Sa va descriu o pozitie sexuala

Tuesday, 15 June, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Se umple incet incet internetul romanesc de "articole" educative pe teme de mare angajament, aflate evident la limita "scandalosului" celui mai tepid, explicand ele cu un curaj demn de lins razatoarea ce si cum cu "pozitiile sexuale", si anume, ca misionaru', ca catelandra, ca pula mea.

Ii inteleg pe autori, e greu sa scrii, e usor sa rescrii (este Radule draga ?), ideea de-a avea niste texte pe care sa le tot reincalzesti nu-i deloc noua, se practica in presa inca de pe vremea lui Caragiale. N-au inventat-o revistele pentru gagici, chiar daca sunt si azi, ca si atunci, niste grandioase redute ale banalului celui mai obositor dar de mari pretentii.

Hai atunci, pentru contrapunct, sa va descriu si eu o pozitie sexuala. Deci : femeia se aseaza fetal, cu curu' la marginea unui pat suficient de inalt, masa, altar pentru sacrificat virgine Satanei etcetera. Barbatul isi da jos cureaua, din care face-o bucla la catarama pe care-o trece peste gleznele femeii si-o prinde scurt in mana nedominanta, dupa care penetreaza femeia.

Avantajele acestei pozitii se invart in jurul controlului absolut si total pe care-l ofera barbatului. In primul rand, penetratia este foarte adanca si are loc intr-un mod pentru care muschii vaginali nu-s neaparat pregatiti. Barbatul isi poate regla fara mare efort tirul dupa cum pofteste, de la a apasa pe colul uterin pana la a-l evita intru totul, cu o mie de variante de frecus intermediare. Copulatia poate trece de la dureros-atroce la placut-extatic pentru femeie la totala discretie a barbatului.

In al doilea rand, o femeie recalcitranta poate fi imediat potolita cu eforturi modice : pe de-o parte mana care tine cureaua poate ridica bucla asa incat mana dominanta sa-i intoarca capatul peste talpile femeii. Incercati a primi doua-trei pleznituri, da' asa, cu sete, si vedeti daca va mai arde de figuri. Pe de cealalta parte, mana dominanta poate apasa umarul opus al femeii. Efortul este minim, cerand doar realocarea greutatii corporale, dar efectul maxim, reducand partenera la gradele de libertate ale unei testoase rasturnate pe uscat.

Aceste avantaje mai degraba de natura violentei sexuale va explica de ce aceasta pozitie a fost abordarea favorita a violului militar cam de-a lungul intregii perioade moderne, sau ma rog, in termeni mai proprii, de la inventarea curelei pana la abolirea libertatilor unei armate victorioase asupra populatiei civile, abolire despre care se sustine ca ar fi survenit candva in perioada contemporana, desi sincer sa fiu n-am reusit sa-mi confirm prin studiu independent aceasta teorie stiintifico-fantastica.

Dincolo de toate discutiile astea, pozitia ofera bun acces si buna vizibilitate partilor de interes sexual din femeie (chiar daca un san ramane ascuns), punand in valoare mai ales exemplarele cu o crupa frumos rotunjita. Afara de cazul ca va gasiti nepotrivit de scurt in comparatie cu ea o puteti probabil chiar si saruta in timpul festivitatilor, la nevoie sustinandu-i capul de parul cefei.

De asemenea importanta este comoditatea cu care copulatia se poate transforma din vaginala in anala. Adaugati lubricant, sariti perineul si sunteti in treaba. Unghiul de penetrare e remarcabil de adecvat intromisiunii rectale, ceea ce nu poate sa nu ne duca la intrebarea legitima daca nu cumva ambele feluri sunt de fapt puse de Creator pe acelasi meniu.

Ei, in speranta ca v-am fost si placut si util, a bon entendeur, salut!

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

20 Responses

  1. cipslim`s avatar
    1
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 15 June 2010

    oi vey!

  2. Sa mi se rupa prezervativu` daca am inteles ceva ! Astept o demonstratie filmata si pusa pe youtube. Sau mai bine pe al optulea tube.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 June 2010

    @cipslim Vezi c-ai scris yeah gresit.

    @Marian S Draga, normal ca n-ai inteles, textul nu era dedicat alora care n-or vazut inca organu' fetii pe viu.

  4. A, scuze, am uitat esentialul.

  5. Cam de-aia fug eu de bucle ...

    In rest cre' ca te-ai uitat la prea multe filme italiene :)

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 19 June 2010

    @Luka D

    Nu vrei sa consumi alcool ca nu ie bine,
    O dai din Cola-n Fanta si din Fanta-n Sprite cu mine?
    Nu tine, vrei sa fugi? Ti-am zis: o-ncurci!
    Te-alerg, te prind, te sparg la buci prin blugi

    Io ce pot sa mai zic ?

  7. Puteai sa zici de bucla ... ai atins subiectul buci, blugi dar bucla a ramas neatinsa :)

    http://www.youtube.com/watch?v=U5tqAbrZeX0

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 19 June 2010

    Pe mine ma distreaza ce mucles l-o apucat brusc pe Raducu. Cum nu mai boncea, boncea el sarmanu'. Si cate opinii si pareri cu greutate are-n capu' ala sec al lui.

    Trist, dom'le, trist.

  9. Eh si tu acuma ... si ce ai vrea sa faca? Sa iti argumenteze utilitatea c/p-ului sau utilitatea capului propriu si personal?
    Ar trebui sa te simti flatat :P

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Saturday, 19 June 2010

    Dar ma simt, ma simt.

  11. Si eu ma simt azi .. emo ... parca as pasi intr-o biserica, parca as implora o flagerare, parca as dormi in continuare ... http://www.trilulilu.ro/Ukavra/2c38df6783283e ...

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 19 June 2010

    Flagelare vrei tu sa zici ? Sau ce-i ala un flager ?

  13. Mai avea sens erata dupa? :)
    Flagelare .... flagelare ....

  14. :))) la dracu...incurcat rau articolul...
    Finalu' e tare :P

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 8 September 2010

    Asa e-n sex, mai Stefane.

  16. @Luka D: între timp a apărut cureaua anti-viol.

  1. [...] succesul... sa-i zicem monstruos de care s-a bucurat descrierea precedenta (am primit inclusiv fotografii ilustrative pe mail de-atata fericire!) ma gandesc ca ar fi poate o [...]

  2. [...] a very pleasantly dominant sister to ye olde military rape (with the belt on the ankles, that we've already [...]

  3. [...] one and true mark of humanity -- the use of tools -- the iota and quantum of which would be the belt-around-ankles position. Have you ever wondered, by the way, why the belt buckle was such a major identificator of [...]

  4. [...] will be. She's fifteen here, and it is undisputable as it is factual that a decade of famine and military rape worked absolute wonders upon her body.v But besides that... I mean what do you even want, it's [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.