Drepturi de autor la Radio 21

Saturday, 13 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

drepturi-de-autor-romanesti

Deci, Radio 21 Romania cu generozitate ingaduie utilizarea materialelor stati sa citez exact ca sa nu fac vre-un pocinog si sa ma mai trezesc tirit prin tribunale

[...] afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Deci vi se da voie sa afisati pe monitor, bai! Nerecunoscatorilor! Dar nu oricum, ci totusi, cu niste conditii.

Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea "SURSA: WWW.RADIO21.RO", amplasata vizibil cat si introducerea linkului http://www.radio21.ro in titlul sursei.

In schimb,

Diferite articole si materiale prezente pe www.radio21.ro reproduc partial sau preiau elemente din articole de pe terte domenii web. Sursele acestor materiale prezente pe www.radio.ro sunt: Wikipedia, cracked.com, break.com, Unibrow, oddee.com, sandandcotton.com, kontraband.com, collegehumor.com, gorillamask.com, askmen.com, stiati-ca.com, cancan.ro, click.ro, libertatea.ro, Humor Safari, boingboing.net, WWTDD, stiati-ca.haios.ro Lista de surse se completeaza pe masura ce sunt folosite altele.

Si bineinteles

Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati SC RADIO XXI SRL, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul mesajelor postate sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii acestor reguli sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

Anul este 2010, tara este Romania. La mai mare!

PS. Trebuia sa introduc un link in titlu ? Ca Wordpress n-are facilitatea asta, aveti mila si indurare, preamaritilor creatori de continut original preluat de pe kontraband. Promit ca instalez ceva widget, bine ?

PPS. Dezastrul ala de url cu site//textSections/?section=termsAndConditions, precum si intregul ghem de site e opera Webstyler. But ofcoars. 58 de erori de validare si meta name="description" content="" for the win, dati-le ceva premii repede, pina nu dispar de pe piata.

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. deci radio 21 a fost taiat de pe lista....

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 14 November 2010

    Are si virusu' mindria lui.

  3. @Nr 1 zelist
    Ce spune codul derontologic al blogerului relativ la dreptul la replica ?
    Am un prim caz de tanar redactor ofensat si mi-e teama sa nu-i stivesc corolaru de minuni. Scuze de offtopic.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 November 2010

    Da' adica care-i problema ? Sa pofteasca tinarul cu incredere, ce-i baiu' ?

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.