Preapacatul curviei celei trupesti

Thursday, 15 April, Year 2 d.Tr. | Author: Sf. Leufteriu Mucenicul

Aflati dragi e-noriasi despre mine ca sunt bine sanatos ceea ce va doresc si voua cu sprijinul Celui de Deasupra Lampii Amin †

Am sa va dau astazi invatatura Sfanta† despre hadul si intinatul si mizericordiul preapacat al curviei, sau necurateniei cum i se mai zice trupesti.

Caci multe lucruri s-au sfaramat in lume care inainte erau intregi, si multe s-au prabusit in lume care inainte erau neprabusite si multe s-au zdrobit care erau mai intr-o alta forma la inceput decat erau dupa ce s-au zdrobit. Si multe s-au nimicit care inainte erau micite si pe urma s-au nimicit de tot. Si care erau intregi s-au maruntit, si care altele erau intregi si nu s-au maruntit atunci s-au spart numai, de unde nu fusesera sparte inainte. Ci intregi. Iara despre care s-au mlecit sa nici nu mai facem vorbire. Si toate acestea prin stricaciunea si hernia si lepra si vatamarea adusa in trupul Bisericii si-al credinciosilor Bisericii, si-al femeilor prin pacatul care este intre toate pacatele cel mai pacat si regretabil.

Sa se stie si sa se pomeneasca, ca insasi vorba curvie este pacatoasa, si vine de la cur, care-i vorba urata si murdara si cu fire de par primprejurul ei si inca bucatele de murdarie atarnand de cele fire, si mai din vier, care-i un porc din acela salbatec si neinfranat. Asa ca numaidecat purcedem inainte, stiind prin sfanta iluminare informativa a ethymologikos ca-i rau si neplacut lucru acesta.

Iara revenind la vorba cu exemple sa purcedem, caci exemplii docent cum spune la carte, si n-am sa va spui de exemplul maicutei care a fatat arici, aici la noi in chiar manastire, pentru ca a poftit la impreunare trupeasca cu capsune. Si nici de starostea peste cuhnia manastirii Sfintei Anafura Proclovenios Mucenica † † † de peste deal, care dupa ce-a facut ceva cu o banana a ajuns sa scoata dintr-ansa ananas cu tufa cea ascutita cu tot. Si nici de multe alte exemple care as putea sa dau pentru ca ma voi multumi cu unul singur, al pataniei Regelui Sclifodocheiei, Pambru.

sabia_si_regele

Vedeti dara, behaitele domnului care sunteti, pictata de cuviosul Oglaf intamplarea prin care Pambru a ajuns rege al Sclifodocheiei, si iata cum prin preapacatul curviei la nimic nu i-a folosit, ci inca se povesteste ca Piatra Sabiei a ajuns noptile locul de intalnire al Onanistilor, Pidosnicilor, Narcisistilor, Puricilor si altor satanisti, spurcat fie numele lor in veac. Unde se dedau la impreunari nefiresti cu Pambru, pentru ca inca nu se inventasera crimele de lezmajestate (care nici nu i-ar fi folosit, el nefiind femeie dupa trup, chiar daca ajunsese dupa intrebuintare).

Asa ca incuiati-va usile, lipiti-va ferestile, legati-va curelele de la nadragi, cositoriti-va fermoarele de la slit, ferecati-va cu lacate chilotii cei de tabla si faceti trei cruci cu limba in cerul gurii PROPRII.
† † †

Si rugati-va bunului domn Dumnezeu care este mult deasupra sa va apere de stricaciunea curviei, pe voi si pe toti ai vostri.

In incheiere, nu-mi trebuie canepa, ca am in.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Manuela, sora lui Aaron Pumnul`s avatar
    1
    Manuela, sora lui Aaron Pumnul 
    Thursday, 15 April 2010

    Taică al Milostivirii, cum ai întors-o în chip minunat pe Maria din Egipt, împiedicând-o să intre în biserică înainte de a se lepăda de desfrânarea ei, tot aşa întoarce-mă şi pe mine [de] la calea cea luminoasă a virtuţilor mele multe şi grele

  2. Cristian Lisandru`s avatar
    2
    Cristian Lisandru 
    Thursday, 15 April 2010

    Asta cu eventuala cositorire a fermoarelor de la şliţ este replica zilei!

  3. http://tiny.cc/by1y4

  4. Preafericita Lateralia`s avatar
    4
    Preafericita Lateralia 
    Thursday, 15 April 2010

    Amin, soro Manuelo! Amin! Sa-ti auzeasca Domnul vorbele intelepte si sa-ti blagosloveasca gafaielile!

  5. sf Empedocle al Bilelor`s avatar
    5
    sf Empedocle al Bilelor 
    Thursday, 15 April 2010

    Ο αριθμός των σοβαρών καρκίνων στο κεφάλι και στο λαιμό που σχετίζονται με έναν ιό, ο οποίος μεταδίδεται με το στοματικό σεξ, αυξάνεται γρήγορα αναφέρουν ...

  6. poza e criminalaaaaaaaa

  7. De cind studiez eu Biblia am tot citit si auzit clar: sa nu PREAcurvesti.
    Inseamna ca poti sa curvesti asa, un pic acolo ...

  8. Preacurvioasa Linda`s avatar
    8
    Preacurvioasa Linda 
    Thursday, 15 April 2010

    Asa, asa, ca bine zici tu frate Marian, un pic acolo, pe fund.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.