Deny from

Saturday, 13 February, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Aveti mai jos o lista cu IP-urile "serviciilor web" romanesti de cacat.

Eu o folosesc pentru a le bana accesul pe polimeda, direct din .htaccess. Dumneavoastra o puteti folosi in acelasi scop, cu exceptia cazului in care sunteti intreprinzatorul din spatele lor, caz in care va invit s-o folositi pentru a va revizui atitudinea, a va depasi propria tampenie (da, indiferent ce v-o fi spus mami, ca sa ajungi sa-ti vezi "proiectul" in aceasta lista trebuie neaparat sa fii tampit) si nici intr-un caz, dar nici intr-un caz pentru a persevera in ea, de exemplu certandu-va cu mine pe teme tampitele precum, de pilda, c-am inteles eu gresit, ca lucrurile nu stau de fapt asa, ca sunt eu prost scl.

Daca aveti alte IP-uri despre care puteti demonstra ca-s folosite de servicii numite in lista astept cu interes sa-mi trimiteti un email. Daca aveti alte nominalizari de servicii care ar merita incluse in lista, puteti de asemenea trimite un email, dar vreau sa va atrag atentia ca nu voi introduce servicii prea obscure, sau care nu-s cu adevarat conduse de tampiti in moduri tampite.

Do Not Root, Peer or Buy Beer to (DNRPBB) list :

  • uberVU
    • 67.202.32.232
    • 75.101.226.43
    • 174.129.78.58
    • 204.236.194.99
  • zelist
    • 72.232.195.130
    • 188.40.125.9

Ultima actualizare Feb 13 2010.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. mai exact ce is astea? ca le-am dat location search de curiozitate si a iesit asa, in ordine

    1-4. AMAZON.COM INC

    5. LAYERED TECHNOLOGIES INC
    6. TREEWORKS LLC

    primele 5 sunt din us si a 6-a din deutschland. in fine, nu ma pricep la chestii din astea, pe mine ma haituiesc unii din rusia!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 February 2010

    Probabil te intereseaza mai mult articolele antispam atunci.

  3. uberVU astia defapt ce mama dracu vor? i-am vazut trimitand pingbackuri din cand in cand, da' in rest .. care-i utilitatea lor?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 14 February 2010

    Ceva agregator mai de fite.

  5. "The writer of dileme.com has written a superior article. I got your point and there is nothing to argue about. It is like the following universal truth that you can not disagree with: Mementos, sooner or later, make us feel old. I will be back."

    nu tu link, nu nimic, nici la nickname macar... :D mai ca te indeamna inima sa il lasi. daca as scrie in engleza l-as si lasa...

    si apoi, pariez ca peste noapte dupa ce i-ai dat aprobe, te trezesti cu 10 mii de mesaje de la sursa asta, de data asta cu linkuri peste tot. :D

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 February 2010

    Exact.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.