Am comis-o din nou

Tuesday, 15 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Tineti minte (totul e posibil, iara iluziile sunt dulci prin insasi natura lor) ca va povesteam mai demult cum am scos din rabdari un client ?

Ei, se vede treaba ca nu mi-a fost de invatatura de minte, pentru ca mai in toata ziua scot din rabdari pe cite cineva, de-atunci incoace precum si de-atunci inainte, fara discriminari. Spre exemplu, acum recent.

Context : m-am apucat de-am trimis, pentru mi se pare ca a doua oara in doi ani ? de fapt, cred ca prima oara in doi ani, da' in fine, pentru siguranta sa zicem ca a doua, un email fiecarui cont inregistrat pe fain@polimedia.us, in care-i mai informam de una-alta. Motivul principal fiind ca-n ultimul an sau cam asa s-au tot adaugat diverse multe chestii, construind un ansamblu destul de eclectic (ma rog, mie imi pare foarte rational, da' io nu-s tocmai sanatos asa ca n-am incredere in pareri de-astea), si-a cam ajuns lumea sa se plinga-n comentarii acolo ca nu-i mai da de cap si coada (Am in lucru si revizuirea paginii de ghid, apropo).

Ei bine, intr-o mie-doua de cetateni se gaseste sigur si unul mai creativ asa. De exemplu :

consultatia-psihiatrica

Mai tineti minte Quo Warranto ? Si eu. In tot cazul, raspunsul nu a intirziat foarte mult, ca nu-s eu ala sa ramana dator unui prost.

consultatia-psihiatrica-re

Mi-e destul de clar ca voi ramine cu curiozitatea, pentru ca stimabilul este prost fara autorizatie. Dar imi este in egala masura clar ca in cel mai bun caz isi va petrece un numar de ore saptaminale saptaminal* cautind motive care mai de care mai indreptatite si justificabile ca sa nu-i placa de mine.

Pentru ca prostul fara autorizatie rar poate inghiti un certificat.

---------
* In caz ca e un mister : nici saptaminal nu se acorda cu orele, nici mintal nu se acorda cu retardatii. Numa' zic.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. doua categorii? te spun la Diana!

    in alta ordine de idei, cum ai reusit sa-mi trimiti mailu' pe adresa de GMail? peste tot semnez cu cea de pe Yahoo :|

  2. Asa am auzit si io, ca ati comis-o din nou, ca v-ai apucat sa trimiteti emailuri si celor care nu au un cont valid pe polimedia, si dupa ce ca le-ati trimis degeaba, gen "poftiti de intrati in curtea mea, faceti si dregeti cu karma si articole, dar stati, ca nu puteti intra in curtea mea, nu puteti face si drege cu articole si puncte karma, io de fapt v-am trimis un email fara nici un rost" ati trantit-o pe aia cu "las-o asa (mai bine nu mai discutam, pai ce plm, ori ne trimitem emailuri ori nu ne mai trimitem)".
    Da' nu-i nimic, dvs. trimteti in continuare emailuri cu modul in care puteti gazdui informatiile oamenilor, eventual ati putea sa le explicati cat de sigura ii toata treaba, iar tot ceea ce ii privat si confidential, cu ajutorul dvs., se poate transforma, oricand, la cea mai mica adiere emotionala, iar ceea ce ar trebui sa fie privat poate sa devina oricand public si la dispozitia dvs.
    Drept urmare, stimate domn Popescu, va rog respectuos ca pe viitor sa nu va mai osteniti trimitandu-mi genul asta de informatii.
    Cu ginduri bune,
    Florin

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 February 2011

    @dAImon Mei, toate au mers pe mailu' pe care omu' si l-o trecut cind s-o inregistrat pe fain.

    Da' mersi de categorii lol, nu observasem.

    @Florin Mi-e clar ca ai ceva problema(e), dar mi-e in aceeasi masura clar ca nu-i intr-un domeniu in care sa te pot ajuta cu ceva.

    Succese.

    PS Da, io-s, ajung mai pe seara la mothership si modific aspectu'.

  4. @Mircea Popescu, ar fi simplu daca nu as mai primi emailuri de la tine, mai ales datorita faptului ca nu am un cont valid pe polimedia si nici nu ma intereseaza.
    Multumesc anticipat.

  5. pletzalcoatl`s avatar
    5
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Wednesday, 16 February 2011

    Florin, the lolcow doll.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 February 2011

    Shh!

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.