New mediaiaiaiaiai

Tuesday, 02 March, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Nu mi s-a stricat tastatura, am scris intentionat titlul asa. Spre deosebire de simpaticii astia :

pandoraaaaaa Deci comunitatea "în ăăăââțășășăț" nu este, cum ati putea sa credeti, o lalaiala. Si nu este, tot cum ati putea sa credeti, ultima gaselnita a unui manager cu frunte plata de fierar betonist si metode incremental-numerice de absolvent de scoala profesionala. Nu! Hotarat nu!

Nu este nici, asa cum se vadeste ochiului cel mai liber, continuarea strategiei de-a obtine "unici" imaginari de-a proasta, prin metoda rasuflata de-a inscrie cat mai multe site-uri "distincte" in SATI, pe care baietii destepti de la Departamentul Falsificat Trafic al Realitatea.net sa recircule aceleasi IP-uri (le stiti, ca le vedeti venind si de la zoso tot pe alea). Nu-i nici intr-un caz chestia ca daca mai adaugam inca 20 de site-uri in rotatie mai castigam o suta de mii de "unici" la luna. Nici poveste.

Ci, asa cum va spune si Dragos (si nu minte, ci are dreptate, ca el de-aia-i platit, sa aiba dreptate, si nu sa minta, retineti)

“Ideea proiectului ne-a venit observââșăîăăăăș înățăăăîîâăă”

Eu ce mai pot sa adaug ? Omul este pana la urma sincer si direct. Pe langa a observa in treacat ca intr-adevar, pe langa voxpublica chiar mai era nevoie si mai este loc de-un portal dedicat exclusiv femeilor, cum au si egiptenii vagoane de metrou exclusiv pentru vacute, sa nu se amestece cu taurasii patriei, doamne fereste, tot ce pot spune este un sincer Inghi!

Si la mai mare, haideti rapid cu site-ul comunitatii celor ce omoara gandaci de bucatarie cu slapul stang, CCOGBSS.ro, urmata la scurta vreme de platforma interactiv-succesiva CCOGBSD.ro.

Ca nevoie ce-i drept este. Mai ales de unici. De fapt, daca F5 reuseste sa creeze 10 unici pentru fiecare unic de anul trecut, salariile vor scadea doar cu 75% anul asta.

Spor.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

17 Responses

  1. E o chestie ce n-am inteles-o: pe tine te doare in cur de unici si de aia te scarpini in al lor?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 2 March 2010

    Da' ma distreaza dincolo de descriptibil mei, io nu stiu daca tu-ti poti inchipui scena. Deci : se iau niste tangai cu barbuta de tap proaspat mijita si niste tute care tocmai ce-or aflat citind pe carte cachestia aia cu gust de oaie-n ruj se numeste lanolina ceea ce suna ca lana tu, iti dai seama hihihi ?

    Si se amestecacu tot soiu' de chestii mid market care-s percepute drept superlux, gen ceai Earl Grey, farduri Sephora si chiloti cum dracu le mai zice, si cu o selectie usurica adunata cu spumiciul de pe cazanul de ideologii, trenduri, pareri si preocupari.

    Iara rezultatul se serveste rece, da' cu pretentii reincalzite : ca ei is, ca ei conteaza, ca prosteala lor face pamantu' frate sa-senvarta si asa mai departe.

    Te rog sa ma crezi ca rad in somn mai nou, de cand cu blogul si alte preocupari pentru mediul te rog sa ma pardonezi, InDuStRiA onlain romaneasca. Care face in totul ei incasari cat o cafenea medie in Seattle, unde-s numa doua milioane de cafenele fix ca si ea.

    Tu ma intelegi ?! ca numa' explicand ma darama ridicolul situatiei.

  3. Se intampla ca lucruri ridicole sunt peste tot. Eu intalnesc pe aici ridicoli care trec prin scoali inalte doar ca sa-si ocupe timpul intre admitere si slujba bine platita de CEO, CFO, PDG etc. Ca ei sunt apreciati pentru potentialul dovedit la admitere cica. Si pe urma se mira ca de 30 de ani li se duce tara de rapa. Ce pixul meu de elite sunt alea cu 14 clase ? Se predica atata perfectionismul incat oamenii au inceput sa se creada cu sculele lor infailibili... nu-i nevoie sa masori de doua ori. e perfect din prima.

    Dupa cum vezi sunt rahaturi mai grave supt soare.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 2 March 2010

    Pai intotdeauna sunt rahaturi mai grave.

    Dar filosofia ne-nvata sa ne multumim cu putin :)

  5. Mikael Eon`s avatar
    5
    Mikael Eon 
    Tuesday, 2 March 2010

    cand crezi ca le-ai vazut pe toate se mai gaseste cate-un prost sa te uimeasca. nu e lumea un loc minunat plin de miracole!

  6. http://wadsw.info/

  7. scuze de offtopic, ca nu stiu daca s-o inregistrat trackback-u sau pingback-u' da' ai zis ca sa-ti dau de veste cand scriu articolu' ala :) mno, maine pe ziua apare, pe la 12, asa :)

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 2 March 2010

    @fcbl No da' aia ce-i ?!

    @Raka Lol pai da si tu de veste imediat dupa, nu imediat inainte

  9. teme de casa

  10. Or fi balbaiti!

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 3 March 2010

    @fcbl Prea ermetic pentru mine.

    @Ionut Da. La cap.

  12. nu, chiar aia e... site pentru teme de casa

  13. conectarea prin ftp cere user/parola, deci ce poti face pe el in afara de a-i admira favicon.ico?

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 3 March 2010

    Nici io nu pot zice c-as fi priceput.

  15. shorykette`s avatar
    15
    shorykette 
    Wednesday, 13 October 2010

    Culmea bâlbelor... să te bâlbâi în scris... zău aşa!

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 13 October 2010

    Nu cred ca se bilbiiau, cred ca-si scapasera pe picior un succes de-ala greu', cum au ei pe la Falimentatea Media.

  1. [...] Deci... tot sapte erau si-atunci, cu observatiile ca... pai hmm... deci daca eu ma apuc de a.polimedia.us, b.polimedia.us si tot asa pina la z probabil ca am 27 de sait-uri in portofoliu, nu ? Ei, sa nu judecam prea aspru, era perioada marilor prefaceri din portal in multisite si inapoi inaugurate cu ocazia manipularii SATI pe vremea cind inca mai existau fraieri care-l luau in serios. Ce vremuri. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.