Amuzamente postelectorale

Monday, 11 January, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Daca tot trecu campania si se alese Baselu', hai sa ne distram putin, zic eu.

Unul dintre amuzamentele cele mai la moda intre pseudointelectualii lui Flaubert este sa citeasca dictionare. Eu, mult mai avansat aflandu-ma, citesc Codurile. Codul Civil, Codul Penal, Codul de Procedura, e o intreaga distractie acolo. Deci, sa mergem la raft, sa luam o cartoaie, s-o deschidem la intamplare, si sa citim de-acolo ce iese.

LEGE pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, si pentru modificarea si completarea legii nr 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, a Legii administratiei publice locale nr 215/2001 si a Legii 393/2004 privind statutul alesilor locali.

Titlul I, Articolul 7 :
(1) Aducerea la cunostiinta publica a datei alegerilor se face cu cel putin 90 de zile inainte de ziua votarii prin publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, a hotararii Guvernului privind data alegerilor.
(2) Campania electorala incepe cu 30 de zile inainte de ziua votarii si se incheie cu 24 de ore inainte de momentul inceperii votarii.

Mnoa minune, deci stai. Zice la legea asta ca sambata nu-i voie sa faci campanie electorala ? Pai zice. Oare la presedinti o fi voie ?

E, hai s-o punem de un pic de distractie, atunci :

catre_administratia_prezidentiala

Ca sa nu ma distrez de unul singur asa, hai sa ne distram impreuna. Cam ce raspuns estimati ca voi primi, pe 21 ianuarie, de la Onor Autoritatile Statului, si ca bonus, cam ce sanse sunt ca lucrurile sa se chiar opreasca aici ? Asa, din cate ne cunoastem, cu ei si intre noi, zic.

Poftiti.

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

21 Responses

 1. nici macar aici nu precizezi locul ?
  il (a)duci la exasperare pe bitang!

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Monday, 11 January 2010

  Apoi draga, precizez ce conteaza, in ordinea contarii. Si n-am decat o foaie la dispozitie. Ce vroiai, sa trimit un camion de hartie pe capu' lu' Avramescu' saracu' ?

 3. 1. de la google reclamele au aparut pe site-uri si dupa alegerea lui, deci nu e ca si cum e un trucaj ordinar uite pixelul.

  2. un blogger a dat interviu chiar in ziua cand in media si in special pe net nu prea s-a mai zis ceva. aici nu ma refer la indivizi de-si spuneau opiniile, ci insusi presedintele a vorbit special pentru el si ai lui ascultatori ... nu stiu sa explic ce am in cap pentru ca nu-mi gasescu cuvintele. ideea e ca pare usor incorect! :D

 4. O sa primesti nimic.
  Astia au dosarele grele de coruptie si freaca menta, ori se fac pe prostii. Crezi ca o sa-ti raspunda? Poate un " o sa vedem noi".

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Monday, 11 January 2010

  @Ionut Pai vedem alea, se va ajunge incet-incet si acolo.

  @Ciolanus Na, n-am cum sa nu primesc nimic, legea e destul de aspra cu functionarul care nu-si face treaba in ce priveste o cerere de informatii publice. Primesc sigur, intrebarea e daca va fi "nu avem nimic" sau va fi "da avem, uite astea".

 6. Mikael Eon`s avatar
  6
  Mikael Eon 
  Monday, 11 January 2010

  nu stiu ce sa zic, "profesoru" ca intotdeauna dupa ce s/a vazut cu boii in caruta a cam inselat asteptarile multora, nu a dat banii pe care i/a cerut curtea constitutionala de la buget si nici banii care i/a cerut cultura ca sa/si intretina "raspandacii" elevati, si cireasa peste pupaza ministrul agriculturii a refuzat aia 2 miliarde numa' ca sa le faca in ciuda alora de au alergat prin satele romanicii sa aduca lumea la vot. eu zic ca se ingroasa gluma, am vazut un banner pe un blog ce zicea ceva de 2 aprilie, nu stiu ce i se pregateste, dar bine nu o sa ne fie!

 7. Gheorghe Lazar 42 ~ nu e adresa Prioripost TM?

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Monday, 11 January 2010

  @Mikael Eon Bine, alea-s alte chestii de alta natura, mi se pare mie.

  @Dan Pai o fi fiind ?

 9. Ce raspuns ai primit pe 21 Ianuarie?

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 2 February 2010

  Au prelungit-o la 30 de zile, cum legea le ingaduie. Va fi interesant pe 11.

 11. Blog recomandat pentru toata lumea ( al meu ). Face picioru' mic . Alunga chinurile facerii. Creeaza confort prin populatie.
  Doriti un schimb de link ?
  Cu stima,
  yetanothernewblog . wordpress.com

 12. Mircea Popescu`s avatar
  12
  Mircea Popescu 
  Thursday, 27 May 2010

  Renunta la metoda tampa de-a lasa comentarii aiurea pe bloguri.

  Cu exceptia mea, cam oricine altcineva te va nota, definitiv si iremediabil drept non-entitate.

  Exista metode mai bune de-a te promova, si inca si mai important, nu vei ajunge nicaieri daca lucrezi asa de superficial. Blogurile sunt chestie profunda.

 13. Melcul`s avatar
  13
  Melcul 
  Thursday, 27 May 2010

  Don' profesor .... o bijuterie de raspuns. In mod normal ... te injuram de mama. Dat fiind faptul ca esti la prima abatere, ai scapat. Felicitari :)

 14. cipslim`s avatar
  14
  cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
  Sunday, 1 August 2010

  pai si ce s-a intamplat aicisa?

 15. Care-a fost răspunsul primit?

 1. [...] Si pe final, voi a spune ca am ca o presimtire ca anul asta se va da batalia pentru libertate de expresie in mediul online romanesc. Nu este o pura intamplare, daca priviti la coincidentele ca Basescusconi al italienilor tocmai ce-a impus o lege care sa asigure companiilor lui private o pozitie monopolista pe internet, si ca Berluscosescu al nostru mai-mai era sa-si franga gatul sub presiunea dezlantuita a televiziunilor. Sigur, nu poate incepe din partea ceea, strategia corecta este sa inceapa dinspre internet. Si de fapt, deja a inceput. [...]

 2. [...] platesc link-uri, imi fac reclama (sigur, nu primesc bani de la unul dintre candidati in timpul dupa incheierea campaniei electorale, in pofida legii, si nici nu folosesc bani publici pentru a-mi face reclama la blog). Pe scurt, [...]

 3. [...] ianuarie 2010 : Un bloger incepe investigatia pentru a afla cum si din ce bani si-a platit Traian Basescu campania electorala online, desfasurata [...]

 4. [...] Vali Petcu, cel care anul trecut se intalnea cu Basescu, si nu doar ca se intalnea, ci ii si facea campanie electorala in afara legii, caderea morala sa discute asocierile perfect legale ale altora ? Cristian China Birta : O sa mi-o [...]

 5. [...] da, e vorba de acel "interviu". Astept frematand de curiozitate verdictul. Category: Politica si Prostie Comments feed : [...]

 6. [...] asa cum nu ma mira ca altu' incalca legea electorala pentru a-i face campanie lui Basescu, de unde el ia bani da' nu recunoaste, ca se da nu impartial, [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.