Sa frunzarim

Monday, 11 January, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Harper's Bazaar este, ca sa citez,

Sophisticated, elegant and provocative, Harper's Bazaar is the fashion resource for women who are the first to buy the best, from casual to couture.

Mnoa deci ati inteles ? Sofisticato-eleganto-provocatori. Resurse. Mode. Cele mai bune, fite, figuri, chestii. Impresii. Alea. Boon.

Si stand eu asa in cafenea, intre o placinta cu mere si-o cana de capucin, ce-mi da prin cap de nu trimit femeia sa aduca un exemplar din resursa, sa ne documentam si noi din ce sa se mai dezbrace cand e cazul.

idiocy_bazaar1

Brackfast, frate. Ati fazut ce inzeamna sopisticatu', egelantu' si si si prococativu' ? Cand isi pune mintea ? Noa, ala-i. Mai avem noi, astia, padurenii, pana sa ne ridicam la nivelu' cu brackfastu' lu' Pifani aia.

idiocy_bazaar2

Tot ce-am inteles eu din pagina aia colorata este ca daca te dai cu apa din stecluta capeti subit o moaca de efeb care tocma' ce se pupa cu nevasta lu' unu cand intra ala peste ei cu un kalasnikov intr-o mana si-o galeata de picioare in gura in cealalta. Si-n plus cu un cutit in dinti.

Ceea ce nu inteleg de ce mi-as dori. Dar poate maine imi pica fisa. Asa, pe la ora brackfastului.

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. din ce vad eu ii harpersu de .ro

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 11 January 2010

    Daca-si dau numele la toti prostii si toate proastele, sa-l taraie, eu ce poci sa le fac ?

  3. asta e, nu mai e lumea ce-a fost. (nu c-as avea io vreo certitudine c-ar fi fost altfel catre mai bine vreodata) bine ca n-a pomenit-o pe nevasta lui hurezeanu acolo, ca umbla vorba ca e reincarnagiul epiffany-ei, frate.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 11 January 2010

    Apai n-oi fi numerit eu nimerul care trebuie.

  5. Hai mei ca esti gelos pe "Blue Steel"-ul lu' ala. Recunoaste si mergem fiecare acasa. Altfel un subtitlu bun pentru nenea ala ar fi "Puffy lips - for when Blue Steel just ain't enough."

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 12 January 2010

    Bine ma, recunosc. Sunt gelos pe el si viata lui, ca el are gagici legate-n basement si eu pierd vremea facand mutre catre oglinda.

  7. deci herpes bazar editat in ro

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 12 January 2010

    Cunoscut si sub denumirea generica de almanahe.

    Almanahe de succese.

  1. [...] cea mai haioasa este ca fata asta munceste la compus/tradus reviste pentru... femei. Sau ma rog, le stiti, chestiile alea care le invata pe fetele tinere si impresionabile cum sa fie cat mai ridicole si [...]

  2. [...] deasupra unui catalog de supermarket gen Playboy, Casa si Gradina, Beau Monde Style, Forbes, FHM, Harper’s Bazaar sau mai stiu eu ce) s-ar da si pe gratis, daca advertiserii ar permite [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.