Tusovnicul de serviciu

Monday, 11 January, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am remarcat o chestie cel putin bizara. In orice incapere inchisa in care se gasesc oameni, precum un birou, un magazin, o posta, se afla delegat si un tusovnic de serviciu.

Asta-i persoana, in general asa, mai in varsta, care nu pare sa aiba de fapt o treaba anumita sau explicabila acolo, ci sta mai la margine si tuseste (fiind la margine, tuseste inspre interior, geometric privind problema). La un minut-doua, cel putin de trei-patru ori, dar mai schimba si ritmul, si masura ori intensitatea, ca deh, e profesionist.

Ce ma intreb eu e daca-s voluntari sau exista pe undeva in Bugetele Consolidate (da' consolidate rau, nu jucarie, le-ati vazut ?) cheltuiala cu tusovnicii, pentru fericirea publicului general.

Si ma mai intreb daca m-am tampit pana in halul in care chiar observ faptul ca lumea tuseste, mai nou. Se pare ca si fara teveu, si fara mijloacele prostirii in masa, "preocuparile epocii" sa le spunem astfel tot nu te rateaza.

Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Mircea Popescu`s avatar
    1
    Mircea Popescu 
    Sunday, 12 February 2012

    Haha asta e probabil cel mai prost articol de pe Trilema. Huo.

  1. [...] Tusovnicul de serviciu [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.