Roportal.ro

Thursday, 15 April, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

roportal_spam Cum ne distram noi joi dimineata ? Pai cu putin spam de la RoPortal, care trimit ei asa, zilnic, daca-i pana acolo. Sa ma tina la curent, v-ati prins. Se-aude Andreea ?

Sigur, eu n-am fost niciodata pe site-ul lor de cacat, cum n-am fost niciodata pe nici unul dintre celelalte site-uri de cacat ale companiei de cacat informmedia. Ca n-am treaba acolo.

Dar le-am cerut odata, mai demult, un ratecard. Si ei asa s-au gandit ca-i bine sa faci, pentru biznis, iei frumos toate adresele de mail ale tuturor clientilor b2b si ii inscrii in lista ta de spam. Succese online, facute cu cap. Eu zic Bobby draga, daca esti pe faza sa-i aduci rapid la un workshop, un seminar, ceva, ca-i chiar nevoie sa mai invete pustimea. Ce zici ?

roportal_spam_response1 Acum faptul ca m-au luat cu mana si m-au pus pe lista lor de spam n-ar fi asa un capat de tara, dar ma astept ca daca aloci resurse pentru asa ceva, sa aloci resurse si pentru operatiunea inversa. De-aia cand i-am spus capritei online numita mai sus sa ma scoata de pe lista lor de rahat, ma asteptam sa ma scoata de pe lista lor de rahat. Imediat si fara comentarii, eventual cu multumiri.

roportal_spam_response2Ea s-a gandit ca-i mai bine sa faca pe desteapta, ca asa se invata la scoala serala de Piar, optiune despre care vom afla mintenas daca a chiar fost sau n-a chiar fost asa o idee de buna. Cam intr-o ora-doua, cand restul amploaiatilor InformMedia Kft, care s-ar putea sa nu fie si ei tot capre, ci poate, cine stie, chiar oameni seriosi, isi primesc tainul de total.wmv.

roportal_totalCe ziceti, se lasa cu ceva taieri de salar dupa chestia asta ? Ca de dat afara pe sclavii din Romania nu cred sa-i dea nimeni afara, oricum nu gasesti nici in Pakistan oameni sa-ti lucreze pe banii aia.

Raspunsurile vaz ca deja incep sa curga, asa ca ma duc sa explic domnilor ce dracu' m-o apucat. Hai, pupicei.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

 1. iiik... folosesti webmail :D

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Thursday, 15 April 2010

  SquirrelMail - Webmail for Nuts!

 3. Traiasca webmailu` ! Cu asta sunt total de acord. Stergi ce vrei, citesti ce vrei, salvezi ce vrei. Cind iti permiti server si domeniu propriu mergi cu Squirrel, cind nu poti te limitezi la Yahoo, ca tot e gratis !!! Si gimelu` e bun dar imi place mai mult interfatza de la yahoo, ca idee.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Thursday, 15 April 2010

  Eu n-as prea avea incredere in servicii publice, cel putin nu pentru chestii cat de cat pe bani.

 5. Pai nici eu nu prea am incredere, dar ce e moca e moca !!!
  In alta ordine de idei: sa nu crezi cumva ca daca ai mail pe serverele proprii BIG BROTHER doarme linistit ...

 6. Catalina B`s avatar
  6
  Catalina B 
  Thursday, 15 April 2010

  Tu esti suparat pe ei ca n-ai stiut cum sa faci sa vezi imaginile din e-mail? Asa iti trebuie daca folosesti Squirrel Mail.

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Thursday, 15 April 2010

  Ahaha asta-i replica serii :D

 8. Nam inteles deci carea fost fraza?

 9. ce pornache e ala cu japonezii?

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Saturday, 14 April 2012

  Da' n-am idee.

 1. [...] interviuri cu personalitati si produce materiale-n exclusivitate, doara-i outlet media mai ceva ca roportal.ro. Sau hotnews. [↩]Vlad Stan, cit de parfumata-i istoria... [↩]Da, sunt competitori :) [...]

 2. [...] ca-ti asigura si ostilitatea alora care de fapt conteaza. Indiferent ca te cheama Facebook sau Andreea Ursu sau cum te mai cheama, e o idee [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.