodata viata romanului cu zece euro-n buzunar despre care-si face iluzii c-ar fi bani.

    @Anonimosu Te cred.

  27. Anonimosu`s avatar
    27
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 29 November 2011

    http://www.youtube.com/watch?v=16Aanuu-x_4 lolol

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    To watch or not to watch, that is the inquiry.

    Meh, too lazy. Summary or it never happened.

  29. Deci baietii astia de pe neti toti au pulile mari si zic ca asta e totul. Minunat.

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Gee
    I wonder why
    girls don't come
    to this site.

    Sau mai bine sa-ti dau video ?

  31. Parca-i mai repetat asta.

  32. LOOK MOM IM ON JEWTUBE, CAN I HAS +1 LIKE, PLEASE PLEASE PLEASE???!

    Deci ce video cacat, un tip pletos incruntat scapat de la ceva subsol rock anti-sistem scaneaza asa publicul nervos alaturar de un mosneag antipatic care nici el nu stie ce rahat recita.

    Requiescarti in pace sau cum se zice.

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Nu ai inteles nimic, asa se uita aia care au de-o apa pe miine. Iti explica Cristee.

  34. Bai nu stiu, totusi pacat, e cam naspa sa-ti pui si tu speranta ca valoare intelectuala in doua carti si nu le citeste nici pulea, cu exceptia la volumele alea care-ti revin tie de la editura, mai facem un schimb cu demaio si asta e. Trist si mila.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Mei, doara nu-s cine stie ce studii. Beletristica de-asta, ca sa numim elegant maculatura, care-i problema ? El le-o scris cum te caci, ma gindesc, nu si-o fi pus acuma cine stie ce mari sperante-n ele.

  36. se intampla chestie, am pierdut batalia la ikariam uitandu-ma la filmuletu ala.
    nu mai intru pe trilema ca dauneaza jocului.

  37. Mircea Popescu`s avatar
    37
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Mai bine treci pe ala cu Heroes.

  38. Mdeci de ce cristi da link la cub?

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Pai aplica ce o invatat pe Trilema. Caci aici e maretia, si puterea etc.

  40. nu stiu ce-i ala
    care chestie de nestiut: daca inteleg eu bine, coloja asta ti-a atacat siteul? si daca da, nu exista autoritati care se ocupa de asta, o politie ceva? ca nu prea-i normal sa ne dam si-n cap dupa injuraturi.....logica mai anormala asa

  41. @ freud: mi-a pus insigna rosie si schimb chestii ca sa scap de ea

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Meh. E o simpla succesiune de evenimente, cauzatia-i posibila dar nu dovedita. Si-n plus, chiar cred ca au "autoritatile" chestii mai importante de facut decit de-astea. Lasind la o parte dubiile asupra competentei si abilitatii lor de-a face ceva.

    Si adica ma rog ce sa faca, n-am inteles ? Sa-l puna pe cutare pustan sa vina sa-mi suga pula de mina cu ma-sa, dupa expresia consacrata ? Lasa.

  43. A pai mult succes.

  44. Mult s-au mai balacarit aia.
    Frumos e internetu, mai ales oameni care nu exista, din spatele lui.

  45. Mircea Popescu`s avatar
    45
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Darius exista, hatere. Cum de altfel exista si Lupas, si ma-sa, si doamna diriginta (a ambilor, numa' a mea nu exista c-o raposat sarmana).

    PS. Observ ca intre timp ii fi citit pe-acolo si te-ai dumirit cam care-i sensu' insignei sau ceva ?

  46. :)) numai a ta nu exista
    pai e salvat cu mailu ala si linkul la fel.
    is cam ocupat acu si n-am obervat/uitat ca trebuie sa schimb
    las asa, sa nu ma ia careva in serios. or mai fi si dastia, nu?

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Pe Internet mai ales.

  48. Cubul, Coaja si Lamuia este un roman de drama, publicat de editura Triforce in 2012.

    Binecunoscuta Lorena Lupu ne ofera o introducere de 3 pagini in exclusivitate si anume :

    -Romanul CCL reprezinta povestea unor 3 bloggeri romani care lupta cu emotiile interne de faima si paronie, luptand zile intregi pentru scrierea unui articol pe blog, urmat de stergerea lui dintr-o paranoie de a nu raspunde in viata reala pentru faptele lor cu care atat de mult se laudau in orele anterioare.

    Cubul reprezinta tipul anti-sistem mereu persecutat de fantomele trecutului, care emigreaza in strainantate, alaturandu-se Rezistentei 1488, un grup care-l va aduce la disperarea de a striga paki imputit. Coaja este tipul moale care vrea sa para rigid, impartindu-si personalitatea intre scutul-costumul diplomat, personalitatea de otel mereu invingatoare, care noaptea rupe camasa de pe iel transformandu-se in omul lup care cere ajutorul umanitatii, sa fie acceptat. Neaga constant lupul dezumanizat intern si pretinde statut. Lamaia este tipul mereu stors, plin la cotitura si indesat intr-un colt care urla prin gaurile internetului cu mari stropi acizi si violenti ca defapt el este cineva, urmarit mereu de propiile frici de a nu fi iar indesat, restergandu-si urmele mereu.

    Offense is not intended si whatever.

  49. Mircea Popescu`s avatar
    49
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Lmao poate ar trebui sa-l scrii.

  50. *paranoie

    Mda.

  51. Sămbagpula ce retardisme am citit pe-aici... Cum că eu i-aş fi dat trilemului DDOS. Apoi că făceam orgii la 16 ani şi că-s minciuni (chit că articolul era specific şi nu amintea de aşa ceva). Apoi că aş fi sărac, chel, nefutut şi alte alea. Apoi că eu mi-aş fi închis blogul pentru că m-aş fi temut de Mirci, lolz.
    Bă Mircea bă, nu ajunge că-şi bate tot netul pula de tine, dar la tine e deja chestie de boală.

  52. Mircea Popescu`s avatar
    52
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 4 September 2012

    Mei, da' de ce esti asa preocupat de tine insuti ?

  53. Eu sunt preocupat de mine? Lol. Păi omule, hai s-o luăm aşa:

    1. Tu iei trei fragmente dintr-un text vădit menit să fie amuzant şi le prezinţi scoase din context, ca şi cum eu povesteam acolo despre o orgie în grup. Convenabil cumva, dacă vrei să-ţi prosteşti cititorii şi să ai neapărat dreptate. Şi mai convenabil când Răzvan şi-a bătut pula de tine în vreo două rânduri şi ai ajuns să-l ameninţi în mod amuzant cu judecata, tribunalul, legea, alea-alea. Când tu o faci în schimb e OK.
    2. Apoi citesc cum că eu mi-am închis blogul pentru că eu ţi-aş fi dat ţie DDOS la blogul tău. Şi mai lol, că asta dovedeşte exact ce stimă de sine ai când te vezi mereu în conspiraţii ce gravitează în jurul persoanei tale. Adică mă coaie, ce sfincerul preacuratei Fecioare te-a făcut să te gândeşti că din cauza TA mi-am ânchis eu site-ul? Lol. Like... câtă nevoie de atenţie să aibă cineva ca să afirme că un terţ din sutele de faţa cărora mi-am frecat coaiele pe net m-ar fi determinat să-mi închid site-ul?
    3. Colac peste pupăză, consideri că dacă cineva scrie nişte cărţi e ”de rău”. Nu că nu ţi-ar fi explicat mai sus un cititor de-al tău cât de grav o arzi în retardism, dar tu rămâi cu a ta. Apropos - cum mai merge business-ul blogingului plătit, maestre?

  54. Mircea Popescu`s avatar
    54
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 4 September 2012

    Apai asta e critica, nedreapta cu autorul. Io n-am nici o investitie in ce-i "menit" textu' tau sa fie, ca nu ma intere. Da' merita observat ca "menit" asta se refera la Parcae, nu la ceva pulete obosit. Mai politicos (fata de tine, si fata de ele) e sa zici ca "incearca sa". Ceea ce e evident ca incearca, cit e si dubios ca reuseste.

    Altfel, textul tau asa cum se gaseste trebuie sa raspunda logicii, chiar daca tu indeobste te adresezi unei grupe de timpiti care nu stiu ce-i aia, sau cum functioneaza realitatea. Asta-i obiectia fata de Mircea Badea, taticul vostru : ca nu e amuzant decit pentru prosti, ca ce face el nu-i amuzant in sine, ci se bazeaza ca un fel de parazit pe nepriceperile, insuficientele si lipsurile auditorilor lui. Nu-i un mod de-a produce valoare, cel putin nu literara, chiar daca-i un mod (ignobil) de-ati cistiga o piine. El chiar traieste din asta, tu n-am idee ce scuza iti fi inchipuind ca ai. Explicatia probabila e ca-ti satisface oarece nevoi egomaniacale, da' pe bune acuma : aplauzele plebei n-au valoare. (Stii cine-o zis, apropo ?)

    La restu' de aiureli de le debitezi tu acolo : din cite retin ti-ai inchis blogu' pentru ca parerea ta despre tine n-o reusit sa faca fata realitatii. Asa ca io zic ca e mai sanatos sa lasi damfurile si figurile astea jos, nu par sa serveasca la mare lucru, numa' te ranesti in ele.

    Business-ul blogului platit merge mai bine decit business-ul cartilor platite. In sensul ca eu iau mai multi bani decit suma autorilor publicati in Romania, la ora actuala.

  55. Critica e nedreaptă cu autorul când preiei crâmpeie de text şi le prezinţi ca fiind cu totul altceva. Nu fă pe prostul că ştii şi singur ce-ai făcut în textul de mai sus. Apoi nu ştiu ce tot vorbeşti acolo sus de ”Parcae”, nu ştiu cine-i, ce-i şi la ce te referi. Şi vorbind de valoare literară, e ”a-ţi” şi ”pâine”, nu ”aţi” şi ”pîine”
    Aopi zici că ”eu iau mai multi bani decit suma autorilor publicati in Romania, la ora actuala.” Trecând peste enormitatea afirmaţiei, hai să vedem cum o duce renumita Polimedia SRL: click. Veniturile sunt mult sub cheltuieli, şi singura dată când ai avut profit a fost în 2009 când ai scos în medie 961 RON pe lună. Adică mai puţin de un salariu de chelner.
    Cam atât despre imaginar şi cum ”funcţionează realitatea”.
    Succes cu blogul.

  56. Mircea Popescu`s avatar
    56
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 5 September 2012

    Apai problema-i in mare ca tu ai pretentia sa discuti cu adultii da' nu pricepi ce zic ei ori la ce se refera. Dupa care iarasi.

    Vezi aici.

  57. Stim toti ca asta nu face vreun ban.

  1. [...] astia, cum sucomba ei tendintelor imperialiste ale cocoselului gaelic. [↩]Nu, pe bune, 1, 2, 3, 4, 6, 7 etc etc etFUCKINGc. [↩] Category: Meta psihoza Comments feed : RSS 2.0. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.