De inceput o sa incep cu inceputu'

Friday, 30 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Barca e acu' prea mica tu te ridici sa spui ceva...

Acum o luna de zile :

razbel_online1

Ieri sau cand :

razbel_online2

Si uite cum se schimba destine. E in natura omului sa se flateze, sa-si inchipuie ca el inseamna ceva, ca are prieteni, care il baga in seama pentru el insusi, pentru calitatile lui...

razbel_online3

Tristul adevar insa este ca nu-i chiar asa. Ci chiar invers. Ce te-a pus pe harta, Madamme, e chestia asta. Cum o transformat-o si pe o anonima dar incompetenta Raluca un mail de-al meu in "project manager". Unde-o dus chestia aia FTW-ul stim cu totii. Bobby saracul probabil ca inca nu s-a prins cum a functionat procesul, da' nu-i nici o problema, ca-i tanar si are vreme.

Dilema in care se zbate aspirantul la succes in online.ro astazi este ca... succesul lui depinde de mine. Atata timp cat eu il bag in seama, treaba se face. Daca-l bag in seama pozitiv, treaba se face pe filiera directa, sa-i zicem astfel. Daca-l bag in seama negativ treaba tot se face, mai pidosnic ce-i drept, dar se face.

Nu-ti fie frica nu esti singura lista mea continua...

Adevaru-i ca lista continua, ceea ce ar putea ridica intrebarea legitima ca mnoa dara, da' de unde le stii tu pe toate ?! Pai le stiu, fetii mosului, in al doilea rand pentru ca urmaresc. Nu stiu daca mai citeste cineva webul romanesc cu osardia cu care-l citesc eu. Poate google. Poate. Dar asta-i al doilea rand.

In primul rand pentru ca lumea imi spune. De exemplu cand un penibil s-a trezit vorbind despre mine la Radio Romania Actualitati alaltaieri un tip mi-a scris in minutul doi. Ala nu terminase inca de vorbit, mailu' era deja la mine-n inbox. Pana la finalul emisiunii am primit vreo 5 mailuri. Ce sanse sunt ca 5 din cei 6 ascultatori ai emisiunii sa aiba emailul meu !? Se pare ca bunicele. Si, daca tot am ajuns la subiect, facem pariu ca-ti pierzi slujba, ghiolbane ? Cu tot cu "relatiile" tale de fost militian. Asa, ca de-o criza mica si personala, sa mearga cu cea mare si transnationala.

Dar sa revenim la dilema :

Toata lumea stie ca esti doar un cacat.
De cacat tot ce faci sa te faci remarcat

Alegerile centuristei medii este una si simpla : face sau nu face anal ? Pana-i tanara si frumoasa (in jargon se zice ca are valoare si talent) isi permite sa strambe din buci. Cand nu mai are nici valoare, nici talent, nu mai are nici incotro, si face orice.

Remarcabil cat de bine se potriveste, ca fix asta-i si alegerea blogerului mediu cu vedere spre mediocru. Sigur ca daca nu-i iese cu mine normal ii va iesi cu luzerii astia pe din dos. Problema este ca nimeni sanatos nu si-ar dori sa se asocieze cu trupa de care rade toata lumea pe toate gaurile. A, nu chiar toata lumea, ce-i drept. Toata lumea care conteaza.

Da' pana la urma, daca esti mediocru si ambitios, nu mai stai sa alegi, logic vorbind. Ce-i drept. Succese!

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Eu pot fi bloger de underground? :D

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 July 2010

    Pai poti dac-ai reusi.

  3. Nu's cum m-a aflat careva prin subsolurile mele si incearca sa-mi faca flood spamos ... oamenii e rai!

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 July 2010

    Vezi ca este pe-aici neste instructiuni de antispam, stai numa'.

    A, da : http://trilema.com/2009/trilema-anti-spam/

  5. Dar becuri aveti?
    Ma stii pe mine asa dibloasa si rabdatoare in citire?

    Dar aia cu "hai Steaua" e buna ca avem meci Sambata ... parca ...

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Friday, 30 July 2010

    Pai inveti, ca nimeni nu s-o nascut nici educat, nici competent.

  7. Asa e, dap.
    Dar nu azi, azi am spatele dereglat si nu-mi mai gasesc pozitia.

  8. calivita`s avatar
    8
    calivita 
    Tuesday, 3 August 2010

    Pai daca nu poti sa iesi in evidenta cu un talent poti sa iesi in evidenta cu un antitalent sau o prostie, priviti domnisoarele care au ajuns mari vedete, si daca incerci sa afli ce mari fapte de vitejie au facut de au ajuns vedete, afli ca doar sau paruit in ele de la un barbat (care poate nici nu stia ca ele exista) sau de la margele

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.