Cel mai sincer compliment

Saturday, 01 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Englezul* zice ca "imitation is the sincerest form of flattery", si eu il cred, pentru ca nu-i baiat prost nici englezul asta. Imi voi permite in continuare sa ilustrez ideea :

life-as-sincere-flattery

Precum poate ca intuiti, punct este o implementare de Pligg. Da, pe fond alb (Si da, vcb.me, chestia la care se face referinta in articol este un url shortener, un fel de t6y.us). Daca-i pina acolo, cam toate ideile se regasesc. Da, este o copie absoluta, dar nu este o copie prosteasca : baiatul a incercat sa reformuleze, sa se exprime in cuvintele lui ("logic ca ale lui, doara ale cui altcuiva ?!" "pai... ale mele"). Un fel de conspect, constiincios.

Eu cred, si precum vedeti pe socoteala mea cred, eu afirm si insist in continuare, si precum vedeti idem, ca stradania de-a implementa ideile altora cu miinile proprii este formatoare, ca pina la urma asa se invata. Istoria sade turceste de partea mea, atit cea a artelor cit si cea a meseriilor, asa incit...

Asa incit am ca o suspiciune ca tinarul Madalin Blidaru va descoperi, peste un an sau peste cinci, ca a cistigat mult mai mult incercind onest sa invete decit ar putea vre-odata sa cistige diversi tipi care se cred mult mai importanti decit el, mult mai inteligenti decit el, mult mai "experimentati" decit el si-si pierd vremea dindu-si aere aiurea si incercind fara succes sa faca pe arogantii.

Nici macar nu-i singurul care se straduieste sa invete de la mine, apropo. E unul dintre putinii care recunosc atit de franc, dar pina la urma...

Daca-mi este ingaduita totusi o observatie : fulgii aia de zapada sunt o idee proasta.

Succese!

---------
* Charles Colton, n-ati auzit de el.

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

  1. Vroiam de ceva timp sa fac un experiment cu un agregator ( era acum ceva timp unul "da un sut" sau ceva de genul) si am incercat cu mai multe CMS-uri.

    Fulgii de zapada ii mai las pana la primavara...

  2. bre, da' nu ca-i la fel, e identic. :)

  3. Baftă Mădălinului!

    La Mulți Ani tuturor!

  4. fulgii aia de zapada ii fac proiectul original. :))

    oricum funny rau incercarea. dar e nevoie de un pic mai mult decat fun pt a rezista pe piata. si asta o sa afle intr-un an sau peste 5. :D

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 January 2011

    @i4ever Mult pina la primavara.

    @Mikael Eon Este ?

    @Mari Dar si tie, domnita :)

    @mihai Ei, care piata, sa nu ne surexcitam. Tu daca te apuci miine sa copii un Rembrandt nu inseamna ca ai intrat pe piata pictorilor, inseamna c-ai intrat in scoala pictorilor. Alta mincare de peste.

  6. deci acuma detractarii, dizidentii si nemultumitii de karme vor da gramada acolo.
    oh noes!

  7. :)) da, da ciplslim. the first user registered on punct: doinapopescu. :D

  8. mircea, cum ai dat totusi de el? ceva nepot? m-am uitat peste blogul sau si nu prea are feedback, deci nici trafic viabil, implicit. :)

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 January 2011

    @cipslim Greu blestem e asta, apropo.

    @mihai Lol m-as mira, zau asa. Da-n tot cazul, nu-l cunosc personal, da' a mai fost activ pe fain si pe-aici din cind in cind. De fapt explicatia este ca eu citesc cam tot internetul.ro. Cu ajutorul a diverse scule si metode, ce-i drept, dar per total, cam da.

  10. la multi ani!

  11. concurenta nu face piata mai buna? ia vezi ce masuri iei ca inca unu iti sufla in ceafa :)))

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Sunday, 2 January 2011

    Corect.

  13. @Mircea Popescu: să copiezi, nu să copii că n-ai copii și din câte zici nici n-ai de gând să faci prea curând.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Friday, 2 September 2011

    Exista si a copia, cu conjunctivul sa copii.

  1. [...] are loc sub aspectul cel mai superficial sau se face mai aprofundat, ca-i partial sau de-a dreptul complet mai putin conteaza, pina la [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.