Ziarul Polimedia

Wednesday, 08 December, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

StiriAzi e un jeg de scraper, care fura continut in general de prin site-urile ziarelor si incearca sa vinda AdSense pe paginile respective.

ziarul_polimedia

In acest punct, citeva observatii se impun, cu liniuta de la capat :

  • Ca "ziarul Polimedia" este numarul doi la stiri, imediat dupa Libertatea, chestie pe care pe de o parte n-am stiut-o, si pe de cealalta ma uimeste, ca nu stiam nici ca Polimedia-i ziar. Io aveam impresia ca... da' ce mai conteaza, pina la urma ? Receptia publicului e stapina, noi astia doar ne supunem. Daca Boc e prim ministru si Tintareanu om de afaceri, daca Antonescu-i presedinte de partid si Udrea ministru, daca Petcu-i bloger si Badea analist teve o fi fiind si Polimedia ziar. Precum si racheta spatiala, desfacator de sticle, lichid antigel si respectiv de frina cit si cultural.
  • Ca ziarul Libertatea este copiat grosier si mot-a-mot, precum se poate observa fie in acest screenshot fie urmind link-ul direct (stiriazi.ro/ziare/articol/articol/libertatea-a-aflat-cum-au-fost-dezvirginate-vedetele-din-romania/sumar-articol/3803709/ - sorry pentru copy/paste, da' sa nu incurajam mizerabilii).
  • Ca ziarul Polimedia, desi este numarul 2 (chestie scuzabila pina la urma daca luam in considerare ca el de fapt nici macar nu-i ziar) are totusi un management cam de locul 1, pentru ca iata minune... stiriazi.ro/ziare/articol/articol/cu-cuvintele-dianei/sumar-articol/3808178/ duce fix si hapt pe articolul original, acolo unde si trebuia sa raminem de la bun inceput.

Mnoa, zic ca ma voi apuca sa dau niste email-uri la astia de prin presa, sa vad, oare nu-s dispusi sa-mi dea niste consultanta, eventual sa se angajeze la ziarul Polimedia ? Ca sincer spun, acum ca am ajuns si io mogul de presa cu ziar si tot ce tre' simt o nevoie absolut arzatoare prin buzunare sa arunc cu o groaza de bani pentru performanta de-a fi ultimul loc, sa-si bata joc blogerii de mine. Asa, cam ca toate ziarele romanesti.

Ce ma sfatuiti, sa ma arunc ?

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. Daca nu ai dureri si vrei, fa-o :D

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 8 December 2010

    Poate mai bine maresc haremu'. Decisions, decisions...

  3. Mormonule ... tu si deciziile tale. Da' tu cand dormi? :)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 8 December 2010

    Pai cind imi e somn.

  5. pe cand primul tiraj al ziarului ...de 1 exemplar :)

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 8 December 2010

    Haha ar fi o chestie...

  7. Mogulaş întîi, nu direct mogul :D

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 8 December 2010

    Dupa care moguloi ?

  9. La asta nu m-am gîndit :))

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.