Mi-au facut o mare favoare. De fapt doua.

Tuesday, 13 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

pmedia_fun

Prima favoare pe care mi-au facut-o este ca intrucat frazele lungi si sforaitoare.

A doua favoare pe care mi-au facut-o este ca au incercat astfel sa ofere posibilitatea si celor cu bugete mai putin mari.

De cine-mi aminteste toata chestia asta ? Hmm... A, da, gata, stiu : Nobody expects the Spanish Inquisition!

Noa, si-acu ajungem la rack : 4.5 RON la mia de afisari ?! Ahaha

Numai un moment, dati-mi voie, sa-mi revin.

Ahahahahahahahahahaha-hahahaha-hahahahaaaaaaaa ahahahah hahahaha bwahahahahahahahaaaaaaa-eeehehehehehehehe

Hooohohohohoh heheheeee-eehehehehehe Hihihi!

Si stai, deci cu 4,5 RON mia de afisari, la care mai adaugam de exemplu un 20% asa, usurel, de vara, pentru "targetare pe nisa".

Sa moara Jean. Hai totusi sa revenim din universul paralel pmedia la realitate. In care realitate eu am niste bani. Si anume, mai multi bani decat au avut incasari toate agentiile de online din Romania anul asta. Da, toate. Impreuna. Adunat, si daca mai asteptam un an va fi probabil inmultit.

Acesti bani stau si asteapta. Acesti bani asteapta momentul in care se gaseste in sfarsit un profesionist printre ei. Un om care sa inceapa sa-si chiar faca meseria : sa vanda. In loc de debitat figuri si impresii la joagar, chestie cu care se ocupa in principal la ora actuala.

Eu n-am nimic impotriva sa tin banii si pe mai departe tot acolo unde stau ei si acuma, in principiu. Banii nu cer de mancare. Pe de cealalta parte, serverele, copii si nevestele prapaditilor astora care se cred entreprenori si asa mai departe prin online nu-s ca banii. Dimpotriva. Cer de mancare.

Deci cum ziceam, timp este. Aveti oferte, sau mai strangem putin surubul ?

Daca sunteti gata sa capitulati - pentru ca vreau sa fie foarte clar ca asta astept de la voi, capitulare, totala si completa, eu spun suma si voi spuneti da sefu', nu exista loc de discutii, negocieri, scl - aveti adresa in pagina de Publicitate. Ma intereseaza : spoturi fixe, link-uri text fixe, recenzii. Fixe inseamna ca fiecare pagina livrata de site-ul respectiv livreaza in spotul convenit reclama mea, sau link-ul meu, pe perioada contractata. 100% din cazuri, fara exceptii, si cu penalitati la caz de neindeplinire.

Daca nu sunteti inca dispusi sa vindeti la orice pret, mai asteptam. Cum asteptam de douazeci de ani mai putem astepta inca douazeci fara probleme. Timp este bugat.

V-ascult.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Pai ia de aici o opinie de chibitz: n-ai sa reusesti asta decit cu printuri outdoor. Ceva de genul ``numele Polimedia pe toate gardurile``.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 13 July 2010

    Apai mare paguba, ce sa-ti povestesc.

    Io n-am downside in toata povestea asta.

  3. Sincer eu nu am inteles clar ce te-a deranjat, este un spam primit sau o solicitare de oferta din partea ta? Ti se pare pretul mare sau cum

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 14 July 2010

    Apai nu dispera, asta-i unul din articolele alea mai cu insider joke.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 1 May 2012

    Lmao ce haios era in 2010. Tre' sa pastrez asta undeva pentru cind mai are curiozitati trupa de hateri recenti apropo de advertisingu' meu.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.