Ahahahahahaaaaa

Tuesday, 01 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Bai frate! Vai! Deci m-am indoit de ris, urmarind cinci secunde dintr-o chestie trimisa pe adresa redactiei de-un moldovian de bine caruia i se atrage atentia pe aceasta cale ca n-o mai scris pe blog demultisor.

Chestia respectiva era uite asta :

Avea fix opt vizualizari cind am vizualizat-o eu, deci daca-l scadem si pe cetateanu' descoperitor mai ramin sase. Care poate ca-s alti prieteni de-ai lui. Fusese publicata in 21 ianuarie, deci au trecut practic vorbind mai multe zile decit vizualizari. Nu stiu altii cum sunt, dar eu uneori imi recitesc propriile articole din zilele anterioare pur si simplu ca sa retraiesc perfectiunea expresiei desavirsite, ca sa respir aerul curat al profunzimilor spiritului scl etc. Daca si Goma procedeaza la fel s-ar putea foarte bine ca toate sase sa fie el. Si-acum, sa-mi permiteti o transcriere, pentru cine n-are youtub, sau pentru cine n-are chef de youtub :

Deci suntem tot in 21 februarie 2011. Ah. Va trebui sa vorbesc despre jurnalele mele. De citiva ani de zile nu mai scriu fictiune, ca sa zic asa. N-am mai scris romane si... desigur si din cauza ca... nu eram comentat. E o frustrare, bineinteles ca e o frustrare. Adica scrii scrii si... e ca si cum ai vorbi in gol. Ca si cum ai vorbi in casa ta, goala! N-ai nici vecini. E, si.... si din acest motiv m-am consacrat, m-am rezumat la jurnale. La notatiile aproape zilnice, la impresiile si umorile mele, si s-au adunat, iata optsprezece volume sau chiar nouasprazece, nu sunt sigur, da' nu conteaza, oricum, o cantitate imensa fata de canoanele scriitorilor romani.

~Paul Goma

Doua invataturi se desprind de-aici. Si anume : Ahahahahahahahaha. Si respectiv Hehehehe-heheheeeeeee

Atit am avut de spus!

PS. Ghiceste cineva cam din ce cauza n-are Goma nici macar vecini ?

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

69 Responses

  1. cipslim`s avatar
    1
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 1 March 2011

    pentru ca nu are blog?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 1 March 2011

    E pe scirt, si ala ce-i ? A, ca face video blog, ca orice maimuta lipsita de actul scrierii (si se scarpina-n toate partile exact idem). Bun. Da' asta nu schimba nimic, e un hater suparat ca n-are trafic, pe de-o parte, si n-are trafic pentru ca i-o injurat pe toti alisterii :D

  3. cipslim`s avatar
    3
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 1 March 2011

    mey ppl, era urcata de 30 de minute cand l-am vazut eu, inregistrarea e veche de cate zile zici tu acolo.
    Goma a patit ca Vadim Tudor ca nici ala nu s-a adaptat erei internetului.

  4. lexy229`s avatar
    4
    lexy229 
    Tuesday, 1 March 2011

    Daca el nici macar nu stie cate sunt ca oricum nu conteaza eu de ce as citi?

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 1 March 2011

    @cipslim A, fusese recent urcata ? Bun atunci.

    Pe mine ma amuza copios potrivirea, c'est tout. Nu ma amuza cu rautate ori cu ostilitate fata de persoana, doamne feresrte, da' nici tu nu poti zice ca nu-i, privind din partea astalalta, o chestie amuzanta.

    @lexy229 Pai nici eu nu stiu chiar exact cite articole am scris pe Trilema.

  6. cipslim`s avatar
    6
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 1 March 2011

    Mey, Goma are lepra publicistica. Antisemitizarea lui (desi nevasta-sa e evreica) l-a facut subiect tabu prin mediile elevate. Tismaneanu ce plm crezi ca pazeste el acolo.
    Goma e dovada vie ca adevarul umbla cu capul spart.

  7. cipslim`s avatar
    7
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 1 March 2011

    E... e la pamant cu sanatatea, dar caracterul nu si l-a schimbat. .
    Iata, asta e unul din aia care nu se incadreaza la "vina batranilor".
    unde a ajuns?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 1 March 2011

    @cipslim Lol nu faptu' ca nevasta-sa nu-i suficient de evreica l-a facut tabu prin mediile "elevate", si folosesc acest cuvint invelit in sase straturi de plastic sa nu cumva sa se atinga de chestiile pe care le numeste cu aceasta ocazie. Stii preabine ce l-a facut tabu', ca-i de aceeasi natura cu ce l-ar fi facut tabu pe Marino sireacu', daca n-avea inspiratia sa moara intii.

  9. lexy229`s avatar
    9
    lexy229 
    Tuesday, 1 March 2011

    Una este sa nu stii daca sunt 1990 sau 2020.Altceva este 18 sau 19.

  10. kokofifi`s avatar
    10
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Tuesday, 1 March 2011

    Goma are tot continutul blogului ( text/audio/video) inclus in fluxul rss, nu ca altii,pe care nu-i numim aici, dar care-s ahtiati dupa clickuri si unici :p si deci huooo!

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 1 March 2011

    @cipslim Mei, citeva chestii.

    In primul rind ca oricine are o vina. Sigur, Goma n-o are pe aia, da' are fara indoiala altele. N-am stat sa puric chestiunea, da' atita timp cit e om... Problema mare cu vitele din discutia ceea nu-i atit faptul ca au vina respectiva, asa cum isi inchipuie ele, c-ar trebui adica sa nu aiba nici o vina. Asa ceva nu-i posibil. Problema mare-i ca au o vina atit de comuna si de apasator-banala. O chestiune, precum vezi, mai degraba stilistica.

    In al doilea rind ca eu nu predic o morala scolareasca, in care fa-ti tema si primesti curmale. Clar sa-ti fie ca daca faci ce tre' vei sfirsi per total mai prost decit ala ce face ce nu tre', pe orice intervale finite arbitrar alese.

    Solutia primitiva la problema asta e sa afirmi ca lasa, vine si-un punct de inflexiune si-o schimbare in care suferi tu, ceea ce-i teoretic posibil dar practic destul de rar, si chiar daca se intimpla minunea ariile de sub grafic tot in favoarea raului se aduna.

    Solutia religioasa, ceva mai avansata filosofic, e sa speculezi problema infinitatii : sigur ca vei sfirsi mai prost pe fiecare interval finit arbitrar ales, dar oho, eheeeiii... sa vezi pe intervale infinite ce bine iti va merge. O absurditate in practica, da' macar nu-i contra ratiunii teoretic privind.

    Viata morala incepe atunci cind intelegi clar si fara tulburari ca vei avea mai putine decit aia. Cu deosebirea mai degraba stilistica ca tu vei avea tot ce-ti doresti si dinsii mai nimic din ce si-ar dori.

    Si-n final, intreaba-l tu pe Goma daca si-ar dori sa faca schimb de locuri cu Tismaneanu. Sau cu Roman (al' batrinu').

    @lexy229 Sunt 2038. Eu ma refeream ca nu stiu la zecimale, in sensul ala.

    @kokofifi Eu n-am barba chiar asa de alba, deci inca mai exista sperate.

  12. Luka D`s avatar
    12
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 1 March 2011

    Mama lui de continut platit ... cum reusesc de fiecare data nu's ...

  13. PATRICKdan`s avatar
    13
    PATRICKdan 
    Tuesday, 1 March 2011

    desi se intrevede o tastatura alba si-un mouse negru, omu nu stie a le folosi, dovedind ca nu se poate adapta si comunica facil cu un public tanar ! evident, aceasta postura, deloc incantatoare, a dl Paul Goma, poate face trimitere pentru unii, la situatia "omul de geniu", inadaptat prin ecscelenta ! sau nu...

  14. lexy229`s avatar
    14
    lexy229 
    Tuesday, 1 March 2011

    Deci afecteaza?

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 1 March 2011

    @Luka D Fiecare suntem talentati la cite ceva. Eu de exemplu am un talent la a face fetele sa geama. La altii fetele gem. Fiecare cu diabetul lui.

    @PATRICKdan Eu am ca o suspiciune ca problema e mai degraba o falsa reprezentare de superioritate-inferioritate, in care cartile sunt superioare orice. In realitate, cartile sunt un element cultural inferior si marginal, reteaua este superioara orice in vremurile noastre. Goma inca n-a descoperit chestia, chit ca o cauta, prin camere de inregistrat scl.

    @lexy229 Zic ca da.

    Pe de alta parte, un om in pozitia lui... daca nu se cultiva pe sine, ce altceva ar putea cultiva ? O gradina de ceapa ?

  16. Luka D`s avatar
    16
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 1 March 2011

    Chiar de aduce negativul ii zicem tot talent? O fi ...

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 1 March 2011

    Negativ, ce-i aia ?

  18. Luka D`s avatar
    18
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 1 March 2011

    Ala de-i opus pozitivului.

  19. Ştii...ăsta a suferit pentru ca eu, tu şi javra ta libidinoasă (l-am numit pe moldoveanul ordinar de Cipslim) să fim liberi să vorbim.
    Trecând de păcatele sale, pe care le cunoaştem, şi de faptul că nu ne plac deloc scriitorii pe bandă rulantă (Cipslim, e vorba de oameni care scriu cărţi, nu de ăia ca mă-ta, care scrie tăbliţele cu rute, de pe trenuri...), oare merită să ne batem pula de el în condiţiile în care mulţi n-ar fi fost capabili să suporte ce a suportat el? Că na, nu te văd vreun stâlp al rezistenţei, cum nu mă văd nici pe mine. Poate doar Cipslim să fi rezistat, turna şi-i dădeau de băut (Cipslim, coaie, e vorba de turnat lucruri, nu de turnat în tine, relax, retardule...).
    Mâine e rândul lui Coposu, cumva?
    Mircea, de la tine mă aşteptam la altceva. Dar acum, probabil că mâine am să citesc despre Irinel şi Monica la tine. Paul Goma nu este un hotar. Dar este o brazdă, de la care ar putea porni un lucru bun. Păcat că-l distrugi atât de uşor.
    Poate evaluezi altfel lucrurile şi, în loc să distrugi, dai ceva şanse de construcţie. Nu zic, Doamne fereşte, că Goma este sfântul de la care trebuie pornit. Nu. Dar putem învăţa ŞI ceva bun de la el (Cipslim, coaie, nu, nu e vorba de băutură, relax, oricum acolo nu are cine să vă înveţe, pe neamul ăla ordinar...).
    Na, zic şi eu.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 March 2011

    Merita, ca semn al respectului nostru, cladit pe increderea ca-i un om sanatos la cap si-un barbat adult, capabil sa ia ce-i util din ce gindim noi si sa arunce restul. Asa cum suntem si noi capabili sa reciproc. Menschkeit.

    Ca bonus, daca il pot distruge atit de usor nu poate fi ce zici tu, deci undeva rationamentul propus are o fisura. Da' apreciez faptu' ca ai in continuare pretentii de la mine chit ca parca te mai nemultumisesi o tura, nu mai retin acum la ce subiect, da'n fine.

  21. Mircea, că te apropii de un om, pentru a-i cunoaşte fisurile şi a genera posturi din ele, e un lucru. Unul dovedit, na. E stilul tău de a fi, să loveşti pe la spate. Că nu eşti cretinul mediu cu blog, e cu totul altceva. Lucrurile astea nu se amestecă, sau mă rog, dacă te cheamă Cipslim le amesteci, acolo se amestecă orice.
    Goma nu este sănătos. Nu cred că a fost vreodată. Nu sunt sigur că ar fi adult. E discutabil.
    Dar e un mic simbol al faptului că noi, aşa cum spunea cineva, ne putem "puli" pe bloguri.
    Poate că asta ar merita mult mai multă atenţie, zic. Na, libertatea de exprimare este bunul primordial al românului, câştigat în dauna vremurilor în care exista doar libertatatea de perpetuare a celor ca Cipslim...
    Părerea mea, sincer.

  22. Era să uit: noapte bună tuturor.

    Menţiune specială: Cipslim, dă şi cu sifon, nene, că merge, pe cuvânt...

  23. Ufff, eu as fi zic atat: hohohoh ... si asta cam cu jum ade gura. deci trebuie sa-i iertam toate "pacatele" pentru simplu fapt ca acum 1000 de ani facea pe nebuni si era gica contra?

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 March 2011

    @BogDan Pe mine ma amuza sa constat cam cit de putin intelegi tu din ce se intimpla in jurul tau. Nu zic ca nu poate fi si un talent, da' e totusi amuzant.

    Ca o observatie oarecum subsidiara, e la fel de amuzant sa te vad pe tine injurindu-l pe nustiucare ca-i "ciinele meu" in conditiile in care imi amintesc asa vag ca parca si pe tine te injura unu' idem si la fel ? Pai ce facem aici, perpetuarea prostelii ?

    En tout cas : libertatea de expresie e bunul suprem al omului. Nu se poate cistiga, pentru ca nu se poate pierde. Nu de catre oameni.

    @Ionut Nu, cred ca teoria-i cam asa : cu cit e mai deosebit/respectabil/impresionant un om cu atit trebuie sa-i ascundem mai cu grija pacatele, ca sa nu aiba nici o sansa sa si le cunoasca si deci indrepte, ca sa putem noi ramine in continuare niste mediocri, multumindu-ne in strafundurile nu prea adinci ale sufletului nostru mic cu consolarea prosteasca a litaniei defectelor aluia, care cumva compenseaza.

  25. @bodoganel
    Deci ma pula! Faptul ca Popescu a gasit ca cel mai relevant lucru din clip este faptul ca Goma nu e net-savvy asta nu inseamna ca de asta i-am trimis eu videoclipul.
    Eu am trimis clipul deoarece
    1 Popescu, spre deosebire de mai mult de jumate din cloaca ta de pretenari stie cine e Goma
    2 Am aflat la jumatate de ora dupa ce a postat clipul
    3 Cred ca Goma e un foarte bun exemplu cand vine vorba de cum s-a facut condamnarea comunismului pe la noi

    Pentru mine, faptul ca Goma nu a inchinat inca steagul si ca refuza sa se dea plecat nu poate decat sa ma bucure.
    Deasemeni intelege odata ca pe mine nu ma afecteaza/intereseaza insultele astea gratuite, eu nu ma cobor la nivelul asta. Daca intradevar ti-ar pasa de subiectul asta ai pastra o anumita decenta in comentarii, eu pot fi injurat si in alte parti.

    @Ionut recunoaste ca abia acuma ai auzit numele asta

    @ Popescu pai tu pen ce PLM militezi aicisa ca ma sperie cinismul asta.

    Paul Goma este wikileaksul "elitei" perioadei de trista amintire, unde e linkul la postarea aia despre adevar?

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 March 2011

    http://trilema.com/2009/in-care-vi-se-da-un-raspuns-sau-intr-un-fel-anumit-este-posibil-sa-primiti-raspunsul-la-o-intrebare-pe-care-poate-o-aveti-sau-o-veti-avea-daca-n-ati-avut-o-deja-la-un-moment-dat-care-este/ ?

    Io nu militez pentru nimic te om, tre' numaidecit acuma sa militez pentru ceva ?

    Este wikileaks-ul elitei perioadei, si atunci logic vorbind n-are de ce sa se mire ca elita perioadei il evita cu disperarea naufragiatului. Intrebarea mai logica ar fi "Pina la urma urmei la ce-i trebuie lui Goma comentarii, ce-a face cu ele?" da' mnoa.

  27. Cloaca mea de prietenari...
    Bravo, stimate domn.
    Mai mult de atât nu am ce spune.
    Trăiască Moldova, ce pula mea, că pentru ea plătesc taxe.

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 March 2011

    Mai cind v-aud cu cetatenismele astea. Ce taxe platesti tu, buei om, ti-ai facut ceva firma si nu stiu eu ? Taxe pe ce, pe salar ?

    Ma lesi ? Platesc bavarezii, turcii din Turku, ostrogotii din Ostergotland si alte triburi nenorocite si impilate de pe cuprinsul Europei unite, si pentru tine cit si pentru ala, oricare, fara discriminari, si-n Moldova si-n Aparatorii Patriei. Si inca ceva-n plus ca sa aiba vamesii cu ce plati benzina la elicopter si asa mai departe.

  29. Lol, din nou...
    Da, nene. Epic.

  30. un moldovan sarac`s avatar
    30
    un moldovan sarac 
    Wednesday, 2 March 2011

    A doua măsură a fost ca salariul să nu mai vină integral pe CM. Nu. Pe ea urma să figureze salariul minim pe economie, iar restul de bani, până la salariul real, urma să-i primesc în plic.Treaba asta s-a realizat extrem de simplu. Directorul financiar a intrat în biroul nostru (al meu şi al colegului) şi ne-a anunţat că de “de la data de X” lucrurile aşa vor sta, şi că suntem aşteptaţi să semnăm actele necesare. Alternativa NU exista. Nu vroiai asta? Te duceai tu acasă, frumos, şi lăsai firma în pace, că are probleme financiare. E clar că de ITM nu se pune problema, pe lângă faptul că-i consider nişte inutili care reacţionează în funcţie de interese, apelarea la ei ar fi putut construi tinichele care să mă “ajute” să nu mai activez vreodată în industria respectivă. Aşadar, semnezi sau pleci. Acestea au fost faptele. Aşa s-au petrecut.

    BogDan patroane, bogatane, te rog eu frumos sa te angajezi undeva la un gri mai alb ca imi mor copilasii de foame fara taxele tale.

    un moldovan sarac.

    PS. Si nici nu beau!

  31. gheorghe`s avatar
    31
    gheorgheinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 2 March 2011

    O chestie ciudata e ca am fost recent in Iasi, si in mod paradoxal parea mai curat decat Bucale. Plin de paradoxuri, universul asta al nostru.

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 March 2011

    Plm, mie incepe sa-mi fie frica de comentatorii de pe Trilema.

  33. un moldovan sarac`s avatar
    33
    un moldovan sarac 
    Wednesday, 2 March 2011

    Este mult mai curat pentru ca noi aici in Moldova nu avem bani sa cumparam cu ce face mizerie.

  34. gheorghe`s avatar
    34
    gheorgheinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 2 March 2011

    ph34r!!11

  35. intamplator youtube are optiunea sa redimensionezi clipurile la dimensiunea dorita. aici depaseste ecranul.

    Mie imi pare ca inregistrarea video are "avantajul" ca ascunde mai usor incoerentele. Nimic de corectat. nimic de editat. In plus cand ajung la un anumit nivel de celebritate se gasesc intotdeauna o mana de exegeti care sa explice ce ai vrut sa zici, fara sa mai trebuiasca sa-ti bati tu capul cu asta.

  36. si moldoveanul ala sarac care n-are bani de 'alea de face mizerie' cum mama masii are PC si acces la internet, sa ma lamuresc si eu.

    poze cu vaca pe facebook?

  37. @Critic
    Sunt o gramada de "saraci" care n-au bani de altceva decat de un "net cafe". In afara de laba desigur, netul e cea mai ieftina / accesibila distractie.

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 March 2011

    @Dr.A Mai bine acum ?

    Nimic de corectat-nimic de editat e o perspectiva, si anume cea a subdezvoltarii : oricum n-am echipa de lumini si fete la machiaj, oricum n-am placi grafice capabile sa editeze film, oricum nu pot nu stiu nu etc, asa incit e bine cum e, ca alte variante nu-s. Daca dorim neaparat putem aplica aceeasi perspectiva si-n scris, nu doar in video. De fapt, destul blogeri o chiar si aplica. Rezultatele prostelii respective sunt exact ce te-ai astepta, indiferent de mediu.

    Exegeti isi gaseste si cuvintul scris, idem si la fel, de exegeti nu duce lipsa lumea asta. Din nefericire majoritatea exegeaza ce-au inteles ei si nu ce-a spus autorul, asa incit nici de telefoane fara fir si mesaje transmise prin telefoane fara fir nu duce lipsa lumea asta. Si, daca-i pina acolo, Isus sarmanul nici macar de scris n-a scris, nici video n-a inregistrat, si de scapat tot n-a scapat.

    @Critic Eu banuiesc o oarecare doza de ironie in zisele cetateanului. Tu nu ?

  39. @Mircea Popescu
    Textul ramane totusi cel mai eficient instrument de comunicare.
    In video nonverbalul si tonul ocupa o buna bucata din efortul de comunicare la emitator si justifica mare parte din interes la receptor. Ideile sunt foarte ineficient transmise (daca vorbim de timpul receptorului).
    La cuvantul livrat scris judecata se face altfel pentru ca ramane doar textul 100%.

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 March 2011

    Apai e drept si ce zici tu, nu neg.

  41. @un moldovean sarac - Ai citit şi partea în care am spus că am plecat de acolo la maximum 2 luni după ce se întâmplase asta? Nu de alta, dar mi se pare destul de important că nu am acceptat treaba asta. Normal, neînsemnând că trebuie să-mi bat joc de casă...
    Părerea mea, aşa...

  42. un moldovan sarac`s avatar
    42
    un moldovan sarac 
    Wednesday, 2 March 2011

    Corect, patroane, milionarule, dar cu ce ma ajuta asta pe mine? Ca tot imi mor copilasii de foame. Sa le spun ca nu avem bani pentru ca tu nu mai lucrezi deloc si nu pentru ca lucrezi fara sa platesti impozite sa aiba si gura noastra ce sa manance? Bine, le spun! Sper sa ajute!
    @admin: Am primit notificare pe email o singura data desi sunt mai multe comentarii.

  43. @un moldovan sarac - Încerc să nu te fac prost. Era vorba despre un fost job, cu care am încheiat socotelile de peste 2 ani, cred. Cine a spus că nu mai lucrez deloc, de unde ai tras concluzia asta, sincer? Aha, aşa ai crezut. Greşit.
    Iar despre copilaşii tăi mi se rupe pula. Singurele lucruri de care mă interesează sunt casa mea şi cei care-mi sunt aproape. În rest, muriţi, eu unul nu am de ce să plâng. Nu o lua ca pe o treabă directă, ia-o ca pe cel mai pur egoism posibil. Nu doresc nimănui moartea. M-am simţit să subliniez aceste lucruri pentru că te văd inteligent şi gândeşti.

  44. @Mircea, după cum spuneam...să-mi bag pula-n Adrian Năstase, acest lăbar care a dat interneţi la popor.

    Gata, definitiv şi iremediabil. Mi-e clar...

  45. un moldovan sarac`s avatar
    45
    un moldovan sarac 
    Wednesday, 2 March 2011

    Bine serifule, daca zici ca ai incheiat acum doi ani socotelile acolo si de atunci platesti taxe pentru mine eu te cred, ca pari om de treaba si serios. Dar este o problema: ca mie tot imi mor copilasii de foame. De doi ani de zile neintrerupt, si de fapt de douazeci de ani si daca ma gandesc mai bine imi mor copilasii de foame si dinainte de unire. Uite de exemplu cand o venit Sobieski cu mancare la copilasi chiar aici la mine in oras ce tare ne-am mai bucurat. Din pacate nu am gasit la timp cheia sa-l lasam sa intre pe domnu polonez, asa ca a plecat cum a si venit. Iar noua ne-au murit copilasii de foame!
    Dar am si eu o intrebare pentru tine si pentru Adrian Nastase, oricare dintre voi doreste sa imi raspunda e binevenit: daca tu lucrai la negru acum doi ani si nu plateai taxe, iar acum lucrezi corect si platesti taxe tot corect, cum se face ca eu nu am simtit nici o diferenta? Nu ar trebui sa simt aici in Moldova taxele tale? Sau e din cauza ca sunt mincinos? Astept raspuns, multumesc anticipat!

  46. Hai, că uite, mai răspund o dată înainte de a mă retrage la Medalia de Onoare. Aşadar, nu lucra nimeni la negru. Sau, mă rog, nu asta a fost vreodată intenţia mea. Au existat mereu acte, a existat o remuneraţie legală. Când ea a devenit ilegală, într-o parte a ei, am făcut tot posibilul să plec. Problema nu cred că se află sau că s-a aflat la mine. Doar nu era să mă apuc să urlu în clipa aia, că nu veneai tu sau altul să-mi plătiţi chiria. Ba din contră, mi-aţi fi luat voi casa, dacă nu o mai puteam eu plăti, că e aşezată destul de bine faţă de centru şi restul de atracţii.
    În rest, mi se rupe mie de ce simţi tu în Moldova. Mi se rupe oricum de ce simte Moldova. Primiţi ce meritaţi, probabil că şi oamenii care ne conduc au simţit că nu au în cine să investească acolo.
    Scrie-i lui Boc, întreabă-l pe el. Poate-ţi răspunde.
    Seara bună.

  47. un moldovan sarac`s avatar
    47
    un moldovan sarac 
    Wednesday, 2 March 2011

    Bine taticule, nu veneam sa iti platesc chiria, ca nu am de unde. Sunt si sarac. Da daca tu zici ca ai facut ce ai putut, si eu te cred, ca de ce sa nu te cred, tu de ce nu ma crezi pe mine? Ai? Sau sa il intreb pe domnu Boc si de asta cand ii scriu?
    Poate mai bine ii intreb pe aia de la Realitatea TV, Mircea Gadea sau cum il cheama, si imi explica el...

  48. "Poate mai bine ii intreb pe aia de la Realitatea TV, Mircea Gadea sau cum il cheama, si imi explica el…"

    clar, troll detected.

  49. Mircea Popescu`s avatar
    49
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 March 2011

    @un moldovan sarac Pai asa ar si trebui sa functioneze, cite emailuri vrei sa tot primesti ?

    @Critic Lmao ce lacas de impliniri marete intru sfinta ironie e articolu' asta, nici n-am stiut cind l-am scris. Bre om, cind ti-am zis io tie trol ai protestat.

  50. @ cipslim : vag acum mai bine de 1 an la tvr ... murise sau ma-sa. il stiu dupa figura ca numele nu-mi zice nimic!

  51. cipslim`s avatar
    51
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Thursday, 3 March 2011

    @ionut
    Pai sa afli zic.

  52. Mdeah. Zâmbesc.
    Promit solemn că am să public, undeva, numele angajatorului şi numele directoruuli financiar al firmei. Nu de alta, dar chiar aş vrea să-i întrebe cineva de ce au decis să facă pasul acesta, referitor la vreo 30-50 oameni din firmă. Că eu nu am avut vreo putere de decizie. A, ba, după ce mi-a ieşit din birou, am decis să plec.
    Mi-aş dori să nu fi fost aşa. Dar a fost. Iar dacă greşeala mea a fost aceea de a tăcea, pentru următoarele zile, din gură (recte...o clipă, să mă uit în CM...aproximativ 2 luni), ca să-mi pot păstra familia în cote de subzistenţă umane, atunci mi-o asum. Da, am tăcut şi am căutat. Dacă aş fi mers să reclam, aş fi ajuns o victimă (să fim bine înţeleşi, aici nu era vorba de o firmă de căcat, aruncată prin cine ştie ce sat al Moldovei/Dobrogei/Munteniei/Transilvaniei etc, ci de unul din angajatorii de top români, cu relaţii and shit), şi probabil că aş fi distrus cu mâna mea tot ce am clădit.
    Sunt, cumva, de tras la răspundere. Dar mă miră că ura stimatului domn de mai sus nu se îndreptă către cel care a oferit alternativa sau, mai bine spus, a anulat-o.
    Cât am fost singur, mi-am asumat riscuri serioase. Regret, cât mai sunt şi alţii în răspunderea mea, riscurile devin calculate.
    Atât.
    PS - Mircea, roagă-l tu pe moldoveanul sărac să semneze ca şi Cipslim, ceea ce este. Ar fi mult mai directă comunicarea. Şi chiar mai corectă.

  53. "directorului".
    Să mă iertaţi, dar mi-am adus aminte cum a fost clipa în care am semnat acele acte...

  54. Mircea Popescu`s avatar
    54
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 March 2011

    Se mai intimpla buei, relax.

    Pe de cealalta parte, http://trilema.com/2010/top-1-reason-you-suck-as-a-blogger/

  55. cipslim`s avatar
    55
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Thursday, 3 March 2011

    @bogdan
    nu-s eu boule.

  56. Anonimosu`s avatar
    56
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Thursday, 3 March 2011

    @BogDan mi se pare ca tu esti ala cu ura etc.

  57. hater

  58. Mircea Popescu`s avatar
    58
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 October 2011

    Care dintre ei pe care dintre ei ?

  59. ahahahah ce tare a fost asta

  60. Goma e nemultumit, pentru ca oamenii la varsta lui sunt nemultumiti... un om implicat in social, dar mediocru literar ( o opinie personala) si ceva mai mult insalubru psihic... faptul ca nu-si mai gaseste motivatie (si consumatori) e doar propria lui drama... mi-e egal Goma

  61. Mircea Popescu`s avatar
    61
    Mircea Popescu 
    Sunday, 8 January 2012

    Pe mine ma fascineaza pentru ca face un experiment din viata lui. Ca-i un experiment intr-o chestie care posibil sa nu intereseze pe nimeni... da, adevarat. Totusi majoritatea stiintei se cladeste din chestii care aparent nu intereseaza pe mai nimeni.

    Si la multi ani, iata c-am apucat si asta cu sfirsitul lumii (spre deosebire de ceilalti cu sfirsituri ale lumii).

  62. Ce sfarsitul lumii ma.

  63. mihai b`s avatar
    63
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 2 May 2014

    343 views. ;)

  64. Mircea Popescu`s avatar
    64
    Mircea Popescu 
    Friday, 2 May 2014

    Lol. 3 ani. Greu.

  1. [...] Tot greieri. [...]

  2. [...] spurious plural, there was nothing, I'm willing to wager the situation is exactly the same seen in all other cases, since forever : I am, literally, the first person to have read either of those ; and now that I [...]

  3. [...] writing implement in hand, continue inexplicably, incomprehensibly, some god forsaken activity meanwhile meaningless to the thick fat grubs pullulating all about as all that's... left [...]

  4. [...] to bring this lengthy circumvolution to some kind of conclusion : I'm of the contrary oppinion to Paul Goma. I couldn't give less of a shit as to what or whether some dour moron "says about it". The world [...]

  5. [...] what you put out in spite of claiming so, which is the only quality that distinguishes them from everyone else not reading what you push out". It sure as fucksticks doesn't mean "every item you publish will be [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.