Cei mai buni intre cei mai buni

Saturday, 14 May, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

pro-fail

Am si eu o curiozitate, daca se poate. Adica, da, bun, am inteles, MediaPro sunt cei mai buni dintre cei mai buni, fac de douazeci de ani presa profesionala-n tara, de cind filma Sarbu procesul Ceausescu, si sunt numarul unu si asa mai departe. Bravo.

Da' ar fi cumva posibil, nu stiu, zic si eu, n-ar fi cumva posibil sa faca in asa fel incit SA NU MAI FUTA CONTINUTUL VIDEO TOT LA 18 LUNI ?

E o idee, nu sariti. Cum se mai angajeaza cite-un dobi proaspat pe post de mare consultant (Orlando Nicoara nu are si nici nu a avut niciodata nici un fel de legatura cu website-uri pro, precum de altfel cu nici un fel de website-uri, bun ? Mentionez, sa se stie, ok ?) cum jap, modificam structura url-urilor, nu se mai pupa om cu persoana.

Si inainte sa se bucure dobitocii de la concurenta : Realitatea e exact la fel, cautati de curiozitate arhivele emisiunii de larg rasunet paneuropean Dupa Bloguri. Sau orice chestie care s-a intimplat mai devreme de anul trecut. Cautati prin arhiva Antenelor de exemplu momentul penibil in care Mircea Badea incearca sa faca pe desteptul cu mine. Sau orice chestie care se petrecea inainte de ultima mare renovare.

Eu cred ca voi credeti ca sunteti "profesionisti", nu aia-i problema. Problema-i ca sunteti dobitoci.

Si uite ca nu se vindeca, e ca un fel de cancer : an de an, tot mai dobitoci. Ce-i drept, pe salarii tot mai mici. Da' aia e vina patronilor, fara indoiala.

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. Chiar eram curios de faza cu Mircea Badea dar nu merge linkul de la Prin Media. Ma intrebam daca ai altul.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 14 May 2011

    Din pacate n-am. Ca nu m-am apucat sa-i ripui videourile de pe sait si sa le pun pe torente. Ca nu mi s-o parut ca-i cazul.

  3. pai si daca schimba url-ul tot exista url rewrite si alte solutii

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 15 May 2011

    Pai solutii exista pentru oamenii care se pricep.

    Solutii pentru maimute inca n-am vazut.

  5. Cand aud de Mircea Badea ma apuca toate cele! Nu stiu sa ma explic prea bine, dar nu-l suport! Si sunt multi prin tv care sunt "foarte tari si apreciati" si nu inteleg de ce...

  6. DAR TU NU AVEAI FLASH :D

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 18 April 2012

    Pai nici n-am.

  8. Pai atunci trebuia sa fie un patrat acolo cu ceva de genul n-ai plugin, da sa install.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 18 April 2012

    Aparent nu.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.