Intre doo nu te ploo

Saturday, 16 October, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Apropo de forma titlului, am auzit eu ca Academia Romana este pe punctul de-a introduce si formele cu dublu o in viitoarea editie a dictionarului, atit la substantive comune (doo, oo, ploo, etc) precit si la nume proprii (Proost, de exemplu) precit si oriunde va mai vine la socoteala. Asta atit pentru a ne alinia celor mai noi tendinte in limba engleza, care foloseste oo = u demoultisor, precum si pentru a veni in intimpinarea uzului comun. Stiti cum e. Asa incit sub presiunea presei si-a nevoii perpetue de-a o da primul, m-am hotarit sa aplic in avans. Cum va place ?

Dar sa revenim la subiect. In articolul precedent pe teme de trait cu doua muieri am tratat tot soiul de probleme mai putin aia care banui ca arde curiozitatea cititoarelor si mai ales a cititorilor, adica cu sexu'. Mnoa, foarte bine, la cererea insistenta a publicului facem si-o editie copulativ-descriptorie, ca nu ne doare mina, chit ca va va durea pe dvs. Ati fost avertizati, deci observatii :

Prima observatie este ca zeama de lindic pateaza ceva de speriat. Ingrozitor. Singura chestie care pateaza mai rau e lipiciul pe baza de cianoacrilat (cunoscut publicului consumator drept superglue). Observatia asta n-are mare legatura cu situatia privita teoretic, femeia se poate excita cit sa izvorasca si-n alte conditii, doar ca-i de departe mai probabil sa fie prima data cind aveti ocazia practica sa constatati ce izvor zace intre picioarele fetei fetelor visurilor dumneavoastra. Literalmente o cana de fluid nu-i mult, cu care cana se poate vopsi la rigoare un metru patrat de tesatura textila. In alb. Vesnic, nu mai iese nici cu benzina (eventual daca-i dati foc, poate). Asa ca straduiti-va sa nu vopsiti cite-un centimetru patrat dintr-un milion de tesaturi textile diferite.

A doua observatie este ca pe termen lung suptul la punguta cu doi bani e vital pentru sanatatea psihica si buna dispozitie a domnisoarelor participante. Mecanica dupa care functioneaza chestia asta este simpla, testicoaiele secreta testosteron (ecdisteron pentru carabusi si restul de coleoptere & insecte), care-i un hormon nu doar al barbatilor, ci si al initiativei, al libidoului (la ambele genuri), al energiei (si mentale, si pisice), si chiar al trofismului muscular.

Cu alte cuvinte, si o femeie sanatoasa, ferice si voioasa, precum si-un barbat idem au nevoie de testosteron, atit ca barbatul si-l secreta singur iar femeia mai greu (ovarele si suprarenalele pot secreta o cantitate in general insuficienta). Vestea buna este ca fiind testiculele atit de aproape de exterior (din motive de racire a proceselor tehnologice) o cantitate de hormon scapa direct prin piele afara, in transpiratie. De unde poate fi preluata direct de mucoasa bucala a mucoaselor interesate, prin actul lingerii si prin actul sugerii, cu conditia ca proprietarul pungutei sa nu fi iesit chiar in momentul ala din dus.

A treia observatie este ca-i falsa teoria conform careia a te iubi cu doua fete e dificil din motive de anduranta fizica, adica tu abia rezisti s-o multumesti pe una, ce te faci cind is doua ?!

Acum nu stiu altii cum sunt, dar despre mine unul pot sa va marturisesc cum merg lucrurile. In orice act sexual adica vreau sa zic copulativ se despart doua segmente, primul de la inceputuri si pina la momentul la care simt ca pot ejacula daca doresc si-al doilea de-acolo-ncolo, adica pina la momentul cind vrind nevrind tot iese. Depinzind de diversi factori, ca de exemplu daca-s obosit, daca nu ne prea cunoastem cu domnisoara si-s socat de cit de bine poate sa arate scl. al doilea segment se poate comprima pina la un sfert de minut si de-alea, dar in general e egal cu primul, o jumatate de ceas, un ceas, pe-acolo.

Ei bine, cu doua fete prezente, dornice si rabolite ambele segmente se extind cacascavalu' pane, si nu se mai dau dom'le duse. Chiar glumeam ca-i distractia pulii situatia, vrea sa se bage putin si-aici, putin si-acolo, si-n gaurica asta ce-i, da-n gaurica aia cumu-i, si nu se mai lasa odata convinsa ca vrea sa incerce din toate ca plodu-n magazinu' de inghetati.

Asa incit daca va ingrijoreaza cumva in fundurile creierasului posibilitatea ca da' daca nu faceti fata, parerea mea, bazata ce-i drept pe-un singur set de date (adica al meu propriu) este ca nici vorba de asa ceva. Veti face mai bine fata cu doua fete-mpreuna decit ati face fata intilnindu-va cu ele doua separat in doua ocazii distincte. Acum ca asta s-ar putea sa nu conteze, in sensul ca oricum nu faceti fata nici separat si deci degeaba primiti bonus de la ele impreuna ca la 0 orice bonus tot zero iese ma rog, e posibil. Fiecare stie pentru sine, dar faptul ramine ca de la doua bucati primiti bonus minim +3 la sabie.

In incheiere ce pot sa va si spun ? Simt nevoia sa va spun ceva, da' nu stiu ce. Asa ca las spatii libere si completati dumneavoastra.

..............................................................................................................................................................................
..............................................................................................................................................................................
..............................................................................................................................................................................

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

21 Responses

  1. De ce nu m-o facut muma-mea barbat ... la naiba ...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 October 2010

    Probabil c-o stat dedesupt, de-aia.

  3. Crezi?
    Ideea e ca ma gandeam zilele astea ca barbatul ideal pt mine ar fi un fel de TS cu sanii ... sanii ... roscati lol

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 October 2010

    Si cu tentapule ?

  5. Si contorsonist/a :D

    Nu m-as plictisi toata ziua.

  6. Confirm că cianoacrilatul e păcătos rău... tocmai ce mi-am vărsat azi juma`de tub pe degete. (proof: http://tinyurl.com/29ovsha ) :|

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 October 2010

    @Mari Dar ce manichiura profesioonista posezi, leoaica tinara...

  8. Ehhh... manichiura mea a avut și zile mai bune. Între timp am reușit să scot mare parte din cianoacrilat.

    Îndrumar pentru cei care pățesc d-astea:
    - NU strângeţi pumnul și lăsați să se usuce bine;
    - când începe să se descuameze, umeziți bine și nu forțați;
    - apoi ungeți cu ceva cremă de mâini, de față, de corp, ulei de gătit, ori ce aveți la îndemană... masați bine fo` 5-10 min. și o să vedeți că se curăță;
    - refaceți manichiura. :)

    Io aveam și pe partea înterioară a degetelor, respectiv și pe mâna cealaltă și am scos cam 88,5%. :D

  9. 88,5234% :))))))

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 October 2010

    Mi se pare ca se dizolva-n tetrasulfura (de care nu mai gasesti, normal, fiind ea cancerigena) si chiar si-n acetona.

  11. @Florin Era de fapt 88,4968 dar am rotunjit în sus. :-b

    @Mircea Popescu Nope, încercat cu acetona, dar nu a mers.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 October 2010

    Da' anhidra, nu ce se vinde-n sticlutele alea pentru demoazele.

  13. :|

  14. Gogu Seoistu`s avatar
    14
    Gogu Seoistu 
    Friday, 22 October 2010

    Expresia "intre doua nu te ploua, dar nici bine nu ti-e" a fost emisa de un frustrat care nu a reusit niciodata sa afle cum e intre doua...

  15. Te ploua si intre 3, nu numai intre 2

  16. :)) ma relaxez aici imi place :)))

  17. Hai cu doua!! hai cu 3! Cu 2 e cel mai bine!

  18. 2018goup`s avatar
    18
    2018goup 
    Sunday, 4 February 2018

    I must convey my passion for your kind-heartedness giving support to men and women who have the need for guidance on this important concept. Your very own commitment to passing the solution around had become surprisingly informative and have really helped ladies like me to arrive at their aims. Your important report entails a great deal to me and even more to my colleagues. Thanks a lot; from all of us.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Sunday, 4 February 2018

    Oh you're welcome. Lmao.

  1. [...] aia de care n-are nimeni nevoie, in timp ce oamenii puternici si importanti sunt ocupati cu alte chestii in alte locuri. Dupa care, odata ce se stabileste ca lucrul cel nou nu-i o prostie banala si [...]

  2. [...] se poate constata atit experimental cit si artistic, chiar si-ntre doua poa' sa te ploua ; dar a) nu pe oua si b) nu multa vreme. Deci bun [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.