Inca o pozitie sexuala

Friday, 25 June, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Dupa succesul... sa-i zicem monstruos de care s-a bucurat descrierea precedenta (am primit inclusiv fotografii ilustrative pe mail de-atata fericire!) ma gandesc ca ar fi poate o idee buna sa mai discutam una.

Coitus more ferarum se numeste dansa, cel putin in latineste, si inseamna futai in felul fiarelor. Se poate prescurta fara greturi FFF, chiar cu riscul de-a confunda cu "foarte foarte fain". Ca nu-i de fapt un risc, e-o certitudine.

De la inceput sa notam ca in intelegerea pedestra a vorbitorilor de limba engleza domneste o trista confuzie intre aceasta nobila pozitionare si chestia vulgara carea ei ii zic neaos "doggy style". FFF nu este doggy style, nici intr-un caz. In FFF, fffemeia se sprijina in talpi, si eventual in palme. Nici intr-un caz nu pe genunchi sau femur, chestie care de altfel prezinta si un avantaj notabil : talpile fiind facute anume ca sa suporte greutatea corpului nu se belesc precum genunchii.

Sa trecem deci la fapte : femeia isi ridica fusta (traditionalul poale-n brau, adica, ridica tivul si-l infige intre talia fustei si talia proprie) sau daca-i de-asta mai din clasele de jos, isi da jos nadragii, dupa care se apleaca. Ideal ar trebui sa se prinda de glezne, da' daca nu-i in forma asta este, o trimitem la gimnastica dupa ce terminam. Barbatul vine din spate si trece la treaba.

Daca femeia se chiar poate prinde de glezne, lucrul nu-i fara importanta, ci dimpotriva prezinta un avantaj insemnat : datorita felului in care-i alcatuita musculatura omului, in incercarea de a-si mentine echilibrul muschii abdominali comprima vaginul intr-un anume, foarte placut, fel. Deci daca nu poate n-o trimitem la gimnastica doar asa, ca sa ne dam noi mari si sa ne bagam in seama, ci din motivul foarte intemeiat ca nu stii ce pierzi.

Pana sfarseste dansa cu gimnastica insa, ca solutie ad interim se poate bineinteles folosi o pietroaie, trunchi de copac, bucata de gard etcetera de care sa se aghete cu mainile, dar astea-s niste solutii pedestre si fara mari beneficii erotice. Solutia corecta este o curea, lata si sanatoasa, din piele groasa, petrecuta peste braul fetei. Daca o legam, putem prinde cu amandoua mainile unde ne vine mai bine, si fute cu abandon. Daca n-o legam, ii putem tine capetele in maini, pe care maini le ducem frumos catre fesele proprii, dupa care datorita diferentei de rigiditate (intre curea si epiplon) avem beneficii de amplificare, asa incat putem trece la o copulatie vesela si vioaie in frecventa si de 2-3 Herzi, ceea ce nu-i (deloc) putin lucru. Si bineinteles, daca suntem niste tipi perversi ii putem lega si mainile la spate tot cu un drum, ceea ce...

Marele avantaj pe care il ofera aceasta abordare specifica a sexualitatii umane este frugalitatea ei. Animalele nu au nici camere, nici paturi, nic canapele, nici microbuze, nici cabine de dus si nici alte magarii de care dumneavoastra va inchipuiti, cu naivitatea tipica, ca ar fi nevoie pentru un futai reusit. Uite ca totusi se descurca foarte bine. Pentru ca asa-i sexul gandit de Ziditor, sa nu fie nevoie de nimic, de absolut nimic, sus fustele, desfaceti sliturile, treceti la treaba.

Sigur, acest adevar prezinta doza de amarala ca nu ne mai putem minti : singurul motiv pentru care nu dati la buci in momentul asta nu-i ca va aflati in metrou unde nu este pat, ca va plimbati pe strada unde nu este cabina de dus, scl etc samd. Nu. Ci pur si simplu ca nu-i cu ce si ca nu-i cu cine, si anume, in aceasta ordine.

Trist, dar adevarat. Asta este.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

20 Responses

  1. Nu dau la buci in acest moment fiindca stau sa citesc prostiile matale. Ia sa-mi revin eu !

  2. constat ca mareanu a reusit cu succes sa ma inlocuiasca pe postul de #first comentator.

  3. @ dAImon: si dupa cum vezi lumea a inteles apropo-ul si s-a dus sa dea la buci in loc sa citeasca prostii pe aici, inclusiv comentariile noastre.

  4. Aici se intampla 2 chestii
    1 Popecu nu mai pune mana in viata lui pe de astea fragede de frica(numa curele, legaturi, batai la talpi, gimnastica)
    2 pe de alta parte presupun ca va creste numarul de doritoare cu experienta care au impresia ca s-au futut dijeaba pana acuma.
    Nu stiu, e un lucru bun, e un lucru rau...?

  5. @ cipslim: amice, te superi - nu te superi dar... vorbesti prostii.
    De fapt ne povesteste ce film a vazut aseara.

  6. Noah comprimare imi mai trebuia ... de parca nu as fi eu destul de comprimata ....

  7. @Marian S Bine ca nu povesteste filmele pe care le vad eu ca ... nu's de ai sfarsi bine .. dar totusi ar fi un sfarsit foarte placut :P

  8. @ Ukavra, aka Luka D : zau daca pricipez ceva.

  9. Apai Mariane nici nu trebuie, daca ma urmareai cu atentie stiai :)

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 28 June 2010

    Deci grav.

  11. Apai Ukavra Luka D, de cind mi-ai dat de inteles ca iti place mai mult in beciul lui Mircea decit in garsoniera mea din Titan (ce e drept, mai departe decit Drumul Taberii - Militari) nici ca te mai urmaresc, cu atentie sau nu.

  12. Luka D`s avatar
    12
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 29 June 2010

    @Mircea ... crezi? Recuperabil ...

  13. Luka D`s avatar
    13
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 29 June 2010

    @Marian S Daca nu ai prins-o ... aici nu suntem la targul de vite, il prefer pe Popescu ci nu beciul lui ... mai curand mansarda lui ... ai auzit treaba aia "ur intelligence is sexy" ?

  14. Luka, spune-ne sincer: şi tu ai două ?

  15. Luka D`s avatar
    15
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 29 June 2010

    Marian, iti spun: doua ce?

  16. Încă încerc să mă dumiresc cum vine treaba cu cureaua.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Friday, 22 October 2010

    Pai poate-oi adauga desene...

  18. Tabara`s avatar
    18
    Tabara 
    Monday, 21 March 2011

    Pozitia "doggy style" se numeste? :)) Foarte amuzant ce ai postat aici :))

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Monday, 21 March 2011

    Nu, doggy style e cu fata in genunchi. Fata din descriere nu se sprijina in genunchi ci sta pe talpi.

  1. [...] To top it off : why would you get on top of her ? The traditional manner of blessing the urchins is more ferarum, not intromissionary. The point Ron made was, "so if a couple of my boys from the west village rape [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.