Aventurile mele cu UPC

Tuesday, 21 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu sunt client UPC foarte vechi, in sensul ca aveam internet de la Astral, prin anii '90, pe cablu. Eu si inca vreo citiva tipi din oras, pe urma au inceput sa se deschida internet-cafe-uri (tot pe-un modem hapt cum aveam si eu in casa rula tot internet cafeu', jde scaune). Dupa aia s-a dus vestea si spre bucale, au aparut si pe-acolo chestii de-astea ardelenesti, din vest, de la civilizatie, si incet-incet iata ca ajungem azi, cind Astralul se numeste UPC.

In tot acest interval pot zice c-am fost multumit de serviciile respectivilor, in mare, vreo zece ani si mai bine in Cluj, vreo trei ani sau cam asa in Timisoara pina acum. Sigur, se mai produc intreruperi, da' din cite imi amintesc in tot acest interval am avut una singura mai notabila (vreo douasprazece ceasuri, cindva inainte de 2000 da' nu mai retin cind) si-n rest clipaituri ocazionale. In cele doua cazuri cind am avut nevoie sa-i sun sa vaz de ce nu merge netu' de cind is in Timisoara aveau pregatit un mesaj inregistrat cu "avem o defectiune, se lucreaza la remediere, ne asteptam sa fie gata pina la ora x". Dupa care m-am dus sa-mi pun ceva de mincare sau sa citesc un ziar sau ceva si pe cind m-am intors (inainte de ora x) se remediase.

Vitezele au fost mai mereu acceptabile, sigur, n-am GPON nici acum, da' cu toata sinceritatea va spun ca eu personal n-am nici nevoie. Singura data cind am avut nevoie de ceva transfer mai masiv, niste loguri de vreo 4Gb, le-am tras in ceva sub o ora. Probabil ca daca as vrea sa vad filme streaming la calitate DVD s-ar putea. Da' nu vreau, ca mi-e literalmente lene. Mi-o facut o domnisoara un set de 100 de DVD-uri cu filme acum cred ca sase luni, am vazut 20% din ele. Muzica de merita ascultata oricum o am pe toata, chiar nu-s curios de ce scalimbaieli mai scot astia pe post de "muzica noua", asa ca rar ma mai uit. Din punctul meu de vedere, daca nu-i respectabila dupa douazeci de ani, nu-i muzica, si termenul "muzica noua" e un oximoron si-o dovata de aiureala mentala a emitatorului.

Ei, si date fiind aceste considerente, saptamina trecuta am avut nevoie sa inchid un contract pe persoana fizica si sa deschid un contract pe firma, la alta adresa. Asa ca am trecut pe la un punct de lucru de-al lor, recent deschis in buricu' tirgului dinjos de Camera de Comert si echipat cu un numar de domnisoare zimbarete, sa ma informez asupra ce-am nevoie. Cu care ocazie am aflat ca tre' sa am buletinu' lu' administratoru' firmei, stampila ei, copie dupa certificatul de inregistrare, dupa contractul pe spatiu, dupa actul constitutiv si sa le aduc inapoi echipamentele lor.

Ceea ce am si facut, la citeva zile distanta. Am returnat cutia aia cu digiteve-nustiuce asa cum mi-au dat-o, sigiliata (dar cum, n-ati desfacut niciodata ?! pai nu, ca eu nu ma uit la televizor), am povestit cu ceva fata de-a lor dintr-un call center la telefonu' lor pe numaru' format de minusitele fetei din magazin, i-am explicat ca ce vreau, o butonat ea acolo la ei in mothership sau unde le tine legate, mi-or preluat obiectele, mi-or facut contractul (la care am semnat, frate, cinci pagini pe cite doua fete fiecare, numai cind trimitem hirtogaria la fisc ma mai pune contabila sa semnez atita, in timp ce ea stampileaza la dublu - tre' facut ceva cu hirtoagele in tara asta).

Cam o ora a durat toata afacerea, mai ales din cauza de pregatit hirtogarie. Asistenta m-o intrebat uimita la final ca "did you just comission a ship in there or something ?!", io i-am spus ca nu, e un prapadit de contract de Internet, in valoare de vreo trei mii 600 de euro in total pe toata durata lui de viata (2 ani adica), ea s-o scarpinat in cap "how come there is like... anything in this country ? how do the busses run ?", io i-am explicat ca uite de-aia am avocat, contabil scl etc, si merita sa ai, si esti iresponsabil sa n-ai.

Asta se intimpla vineri. Mi-au facut programare pentru instalare de la 8 la 12, pe luni, doar ca eu le-am anulat-o pentru ca sa fim seriosi, nici Lizuca a Regatului Unit daca vine la mine n-are ce sa caute inainte de ora 12. Asa ca si-a cerut fata scuze ca "nu stie daca se va putea tot azi", ceea ce mie chiar indiferent mi-este daca-i azi sau saptamina asta, oricum aveam internet pe contractul proprietarului. Au venit a doua zi, adica marti, doi tipi, intre doua virste, seriosi si competenti asa. Erau la poarta la ora 12 fara cinci. Deci ma intelegeti voi, dragi cititori din strainatate, ca "vom veni intre 8 si 20" ? 12 fara cinci. Chiar ma gindeam sa-i tin la poarta cinci minute numa' asa de trololo.

Da' nu i-am tinut. S-or apucat de treaba, mi-or instalat chestiile, le-or dat drumu'. Si gata.

Cam astea-s in mare motivele pentru care eu sunt un client UPC foarte vechi.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

31 Responses

 1. internet de la Astral, prin anii ‘90

  am 12 ani si asta ce-i?
  ...
  nu stiu cum naiba au reusit romtelecom sa convinga olandezii aia sa le cumpere rahatul, cand prin 200x inca vindeau conexiune pe cablu coaxial la 56kbps.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 21 June 2011

  Pai baza de date cu numerosi clienti, practic vorbind.

 3. la abonament tv sau cum? lol ma rog, bine ca macar i-au modernizat cat de cat.

 4. UPC sunt varza in mangalia. Am avut o perioada de vre-o juma de an cand cadea in fiecare week-and si in fiecare noapte dupa 11-12.
  Desi faceam reclamatii cu nemiluita, pe buna dreptate, eram tratat cu sutu-n cur. Cea mai tare faza e ca la un moment dat, dupa 6 luni, a trimis un imbecil sa se uite la echipament si a si rezolvat cam 5% din probleme, restu le-am rezolvat prin incheierea contractului. Imbecil pentru ca mi-a spart o vaza si zgariat birou.
  Una peste alta MUIE UPC.
  Retrag daca dai o bere din bani luati de postu asta.

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 21 June 2011

  Da' nu tre' sa retragi, care-i problema ? Oricum, de luat bani n-am luat, da' si daca luam tot aia ziceam, ca io nu prea cred in tranzactionat beri.

  Cum il chema pe imbecil ? In ce an se petrecea chestia ? Care erau problemele concret ? Chestiile astea-s bune de stiut, la caz ca citeste altcineva din Mangalia sa-si poata forma o idee, aia-i puterea Internetului.

 6. Anu de gratie, aproximativ, 2009. Pe nenea imbecil il chema cum la denumit tacsu dar eu nu detina aceasta informatie.
  Mangalia stie toata despre problemele UPC-ului, ne adunam toti pe la colt de bloc ca sa facem revolutii incepute cu o bere si seminte. le sabotam sediu lasan sticlele si cojile in fata usi.
  Cadea netu in fiecare week-and si zilnic dupa 11-12 noaptea. Foarte concret.

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 21 June 2011

  Pai najpa. Daca citeste careva de pe la ei poate ne da si-o opinie, un angajament in scris, ceva.

 8. RDS ceva? it's capitalism baby.

 9. Mihai B`s avatar
  9
  Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Tuesday, 21 June 2011

  man, aproape mi-a curs una bucata lacrima citind. acum pe bune, tras-ai vreodata la torrenti cu upc-ul? ca au limitat portul, ca cica sa nu comitem ilegalitati, noi, clientela. merci prietenilor, m-as dus la upc de unde ia pe cel mai ieftin abonament si cu 25 de mega de pe unele hosturi din alea de torrente. cu upc trebuia sa ma trezesc dimineata la 6 sa ii dau drumul ca pana la vreo 9 asa, lua cu maxim un mega. ca asa-i upeceu'. pe urma ce sa mai zici de meciuri, ca doream sa vad un meci si eu, ca omul. pe cel mai ieftin upc, streamingul mergea jenant, de oriunde, inclusiv de pe bet365. cand i-am lasat, m-au chestionat de motive si le-am zis ca mno, nu au digisport si gsptv. bun, dar le puteti vedea de pe internet. da?! uitati-va voi de pe internet la un streaming de 365 kilo care nu merge.

  inafara de tine, cred ca toata lumea zice ca upc e varza.

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 21 June 2011

  Pai fiecare poate sa zica ce pofteste, mnoa, acuma vrei sa-mi rescriu io istoria ca sa se potriveasca cu ce zice lumea ?!

  Io nu prea trag de pe torenti, ca nu prea am de ce. Vad frecvent viteze de 10-12 MB/sec (deci spre 100mbps) pe interfata, ceea ce inseamna in principiu ca de mers, merge. Probabil n-am fost eu utilizator suficient de intensiv cit sa se puna problema de limitari, n-am idee.

 11. ha, n-ai pus y la oximoron. :D

  eu am UPC de cand era Astral ... nu stiu sa zic ... 6 ani? chiar nu mai stiu. de vrei trei am renuntat la cablu ca il plateam inutil, eu folosit modemul de la zapp.

  de vrei doi am renuntat si la cablu tv optic/analogic/masa-n cur/cablu clasic (!?) si am bagat digital. e vreo 10 ron in plus la abonament ... ma rog, e un pachet tv + net. desi netul e moca i-am zis sa nu-l bage ca nu-l folosesc. probabil sunt primul roman care refuza lucruri gratis.

  tv-ul se vede bine, playboy 24/7 & stuff. ma dispera, dar nu aveam alternativa, ca-ti dau un aparat gen dvdplayer cu un card in de unde iese cablu pt tv. atat.

  netu stiu ca mergea decent la ei, dar poate s-a mai schimbat in bine ca am inteles ca se dau bani multi sa fie cumparati.

  ce sa zic ... sa-l stapanesti sanatos. sincer, ce depaseste 2 mb/s mi se pare inutil. zau. la zapp ca primesc pana la 3.1mb fireste ca baltesc pe la 1 si putin cum zice speedtest.net http://www.speedtest.net/result/851574615.png

  dar nici nu-mi trebuie mai mult. sa zici ca descarc ce? niste programe de c ativa mb, deci in maxim 5 min am orice. muzica? si aia o iau repede ... mai repede decat imi ia sa caut ceva bun intre timp. filme ca si tine. primesc de la fete si prieteni ... asta doar cand mai vin la mine sa ne uitam.

  altceva ce fac? nimic. pt site-uri de 10kb e inutila viteza mare,

 12. Critic`s avatar
  12
  Critic 
  Tuesday, 21 June 2011

  ygrec nu este specific limbei romane, a fost o reforma comunista care l-a bagat in alfabet. nu avem nici macar sunetul teoretic. ai tu ceva cu gay-ii tai.

 13. ai mei? :))

 14. Mircea Popescu`s avatar
  14
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 21 June 2011

  @Ionut Pai daca scriu in engleza scriu cu y si daca scriu in romana scriu cu i. Ca englezii-s mai ghey asa.

  Io am 120mbps, da' intr-adevar pot zice ca mi-i util 1% din timp, in rest orice peste 1-2mbps e perfect ok, pentru weburi si de-astea. Oricum nu-s multe servere in Romania capabile sa serveasca pagini la peste un 1mbps.

  Deci iegzact.

  @Critic Sunetul y este u-psilon la originile lui. Ce-i drept ca noi avem ale noastre.

 15. 3000 Euro / 24 luni inseamna ca platesti suta de euro pe luna. Probabil ai comandat 4 conexiuni de fibra.

 16. Mircea Popescu`s avatar
  16
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 21 June 2011

  N-am idee la ce ma gindeam.

 17. Mircea Popescu`s avatar
  17
  Mircea Popescu 
  Friday, 24 June 2011

  Mnoa bun. Acuma daca tot i-am laudat, evident ca sa vezi minune :

  mircea@inigo-montoya:~$ ping polimedia.us
  PING polimedia.us (63.247.64.92) 56(84) bytes of data.
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=1 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=2 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=3 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=4 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=5 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=6 ttl=45 time=153 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=7 ttl=45 time=163 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=8 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=9 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from 63.247.64.92: icmp_seq=14 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=15 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=16 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=17 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=18 ttl=45 time=163 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=19 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=20 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=32 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=45 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=46 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=47 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=48 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=49 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=50 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=51 ttl=45 time=162 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=52 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=53 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=54 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=55 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=56 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=57 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=58 ttl=45 time=165 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=59 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=60 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=61 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=62 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=63 ttl=45 time=165 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=64 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=65 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=66 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=67 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=68 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=69 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=70 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=71 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=72 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=73 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=74 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=75 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=76 ttl=45 time=179 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=77 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=78 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=82 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=83 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=84 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=85 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=86 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=87 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=88 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=89 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=90 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=91 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=93 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=95 ttl=45 time=162 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=100 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=101 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=102 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=103 ttl=45 time=153 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=104 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=105 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=106 ttl=45 time=165 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=107 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=108 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=109 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=110 ttl=45 time=164 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=111 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=112 ttl=45 time=163 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=113 ttl=45 time=164 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=114 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=115 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=116 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=117 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=118 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=119 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=120 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=121 ttl=45 time=171 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=122 ttl=45 time=179 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=123 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=124 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=125 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=126 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=127 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=131 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=134 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=135 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=136 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=137 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=145 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=146 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=147 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=148 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=149 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=150 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=151 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=152 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=153 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=154 ttl=45 time=170 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=155 ttl=45 time=162 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=156 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=157 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=158 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=159 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=160 ttl=45 time=153 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=161 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=162 ttl=45 time=165 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=163 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=164 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=165 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=166 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=167 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=168 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=169 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=170 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=171 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=173 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=174 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=175 ttl=45 time=164 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=176 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=177 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=178 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=179 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=180 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=181 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=182 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=183 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=184 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=185 ttl=45 time=153 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=186 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=187 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=188 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=189 ttl=45 time=162 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=190 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=191 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=192 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=193 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=194 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=195 ttl=45 time=161 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=196 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=197 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=198 ttl=45 time=162 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=199 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=200 ttl=45 time=164 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=224 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=236 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=238 ttl=45 time=163 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=239 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=240 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=241 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=242 ttl=45 time=163 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=243 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=244 ttl=45 time=168 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=245 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=246 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=249 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=250 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=251 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=252 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=253 ttl=45 time=161 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=254 ttl=45 time=161 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=255 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=256 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=257 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=258 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=259 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=260 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=262 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=263 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=264 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=265 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=272 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=273 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=274 ttl=45 time=161 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=275 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=276 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=277 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=278 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=279 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=280 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=281 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=282 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=283 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=284 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=285 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=286 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=287 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=288 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=289 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=290 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=291 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=292 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=293 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=294 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=295 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=296 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=297 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=298 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=299 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=300 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=301 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=302 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=303 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=304 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=305 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=306 ttl=45 time=153 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=307 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=308 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=309 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=310 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=311 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=312 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=313 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=314 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=315 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=316 ttl=45 time=163 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=317 ttl=45 time=153 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=318 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=319 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=320 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=321 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=322 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=323 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=334 ttl=45 time=175 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=346 ttl=45 time=165 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=347 ttl=45 time=167 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=348 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=349 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=350 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=351 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=352 ttl=45 time=166 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=353 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=354 ttl=45 time=165 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=355 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=356 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=357 ttl=45 time=169 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=358 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=359 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=360 ttl=45 time=163 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=361 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=362 ttl=45 time=153 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=363 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=364 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=365 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=366 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=367 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=368 ttl=45 time=170 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=369 ttl=45 time=165 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=370 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=371 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=372 ttl=45 time=167 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=373 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=374 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=375 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=376 ttl=45 time=165 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=377 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=378 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=379 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=380 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=381 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=382 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=383 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=384 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=385 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=386 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=387 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=388 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=389 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=390 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=391 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=392 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=393 ttl=45 time=161 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=394 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from 63.247.64.92: icmp_seq=406 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=408 ttl=45 time=163 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=409 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=410 ttl=45 time=164 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=411 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=412 ttl=45 time=162 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=413 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=414 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=415 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=416 ttl=45 time=163 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=417 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=418 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=419 ttl=45 time=183 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=433 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=434 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=435 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=436 ttl=45 time=174 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=437 ttl=45 time=174 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=438 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=439 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=440 ttl=45 time=165 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=441 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=442 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=443 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=444 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=445 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=446 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=447 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=448 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=449 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=450 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=451 ttl=45 time=171 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=452 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=453 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=454 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=455 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=456 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=457 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=458 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=459 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=460 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=461 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=462 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=463 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=464 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=465 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=466 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=467 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=468 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=469 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=470 ttl=45 time=161 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=471 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=472 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=473 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=474 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=475 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=476 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=477 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=478 ttl=45 time=158 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=479 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=480 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=494 ttl=45 time=157 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=495 ttl=45 time=159 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=496 ttl=45 time=154 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=497 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=498 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=499 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=500 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=501 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=502 ttl=45 time=160 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=503 ttl=45 time=156 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=504 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=505 ttl=45 time=155 ms
  64 bytes from xenu.polimedia.us (63.247.64.92): icmp_seq=506 ttl=45 time=165 ms
  ^C
  --- polimedia.us ping statistics ---
  506 packets transmitted, 354 received, 30% packet loss, time 564429ms
  rtt min/avg/max/mdev = 153.809/158.023/183.288/4.257 ms

  Mdeci bun ? 30% in puii mei. Asa ca-i sun pe suportu' tehnic, si in vreo zece minute hmmm... de fapt, in 564429 milisecunde imi raspunde, ii dau numaru' de contract, ii explic care-i problema, ma intreaba cit am rulat, ii zic, pai de cind va sun, fo' 500 de pachete, 350 au si ajuns. Imi zice ca noa, tre' sa verifice modemu' sa vada, zic ca ok, sa-l verifice, imi zice sa astept ca-l verifica acusica, intr-adevar, "sunt desincronizari mari", tre' sa trimita pe cineva, face el sesizarea chiar acuma, mbine, si cind sa-i astept ? Saptamina asta ajunge cineva ? Pai cam intr-o ora-doua ar trebui sa fie, da' oricum n-are treaba cu mine, ca la stilpi vor lucra, pai poate ca la stilpi vor lucra da' voi sa-i vaz si eu la chip sa verificam ca intr-adevar au si reparat ceva, sigur ca da nu-i problema, noa, daca ajung astazi cindva e ok.

  Sa vedem amu', ce-a fi. Si apropo, care sunteti experti in cablaje, cam ce-ar putea cauza o conexiune sa moara dupa citeva zile in felu' asta ? Se zmulge-o mufa ceva ?

 18. @inigo-montoya

  lolocaust.

 19. O conexiune poate sa moara oricand asa. De exemplu cand bate vantul. Sau ploua. Nu m-ar mira sa se fi oxidat nici terminalele ca sunt de proasta calitate ca sa fie ieftine.

  Ar trebui sa folosesti cablu coax cu filet pentru conexiuni cablu (daca nu ai modem de fibra in casa).

 20. Mircea Popescu`s avatar
  20
  Mircea Popescu 
  Friday, 24 June 2011

  Pai am un Cisco EPC3925, in sensul ca l-au adus dinsii, nu-i al meu. Cablurile chiar sunt pe filet. Totusi, oxidate-n 3 zile ?! Mi se pare cam exagerat. Nu stiu cit de proasta calitate or fi ca sa fie ieftine sau nu, io banui ca-n general is destul de onorabile piesele folosite.

  In Dumbravita e seceta cam de o luna de zile asa, o prapadita de gradina cit o palma de loc m-a executat de vreo zece tone de apa pina acum, luna curenta. Vintul bate, da' slab pina la foarte slab, n-o fost furtuna sau chestii, am o umbrela de-ai mare care sta deschisa-n gradina si n-o avut nici o treaba pina acu'.

  M-am uitat in pom dupa ciori berze etc, da' nu se vede nimic.

 21. Mircea Popescu`s avatar
  21
  Mircea Popescu 
  Saturday, 25 June 2011

  Asa, ca mi-am uitat sa zic : s-au prezentat cetatenii, am masurat ping-uri pina ne-am plictisit. Pe un sistem se pierdeau oriunde intre 10-50%, pe alt sistem se pierdeau in jur de 5-10%. Pe sistemul lor se pierdeau 0%.

  Diferenta ? Ei aveau cablu nou cu mufe puse industrial, eu aveam cabluri vechi de 3 ani, cu mufe puse de mine cu crimperu'. Dupa care daca tineai mufele-n router mergea tais, daca le clatinai mergea cu goluri.

  Ca sa vezi chestie.

 22. deci cum ziceam ?

 23. @mp : ahahahaha, self owned.

 24. Mircea Popescu`s avatar
  24
  Mircea Popescu 
  Saturday, 25 June 2011

  Asta e, noa.

 25. Leonard`s avatar
  25
  Leonard 
  Saturday, 25 June 2011

  daca sunt chiar asa cum zici tu inseamna ca sunt buni. Eu am fost de curand la rds sa imi bag din nou netul si a trebuit sa astept vreo saptamana pana mi-au dat drumul la el.si sa mai zic ceva,cand a fost sa creeze conexiunea dabia au reusit,pareau cam incepatori.

 26. m-am razgandit, mi-am pus si eu wireless la UPC in casa. la speedtest mi-a dat 10mb, cam sub ce pun ei in contract ... mda, romania.

 27. Mircea Popescu`s avatar
  27
  Mircea Popescu 
  Monday, 18 July 2011

  Apai nu cred ca livreaza nimeni chiar cit scrie-n contract, ca acolo e cu "pina la" si dume de-alea.

 28. mircica`s avatar
  28
  mircica 
  Friday, 1 May 2015

  trilema este fostul polimedia ? de ce unele posturi nu merg ?

 29. Mircea Popescu`s avatar
  29
  Mircea Popescu 
  Friday, 1 May 2015

  Foarte inteligent.

  Vezi aici, ia o pauza de la calculatoare, mediteaza la chestiune si revino.

 1. [...] Aventurile mele cu UPC [...]

 2. [...] va spun ca-n timp ce scriam articolul din vara pe tema UPC ma asteptam sa am probleme de-ndata ce-l public. C-asa functioneaza lumea, mai ales prin partile [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.