Mircea Mall

Wednesday, 08 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Asa cum poate c-ati observat am fost putintel plecat fo doo zile, ceea ce-a rezultat in completa mea acoperire sub interactiuni sociale, numa' pe fain am avut de citit fo' 300 de comentarii ramase din urma, plus ce-am mai ramas dator de-a raspunde aici si-n emailuri vreo suta si pfoai frate. De azi dimineata iata ca inca n-am gatat, ci-am ajuns pe la jumatate. Da' noi sa fim sanatosi, ca-ncet incet le-om da de capat.

Dus am fost chipurile cu treburi, da' asta nu m-a impiedicat sa ma plimb cu masina de-a lungul locului zis Đerdap (stiti ce frumos se vede cu ochii ?), sa pun fete nude sa se plimbe prin fortareata Kladovei spre inserat cu Dunarea albastra-n fundal si asa mai departe. Totusi, nu despre acestea vom vorbi in articolul aici prezent, ci despre o idee care mi-a traznit in timp ce ma gindeam la altceva. Si anume :

Cind imi voi face eu Mall, ceea ce este posibil sa se intample, va contine niste fransize de magazine mult mai reusite decit plictiselile de-acuma.

I. Va exista un magazin in care toate vinzatoarele poarta bikini si numai bikini, asta e uniforma lor de serviciu, ghidate dupa regula ca suprafata totala a costumatiei in discutie (inclusiv snururile) nu poate depasi suprafata celor doua palme ale purtatoarei. Si vom alege, bineinteles, numai fete cu palme mici, pentru ca asa-i frumos si elegant la femeie, sa aiba mina mica.

In cadrul acestui magazin se vor vinde blanuri.

Vi se poate parea la prima vedere ca blanurile se cumpara indeobste de catre femeile care si le permit, ceea ce inseamna fara discutii babaciuni trecute bine de varsta cind isi pot permite sa umble-n frunza prin public (si pentru ca nu-si mai pot permite pretind cu fatarnicie ca nici nu-si doresc, de parca noi nu stim cum ii tocmita muierea, hai sa fim seriosi). Si ca atare, ca cumparatoarele n-ar putea suferi nici vinzatoarele nici atmosfera generala, ceea ce va duce la vinzari zero si faliment.

Dar daca sunteti capabili de-o vedere secunda, veti realiza ca iubitii domni soti ai ziselor doamne nu-si doresc altceva decit sa stea intre copile firav imbracate daca s-ar putea toata viata lor. Asa incit vor cumpara la blanuri in nestire, sigur totul doar cu gindul si de dragul preaiubitei lor sotii care-i asteapta acasa, cu ocazia aniversarii a treizeci de ani si restu' zile de la nunta de cositor, sau ce prostii mai sarbatoresc astia iesitii din circuitul fluidelor in natura. In fiecare zi.

Vom avea in cadrul acestui magazin minunat de imblanit si ocazii festive speciale, ca de exemplu zile dedicate diverselor etnoculturi (ziua Hawaiana, ziua Turkmena scl), in cadrul carora evident ca domnii se vor stradui sa distinga elementele distinctive care vor fi cu necesitate foarte mici, data fiind suprafata limitata a palmlelor si hainelor cetatencelor-vinzatoare. Precum si de asemenea vom avea si ziua Siberiana, cind dam aerul conditionat la 16 grade, sa vedem ce se intampla.

II. Magazinul de haine noi. In cadrul acestui magazin, in incinta caruia accesul este permis numai femeilor, exista la intrare o garderoba special amenajata in care stimatele cliente se dezbraca complet la nudul gol, si hainele astfel rezultate le depun in receptacole speciale numite in limbaj de specialitate shredder, adica tocator. De unde sunt tocate franjuri si se duc la reciclare.

Odata dezbracate, stimatele cliente se pot preumbla prin toate cotloanele magazinului alegindu-si ce haine doresc ele din ce gasesc pe-acolo. Cu mentiunea ca n-au voie sa imbrace nimic, isi aleg ce doresc dupa care se duc frumos la garderoba de iesire, unde se imbraca si ies pe strada.

Nu se plateste nimic, totul e gratis, dar exista instalate cam peste tot camere de luat vederi, si rezultatul filmarilor, editat de catre profesionisti, se difuzeaza la ore nocturne de maxima audienta, pentru curiozitatea barbatilor cu fapta sau doar cu gindul al ziselor domnite, ca sa le poata si dinsii insoti la cumparaturi pe mindrele fapturi odata in viata, si inca intr-un mod placut. Cu fapta sau doar cu gindul.

III. De asemenea intre imbunatatirile aduse de mintea sfredelitoare a preaiubitului dvs. autor favorit (eu) se regaseste si observatia ca lustragii de pantofi se adreseaza pietei gresite. Anume, intre barbati foarte putini mai poarta pantofi ce pot fi lustruiti, in timp ce dintre femei niciunele. De asemenea, preocuparea barbatilor pentru pantofi este mai degraba nula (daca nu-s pidosnici, pentru ca sa stiti ca-i semn sigur de orificiu rectal dilatat mecanic asa preocupare la barbati) in timp ce a femeilor e mai degraba obsesiva.

Ca atare, in cadrul Mircea Mall vom purcede la reciclarea si reinsertia profesionala a lustragiilor in maseuri de picioare, avind ei aceeasi cutiuta dar in loc de vaxuri uleiuri si-n loc de perii mainile goale (scuipatul se poate eventual mentine, functie si de preferintele utilizatoarei).

Astfel, doamnele si domnitele se vor putea descalta de-un picior, aburcindu-l pe cutiuta maseurgiului, care va proceda la o invigoranta si foarte placuta frectie, chestie care ma gindesc ca va face bine si sentimentului de superioritate feminina in lumea afacerilor cit si-n societate in general.

Astea ar fi, asa la viteza notate, citeva dintre ideile revolutionare pe care fara indoiala voi ajunge sa le aplic mai devreme sau mai tirziu. Sa nu va apucati sa ma furati cumva!

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

35 Responses

 1. viva la revolucion

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 8 September 2010

  Vezi cai scris Revlon gresit.

 3. :))) Nr II e palida copie, Воланд- Черная магия и ее разоблачение

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 8 September 2010

  Noa hat, si io care credeam ca am idei originale.

 5. Magazinul de creier, etajul 3, pe dreapta. Stai sa-ti zic un banc vechi.

  Un oltean in tren. Urca un ardelean si un moldovean. Se pun ei pe vorbit, li se face foame. / No, hai sa mincam ceva, zice ardeleanul. Si incepe si scoate din desaga paine buna, ceapa, slana, palinka. Scoate si moldoveanul niste placinte, ``poale in brau`` si alivenci, sticla de vin de Cotnari. Saracul oltean se codea sa scoata ce avea in pachet, ca nu mai avea decit niste capete de peste de la masa anterioara. Ma rog, pina la urma le scoate.
  Astia doi isi dadeau coate si pufneau. / Bina, mai oltene, de ce maninci numai capete de peste ? / Ehei, ce stiti voi, dragii mei, asa am vazut pe internet, ca pestele contine fosfor si asta iti destupa creierul. / Nu, zau ? Hai sa facem schimb, ne dai noua capetele, ca tu ai mai mincat, ia de colea niste slana, niste palinka...
  Si dupa ce se satura olteanul cu mincarea celorlalti doi, se trage la un pui de somn. Dar astora le chioraiau matzele de foame, dar nu mai era nimic pe masa.
  - Bine, mai oltene, noi avem impresia ca ne-ai cam pacalit.
  - Nu, zau ? Vezi ca am avut dreptate ? Doar ai gustat vreo doua capete si deja ai inceput sa te destepti !!!

  D`aia zic eu ca la etajul 3, pe dreapta, trebuie sa se vinda doar capete de peste. Iar cei care stiati bancul: ori ati mai mincat capete de peste, ori sunteti olteni din nastere.

  Hai, LA MULTI ANI la toti Marinii, Marinele, Marianele, etc., inclusiv mie, multumesc tuturor pentru urari si scuzati incoerenta, am un simptom de vedere dubla care nu stiu de unde draqu vine.

 6. hai sa ne traiesti mestere, mai insista - poate primesti si tu articol ca dadatroll :D

 7. daimoane, da` bilet de tren cu reducere ti-ai luat ???

 8. I'm afraid I'm not following. Eşti prea subtil pentru mine. Apropo, încă aştept mailul ăla pe care-l promiteai :/

 9. Welcome back!

  Ce mi-ai adus din expediție? :D

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 8 September 2010

  @Mari Un larg asortiment de joarde si jordite.

 11. Iiiiiii, mulțumesc. Da` de unde ai știut că fix asta îmi doream ?!

 12. Mircea Popescu`s avatar
  12
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 8 September 2010

  Pai cam asa cum ghiceste ceasu' ce ora e.

 13. Porcul de York`s avatar
  13
  Porcul de York 
  Wednesday, 8 September 2010

  Da si eu vreau un sector. Eu vreau o promenada pt cocalari. Un culoar lung cu pomi in ghiveci si oglinzi mari pe ambele laturi. Va fi o bomba. Va fi cu intrare si tot cocalarul va putea sa intre acolo, in voie, sa se plimbe si sa se admire in oglinda de mana cu pitzi a lui, intalnindu-se pe acolo cu alti cocalari si alte pitzi. Nimic de consumat, nimic de mancat, poate un punct cu shaworma in capat. Poate zic. Si vreo douaj de kile de dinamita sub podea si discutam noi despre despagubiri. Ma primesti ?

 14. Mircea Popescu`s avatar
  14
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 8 September 2010

  Nu ca ejti hater.

 15. Porcul de York`s avatar
  15
  Porcul de York 
  Wednesday, 8 September 2010

  :))) si yo ? pfff

 16. Mircea Popescu`s avatar
  16
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 8 September 2010

  Mircea Mall e pentru cac lientii sa se simta bine! Si sa fie chinuiti in moduri subtile care sa le faca placere chiar daca tocmai pentru ca ustura. Nu dinamita si ce mai ratezi tu pe-acolo intalnirea cu alteritatea.

 17. Mi-ai nelinistit aquafobiile si m-ai pierdut pe aici "cu ocazia aniversarii a treizeci de ani si restu’ zile de la nunta" ... by the way, recomandare Sleuth http://www.imdb.com/video/screenplay/vi4052222233/
  Eu as merge mai mult pe stimulare de altfel ....

 18. Mircea Popescu`s avatar
  18
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 September 2010

  Vezi ca aquafobia e semn de turbare.

  Ai dificultati cu deglutitia ?

 19. romania inedit`s avatar
  19
  romania inedit 
  Thursday, 9 September 2010

  Deschide si tu un minimarket ca sa testezi piata !

 20. Mircea Popescu`s avatar
  20
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 September 2010

  Daca lustragii ar avea minte sa citeasca blogurile s-ar putea apuca de treaba.

 21. La ultima felatie n-aveam ....

 22. Mircea Popescu`s avatar
  22
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 September 2010

  Asa zici "ultima felatie" de parca-i pescuita din analele istoriei, o palida amintire.

 23. Iar anale ?!! (chiar si ale istoriei) .... tu ai o obsesie.
  Ma rog, fiecare cu obsesia lui :D

 24. Mircea Popescu`s avatar
  24
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 September 2010

  Asa se numesc tu. Analele istoriei. Uneori niste anale sunt doar niste anale, asa cum o tra'buca e doar o tra'buca.

 25. O tra'bucoce?!!!

  Ce de analogii ... tu esti un fel de Jim Jamursch internauto-blogosferic.
  "I prefer to be subcultural rather than mass-cultural. I'm not interested in hitting the vein of the mainstream."

  Astia de la fujitzu nu au inventat si ei tastatura cu lumina, dar pot considera ca am o noapte romantica cu aroma de vanilie ...

 26. Mircea Popescu`s avatar
  26
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 September 2010

  Cred ca ingropat sub sfiala sfeciorelnica se alfa ingropat acolo un frumos compliment izvorat dintr-o inima curata. Ceea ce-i bine.

  Mai bine vanilie decat vanilina, si mai bine zahar de trestie decat aspartat de mama' lu' dracu'.

 27. Nu fac complimente decat muierilor isterice si soferilor bolunzi, diplomatia si pisiceala nu au a face ce mine (nah fiecare cu pacatele lui) .
  Era o constatare ...

  Mah tu ma faci de scriu o poveste acusica.

 28. Mircea Popescu`s avatar
  28
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 September 2010

  Decat sa vomiti mai bine sa scrii. Si decat sa faci bube mai bine sa scrii.

  Si de fapt, daca ne gandim bine, mai bine sa scrii.

 29. M-am supus :)

 30. Bine sa scrii, mai bine sa nu publici. Decat o data la 15 saptamani si musai dupa' ce ai ales maxim unul din cinci texte :D

 31. Mircea Popescu`s avatar
  31
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 September 2010

  @Luka D Vezi cite lucruri incredibile, intolerabile si totusi interesante invata omul, si mai ales oama, aci-ni pe foaia de proaste moravuri ?

  Fuarte bine.

  @dAImon De ce sa nu publici mei ? Lasa sa publici, lasa sa rada de tine gura lumii celei nemiloase, mai mare cistig iti aduce un articol prost, publicat si facut franjuri de receptie decat un articol prost despre care te-ai prins tu ca-i prost si l-ai tinut la sertar.

  Nu-i totuna daca te prinzi tu sau altii.

 32. @dAImon Adicatelea unii fac colectii de texte? Aceasta informatie imi era necunoscuta :P

  @Mircea M-ai prins la cotitura.

 33. Mircea Popescu`s avatar
  33
  Mircea Popescu 
  Thursday, 9 September 2010

  Eu da.

 34. Da, uite o idee buna, venita de la cititorii trilemei: deschizi si un bordel, ca tot se chinuie Prigoana sa le faca legale.
  Sau mai bine mai multe, cite unul pe fiecare domeniu.

  Mi-e ciuda pe tine, ca la ala cu muie o sa ai profit 100%. Sunt atitea amatoare incit unele o sa lucreze si pe gratis, numai sa prinda.

 35. >> http://polimedia.us/dtng/f/ ca sa zic asa.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.