Sa ne bucuram un moment.

Friday, 21 May, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Dar pe de alta parte, ieri cand m-a sunat Cabral si mi-a spus ca s-a saturat sa aiba tracasari cotidiene, de injurii si alte soiuri de abuzuri verbale pentru ca e #1 in Zelist, si ca vrea sa iasa, sa faca loc si altora, ei bine - atunci, chiar nu mai stii daca clasamentele astea au vreo noima. Poate ca e timpul sa mergem in alte zari virtuale … Poate ca dincolo de o masa critica, si blogosfera s-a transformat Bucuresti, un loc cu prea mult zgomot, prea multe mahalale, prea multe interese politice, prea putin respect pentru ceilalti, prea multe claxoane stridente si oameni care scuipa seminte.

Chestia e de pe blogul vitei de Catalin Tenita, caruia n-am sa-i dau link.

Ma amuza pana peste poate lacrimile de crocodil ale infrantilor astora, nu doar Treeworks cu Zelistul lui peste, nu doar Voicu&trupa cu FTW/Blogoree etc, ci intreaga trupa de tipi fundamental incompetenti si fundamental nechemati care-mi explicau mie ritos acum un an cum n-am eu destula experienta sa ma pun cu ei, si-mi explica tot ritos, dupa un an de zile, cat de trist este ca vietile si proiectele lor iau drumul dinozaurilor.

Cand le explicam ce gresesc si ce-ar trebui sa faca sa remedieze stiau mai bine (apropo : asta-i un caz in care Petcu a invatat ceva de la mine, chiar daca nu-i inca capabil sa recunoasca). Ei, cu cei trei ani de experienta, stiau mai bine. Acum, cand s-a demonstrat ca nu stiau de fapt nici pe ce parte se imbraca nadragii, e lumea cea rea si nedreapta care-i rea si-i nedreptateste.

Problema cu tipul asta de tonti limitati este ca ei nu inteleg, si nu pot sa inteleaga cum si unde dauneaza lumii si dezvoltarii ei normale, asa cum comunistoidul mediu nu reusea sa inteleaga in 1990 ca din cauza lui, strict si exact din cauza lui ne aflam in buda in care ne aflam.

El ? Nu el. Nici vorba nu el. El a servit patria si nobilele idealuri ale partidului, el a ajutat dom'le profesionistii. Nici vorba, astia noii sunt vinovati de starea de fapt pe care se straduiesc s-o gestioneze cum pot ca sa nu ajungem la complet dezastru.

E amuzant, un amuzament de cirese amare, sa vezi cum aceeasi retorica e folosita, la douazeci de ani distanta, de-aceleasi spirite si aceleasi suflete, incarnate in oameni proaspeti. Ei aduceau servicii tarii, incercand sa controleze accesul lumii la lume, nu v-ati dat seama !?

Nu. Nu mi-am dat seama. Si nu-s impresionat de prostiile debitate azi cum n-am fost impresionat ieri. V-am spus acum un an ca veti disparea, si ma bucur ca dispareti. Dar nu in sens personal, ma bucur ca dispareti cum ma bucur ca trece iarna.

Sa fie de sufletu' vostru. Si-asa in cativa ani nu va mai sti nimeni ce-i aia Bobby Voicu sau Catalin Tenita. Si, daca ne gandim bine, nici n-ar avea de ce sa stie.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

  1. kokofifi`s avatar
    1
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Friday, 21 May 2010

    scuze de offtopic, dar voiam sa te intreb daca ai prins Marele Eveniment al celuilalt ZeList, Bussiness Magazin punct ro?

    aia chiar au gasit 100 de tineri manageri care sa restarteze economia româna(!?) si pe 5 dintre ei i-au si premiat. printre ei, (Luca si Matei), era si un Popesc, c-am si tresarit când am citit.

    dar ne-ai fi spus, nu?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 21 May 2010

    As fi spus, sigur ca da.

    Da' n-am vazut. Oricat, nu restartez eu economia ro, ca nu spre aia tinde neaparat polimedia. Ma rog, cel putin deocamdata.

  3. lol deci cred ca Vania & co fac chestia cu manuirea linkurilor de cateva saptamani sau chiar luni bune, eu unul stiu sigur de chestiune de cand s-or certat cu Paul Gabor. A, si de pe la insemnarile pline de linkuri ale lui Calin Hera. Astia acu or observat abia?

    Noa, sa le fie de bine. Zelist repeta exact problemele Google.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 21 May 2010

    Problema-i ca le repeta exact greselile, la uite 10 ani de cand se cunosc solutiile.

    Motivul e destul de simplu, ca solutiile e scumpe pe de-o parte, nu le poate implementa orice adunat din drum pe de alta, si nici nu ne apartin, ci ar insemna sa le copiem de-a treia. Si atunci mai bine fuserim, nu obtinem ceva functional, da' macar putem pune stampila de "romanesc" pe ceva, ce mai conteaza ca acel ceva exista doar ca forma da' n-are nici un fond.

    Antreprenori, deh.

  5. io cand am zis sa-si faca fiecare iso-ul lui... sau, daca nu, sa ne asezam frumos toti in cerc sa nu se mai stie care-i nr. 1 :D

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Friday, 21 May 2010

    Stii bancu' cu "Faceti un cerc! Faceti un cerc!" ?

  7. da-i drumu', ca sa zic asa

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 21 May 2010

    Pai e simplu, cica niste homalai erau intr-o poienita la picnic si mnoa, vazandu-se ei in natura le-o venit ideea sa faca putin sport. Mai devreme sau mai tarziu s-au coagulat intr-un lant uman, moment in care ala din frunte o inceput sa urle

    "Faceti un cerc! Faceti un cerc!"

  9. =)) excelent! apai vezi? dupa o vreme nici nu se mai stie cine si-a bagat-o primu sau care-i activu' si care pasivu' =)) ori tu crezi ca-n spatele tau nu-i nimeni :D

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Friday, 21 May 2010

    Apoi daca-n spatele meu e cineva cred ca-i cam lipseste din piese, ca nu simt nimic.

    Da' ma rog, poate fi si de la aia cacu varsta am ajuns galeata.

  1. [...] Daca numele nu va spune nimic, poate ati auzit totusi de principalul lor produs ? Sau de Catalin Tenita, ramas in istorie in general prin cazurile concrete in care n-a reusit sa distinga diferenta dintre [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.