Colectie de probleme din viata de zi cu zi

Monday, 12 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Prima problema :

publicitate-pe-internet

Unde mai is penibilii aia care "faceau bani din blog" acum un an-doi ? Vai, s-au reprofilat, acuma construiesc comunitati de "scriitori talentati" din cotirle (thx anon) ?

Da' pe bune, am ris la faza asta, deci dai tu link ca mare exemplu de blogar care-a rupt blogarirea-n doua catre unu' care nu doar c-o muscat-o de la mine de inca n-are aer nici azi, da' si-o mai si inchis blogu' ca rezultat (dupa ce-o incercat in prima faza sa stearga si-n a doua faza sa ma ddosaie) ?! Si asta fara ca macar sa te uiti intii, sa te asiguri ca super-mega-talentatul blog mai exista ?

Pai ce facem aici, recorduri la chiftele ? Tot ca-n 2010 ? A, am inteles, il lauzi pe ala din considerente strategice, cel mai talentat blablabla da' de citit nu-l citesti. Ca nu stii citi, sau ca asa faci tu, esti mincinos si te-ai invatat cu asta. Da' nici macar atita, sa te uiti intii, sa te asiguri ca super-mega-talentatul blog mai exista ?

Cit de prost poti fi, badita ?

A doua problema : In Timisoara nu exista multe chestii. Daca n-as fi importat eu pizde-n pizda goala nu existau pizde-n pizda goala. Citind, de exemplu. (Si da, am invitat-o si pe proasta cu tite mici, intre altele. N-a onorat.) Daca nu m-as duce la Praga sa ascult cite-un concert ori opera n-ar exista concerte ori opera.

Pe scurta si amarita lista de chestii care totusi erau in Timisoara se numara si-o gelaterie cu cofetarie amplasata inexplicabil intr-o latura a complexului studentesc, unde se serveau prajituri excelente (adica nu facute din margarina si alte grasimi vegetale, nu bazate pe inlocuitori de continut, nu gelatinizate sintetic scl). Aceasta cofetarie cu gelaterie se bucura de inaltul meu patronaj, cumparind de-acolo inghetata cu kilogramele si prajituri cu duzina, pentru a-mi hrani familia cit si cunoscutele.

Azi trecind pe-acolo sa cumpar chestii am constatat ca e inchisa cosmelia, la trei ceasuri dupa prinz. Si ca vitrina-i acoperita cu hirtie pe toate partile. Deci probabil ca c'est fini, cu alte cuvinte.

Pai mai draga, valoarea totala agregata a Timisorii tocmai a scazut cu vreo zece la suta asa, aproximativ. Si cind vad crucea aia neonica in fata catedralei si cacaturile de cocioabe de scinduri infipte hapt in piata, si pistele de biciclisti facute-n ruperea pulii (am traversat azi orasul pe TROTUAR, in complet dispret fata de marcajele lui peste, numa' asa de-al dracului, sa se invete oamenii sa le ignore vazindu-mi exemplul) si tot restul de mizerie provinciala ingalata si irespirabila parca-mi vine sa vomit intr-o punga si s-o vars din elicopter.

Voi va dati seama ca an de an Timisoara evolueaza pe un imaginar continuum cuprins intre Belgrad si Buzias (ca de Praga nu poate fi vorba) tot mai aproape de Buzias ? Si ca Buziasul sta, incremenit, pe loc ?

Trist. Si asa cum va puteti probabil da seama, a doua problema este cu mult mai grava decit prima. Pentru ca spre deosebire de rahatii-n ploaie, prajiturile chiar conteaza.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

17 Responses

  1. pletzalcoatl`s avatar
    1
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Monday, 12 December 2011

    Tort Jamaica R.I.P

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 December 2011

    Indeed ;/

  3. Anonimosu`s avatar
    3
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Monday, 12 December 2011

    http://sites.amarillasinternet.com/panificiopasticceriastelvi/contattaci.html
    Powered by Amarillas Internet

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 December 2011

    Probabil coincidenta de nume.

  5. Anunturile alea defapt ie pentru fete si dupaia ori faci webchat cu vorba buna, ori o sugi forta.

    Deci unrelated, Mircea gateste sau nu gateste in vase de teflon?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 December 2011

    Apai am niste tigai.

  7. Pe aceiasi analogie, Bucurestiul evolueaza spre Ciorogarla - nu ca as avea ceva cu cea din urma...

    Altfel da, e trist, ideile bune ori mor primele ori sunt exploatate de cine nu trebuie.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 December 2011

    Cre' ca ai dreptate apropo de Ciorogirla.

  9. Da' cu casutele din piata ce ai? In afara ca majoritatea vand mancare si restul chinezarii? Da' nu-i ca la nemti, cu casute si targ de craciun? Eh? EH?

  10. @mp : n-ai fier nimic? tocmai vorbeam pe irc ca-i teflonul toxic si sa vedem daca popescu specialul are altceva.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 December 2011

    @Alex Mei da' ma lasi ? Am ca put, si ca-s dizgratioase, si ca vind cacaturi. Daca vreau sa cumpar cacaturi ma duc la mol. Nu vreau sa cumpar cacaturi si deci nu ma duc la mol, asa ca pula, vine molu' la mine ? Sa sada la el acolo, in cvartalul ala-n carantina prin care nu trec decit cu masina.

    @Freud Am si una de cast iron, da. Teflonul nu e toxic la temperaturi joase. Ideea e sa nu-l arzi.

  12. Vreau numa să-ţ atrag atenţia că faza cu dizgraţioase ie discutabilă în sensu în care altora li se par dizgraţioase casele ţigăneşti şi ţie nu. Mnoa.

    Da'n rest deacord.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 December 2011

    Pai sigur ca ie discutabila, hai deci s-o discutam.

    noiframe=http://monumente-etnografice.cimec.ro/pics/medium/0C4F9D8CF14C43249268A74C0F1B92EC.jpg>
    Biserica lui Horea din Cizer, cca 1773.

    noiframe=http://www.evz.ro/typo3temp/pics/targ_de_primavara02_7206cb0cb1.jpg>
    Chestii, Timisoara, cca 2010.

    Cum stam ?

  14. pai stam ca OMG AI FACUT HOŢLINKING !!!!1one

    plus ca imaginea a doua nu reprezinta suficient de bine cat e de inghesuit si kitschios centrul.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 13 December 2011

    Mda. Mea curba.

  16. E plina lumea de astfel de anunturi misterioase pentru joburi usoare si eventual cu castiguri substantiale. Prost sa fi sa suni!

  1. [...] XI. In Mai, Perfu il lauda pe Perfu. Perfu face misto de el (devine confuz ? Va cred, si pe mine ma confuzeaza astia). Perfu se supara. In noiembrie, Perfu il lauda pe Coloja. Coloja saracu' e de pe alta lume. Lumea ride. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.