O mica discutie

Saturday, 18 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pe twiter, bineinteles, ca doar unde ?

  @Mircea_Popescu: Cum aflam ca Costi Rogozanu nu-i alfabetizat cu astea grele cu computerele ? De la o femeie, ofcourse. http://t6y.us/uh via @fain_polimedia
  @amorphis05: @Mircea_Popescu Puteai şi tu să nu pui Costi, Rogozanu ajungea şi nu ieşea ditamai cacofonia
  @Mircea_Popescu: @amorphis05 :) Da' ce, io-s de vina ca-l cheama Costi ? :D
  @amorphis05: @Mircea_Popescu Tu eşti de vină din motiv de "ca" ...Costi
  @Mircea_Popescu: @amorphis05 Sa nu te superi daca dau un link, e mai pe scurt asa. http://t6y.us/o8
  @amorphis05: @Mircea_Popescu Tu crezi că eu pot citi chestia aia la ora asta? Poate mâine. Da-mi place că dai citate doar de la tine. Cam narcisist

Mnoa. Desfid pe oricine sa gaseasca pe orice blog doreste un articol publicat oricind pina ieri care sa explice mai bine, mai pe scurt, ma eficient ideile din articolul citat de mine, care da, se intimpla ca-i si scris tot de mine. Se Intimpla ? Poate ca nu tocmai.

Poate ca de-aia scriu, ca sa ma exprim, si poate intentionat scriu de asa maniera incit ceea ce am scris astazi sa se poata folosi si miine. Si poate ca oi fi unul dintre foarte putinii care face asta. Nu-i vina mea ca in toata ziua lasata de la Dumnezeu dintre articolele care spun ceva si au vre-un sens, vre-o importanta ori vre-o utilitate discernibile publicate-n toata blogosfera o buna parte se intampla sa fie publicate fix pe Trilema. Nu-i vina mea, e meritul meu. Inteleg de ce aceasta stare de fapt irita egourile mai sensibile, da' nu inteleg de ce aceasta iritatie s-ar manifesta contaproductiv. E liber ogoru' de biti, se pot scrie cite cinci-zece mii de cuvinte pe zi fara greturi, cine si ce va-mpiedica ?

Cit despre mine si nevoile mele, uite ca ajung uneori in situatia in care vreau sa comunic ceva si am la dispozitie un articol gata scris, care explica complet si corect ideea. Sa nu-l folosesc, ca sa menajez sensibilitatile foarte tipic romanesti ? Multumesc frumos, in sensul asta eu nu sunt roman, si nu ma intereseaza sa fac parte din congregatia falsei modestii prostiei prin care se recunosc romanii intre ei in zona asta (chestii similare sunt aia cu refuzatul pe teoria ca gazda oricum se roaga de tine - eu nu intreb decit o singura data, dupa care faci foamea, si infrunti riscul de-a fi luat si la misto pe deasupra si respectiv aia cu bisericutele si "imi place de tine daca iti place de mine", pe care banui ca s-a cam vazut cu cita bolta ma slobozesc).

Deci, pe scurt si-n concluzie, vine cineva cu articolu' ala mai bine scris si mai ilustrativ la tema, vine cineva cu capu-n pamint si scuzele-n protap, sau ne adunam in citeva bisericute sa birfim ce nesimtit/arogant/infumurat/intolerabil scl etc ii asta ? Inteleg ca prima-i dificila spre imposibila si-a doua ustura, da' totusi oameni buni, a treia a dat rezultate nule spre negative fara exceptii de doi ani de zile aproape, cu mine, si de doua mii de ani aproape cu tot restul lumii. Tot n-ajunge ?

Hai mai bine s-ajunga, ca-i destul deja.

PS. Nu, Marieta n-are nici o vina in toata chestia, s-o nimerit pur si simplu sa-mi livreze un cirlig convenabil, chiar daca de fapt ea nu spunea chiar aia.

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

 1. Tu eşti sigur în spatele acelui schimb de replici? De când eşti tu cu mănuşi?!

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Saturday, 18 September 2010

  Dintotdeauna.

  Whats up doc ?

 3. Strict vorbind in termeni de AT, cred ca-i iritarea provocata unei stari de copil cand tu te comporti ca un profesor SI parinte din aceeasi miscare. Sigur, ajungi sa te comporti astfel fiindca te afli intr-o mare de copii care nu produc nimic utilizabil in afara jocului lor, dar .. mna, n-ai ce sa ceri.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Saturday, 18 September 2010

  Posibil.

  Dreptu-i ca nici nu cer neaparat, da' ma stradui sa le ofer ocazia sa deie. Aroganta n-are leac, deh.

 5. Mi se pare ca ai fost tratat cu superficialitate, si de obicei din ceea ce am vazut eu pana acum nu asa raspunzi tu la reactii superficiale ... in fine, parerea mea :)

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Saturday, 18 September 2010

  Bicicleta era galbena, iar monstrul era impredictibil.

 7. Dar cu calul ce-ai avut ? Pardon, cu Rogozanu ?

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.