Concurs! Topitop! Bonibon!!!

Tuesday, 31 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

N-am mai facut demult un concurs (ma rog, din Mai, da' sa zicem ca o fost demult, bine ?) asa ca hai sa facem.

In cadrul concursului Trilema Topitop Bonibon se cere participantilor sa faca un top cu articolele de-aici, dupa cum le-au placut lor, in trei variante accesibile : ori top 3, ori top 5, ori top 10.

Articolu' care va cuprinde acestea va avea minim 500 de cuvinte indiferent, si ideal va incepe printr-o introducere care va explica macar in mare criteriile pe care le foloseste cetateanu' in ierarhizare, va preciza daca a citit toata Trilema sau doar o parte si cam cit asa estimativ, chestii de-astea. Dupa care cuprinsul va contine lista articolelor respective, eventual cu cateva cuvinte despre fiecare, si-n final incheierea va contine o incheiere.

Fiecare participant va primi 300, 500 sau 1000 de karma, dupa caz (ghiciti dumneavoastra care caz) precum si-o inscriere a articolului respectiv in fain, de catre je. Sau se zice moi la de-astea ?

De asemenea, un participant ales de mine dupa criterii proprii si personale care in general vor fi ca o scris cel mai interesant top va primi 5000 de karma, adica bani grei™. Tot de asemenea, ca tocmai mi-o traznit pe scafarlie, participantu' care ierarhizeaza toate cele (brb sa ma uit in dash) 1,429 de articole pfoai de capu' meu primeste 14,290 karma (da' numa' primu', si pe bune, sa nu-mi veniti cu munca mecanizata ca se refuza).

Aveti la dispozitie doua saptamani, deci pina incepe scoala (pe 15 20 Septembrie).

Cam asta ar fi, sa va distrati bine! (si nu, nu-i obligatoriu sa fie "cele mai faine x articole de pe Trilema", insist si subliniez, ca de-aia am zis ca va enuntati singuri criteriile. Poa sa fie ce criterii considerati de cuviinta, si la rigoare, chiar si fara cuviinta.)

UPDATE : Daca n-aveti blog puteti totusi participa printr-un comentariu, dar nu veti primi decat jumatate din punctaj.

UPDATE II : La sugestia unei cititoare fidele (fideale ?) se mai adauga un premiu : cine ghiceste ce articol va iesi pe locul I primeste si el o mie de karme. Metoda aplicata va fi aceeasi de la concursurile de PA.

Category: Concursuri
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

75 Responses

  1. foarte misto. ;)

    dar de ce bonibon? credeam ca dai bomboane din alea... :D

  2. Ha, ha, chiar cand ma gandeam ca n-am ce face si ar fi cazul de ordine prin putinele lecturi de limba romana de pe net.

  3. Tu vrei 1429 de linkuri intr-un singur articol? Explodeaza Google cand parseaza :))

    Ierarhia tre' sa fie exacta? 1429 pozitii?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    @Mihai Pai sa ne aduca aminte de cand eram si noi mai tineri.

    @Diana Coman Perfect atunci :D

    @dAImon Ierarhia tre' sa fie exacta, da. Challenge!!!

    Sa zicem ca pui link-uri numa' la prima suta, restu' name only, pentru chestia cu Google.

    1429 e pana la O suta de cuvinte - LXXVI, ca restu's aparute dupa aia. Tre' pus un stop undeva ca altfel cine stie :p

  5. Adicatelea sa bag intr-un comentar 500 de cuvinte, minim ? Ori ii concurs doar pentru bloagheri ?
    Iar concurcsu asta ii doar pentru cei care or primit puncte kado si pentru cei care or platit ? Ca nu cred ca stie cineva aticolele pe dinafara, trebuiesc rascolite arhivele, alea alea cele cele ... garum garum mnea mnea

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    Mnoa, pai daca n-ai blog foarte rau! Poti sa bagi intr-un comentar daca doresti, da' iei jumatate karmaju' numa'.

    Iar concursu' ii pentru oricine doreste sa participe, se descurca dinsii ma gandesc, c-or fi oameni mari.

  7. Iar concursu' ii pentru fitecine ... io nu zic ca nu-i, ca o fi pentru orisicine, el, concursu, daca ii concurs, ca ii, da ? Concurs. Numai ca nu vad cum pustie sa fi tinut minte cu ce si cum or fost postarile de la inceputul lu' 2009 si pana acum. Bon, io nu tin minte, nu-i bai, ca am puncte ori credite, cum pustie le zice, da omii care n-au, ce fac, se apuca de produs karma pe fain - ca sa poata rascoli arhivele - sau incep sa tipe cu ieuroii ca sa poata scormoni prin arhive, sa participe la concurs.

    Io am sau n-am blog, pana la urma nu conteaza, da' ma gandesc ca nu toti cetitorii d'aici au blog ori is bloagheri.

  8. * daca se apuca de produs karma pe fai, ca sa poata rascoli prin arhive, de ce sa mai prticipe la concurs ?

    de ce nebloagherii is cotati la jumatate ? rog sa se noteze ca sunt batran - rupt de oboseala - si am obiectii.

  9. la faza cu topus maximus, trebe precizata ieri-arhia? :D adica, iti dai seama ca n-o sa aiba multe criterii solutia de ierarhizare, nu de alta da' 1429 de sortat nu-i de ici de colo :D

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    Ca sa fim nedrepti. S-au notat obiectiile, continuati :D

    Cat despre : Pai daca nu-si mai aminteste, nu-si mai aminteste, acu' ce sa-i fac ? Nu se poate da o lege asa ca numa' cine stie despre ce-i vorba sa-si deie parerea, ca unde-am ajunge ?! Daca-l roade se descurca si cauta, daca nu-l roade raspunde din amintiri, fiecare cu aia proprie, cum se zice.

    Pai nu ?!

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    @F Noa ca n-am inteles ce intrebi. Deci fara un criteriu nu se poate produce o ierarhie. Din care cauza tre' precizat criteriu'. La nivel practic asta poate ridica probleme, ca tu ai un criteriu in cap da' nu-i neaparat usor de definit, si de-aia se accepta o oarecare ambiguitate. Da' fara criteriu deloc, n-avem despre ce vorbi.

    Iara ierarhia e insasi lista, fara lista cum poti zice ca le-ai ordonat ? In cap ?

    Deci banuiesc ca da. Da' nu-s sigur.

  12. asa. raspunsu' tau m-a clarificat in privinta exprimarii clare a intrebarii mele. ce vroiam de fapt sa intreb e daca ajunge fix 1 criteriu pt mega-lista.

  13. In cazul asta, 'castigatorii'* ar trebui sa fie p'acilea :adi ; Anonimosu ; ByREV ; calmogen ; cipslim ; costin ; dAImon ; Diana Coman ; Dr.A ; F ; factor ; Ionut ; krossfire ; Lucian ; Luka D ; Mari ; Marius ; McGogoo ; Mihai ; Porcul de York ; spyked sau ceva omi care stau cel putin bine cu memoria.

    * x;n;y karma se poate acumula cu ceva chitaieli de ciaorece, care karma,nustiu daca musai ii tot una cu bani grei, chiar si daca as avea 5000 de karma, mai bine mi-as baga cioburi in ochi si mi-as freca pleopele decat sa cer in schibul celor 5000 de puncte, 50 de ieuroi - sau cat o fi. Mie nu-mi suna a concurs, dar noa, de data asta poate ca-s atos.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    @F Sigur ca da.

    @Florin Da' dupa care criteriu ?

  15. Dupa care criteriu ce ?

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    Dupa care criteriu ai stabilit ca nu-i concurs, mo!

  17. Ce castiga omii ?
    Io nu vad ce-as putea castiga, karma am 500 si mi-ar fi tot aia daca as avea 5000.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    Pai daca pe tine personal nu te intereseaza premiu' nu inseamna ca nu-i concurs, inseamna pur si simplu ca nu te intere' premiu'.

    Ca bonus, daca mai strangi cinci sute pe langa alea cinci, ai putea de-un exemplu sa scoti o cantitate de credite de citit Trilema. Nici aia nu te intereseaza ? Sau nici aia nu-i acceptabila ca utilizare ?

    Pe scurt, fiecare-i in drept sa-si faca propriile alegeri estetice si de comportament, da' ele nu obliga prin nimic realitatea, sper ca suntem intelesi.

  19. Florine, io am apucat sa consum f'o 50 din alea 1000 de credite până la prima schimbare de IP :))

    De atunci mă descurc aşa cum se descurcă şi alţii, cu IP dinamic. Dacă o să mă plictisesc crunt într-o noapte o să mă pun pe sortat, nu creditele îs problema.

  20. He he, eram sigur ca-mi zici "poi daca pe tine nu te, atunci nu inseamna ca pe altii nu-i ne"

    Care intre timp s-or facut sae sute si ceva. Citaet trilema se poate face si fara karma, inca mnup ? Daca vrem sa rasforaiet trilema, atunci trebe puncte ori ieuroi. Bon, asta pe langa faptul ca poti sa-ti faci karma de placere, citind lucruri faine.
    Dar nu asta-i problema, sincer, daca dupa ce mi se termina puctele de credit pe trilema, daca io voi considera ca merita sa dau 5 iepuroi ca sa pot rasfoi - nu citi, repet, rasfoi - trilema, atunci prefer sa dau cei 5 ieuroi. Daca voi considera ca nu merita rasfoirea trilemei 5 ieuroi, atunci voi lasa cei 1000 de karma sa se mistuie, pentru ca nu voi apela la ei intru rasfoirea trilemei. Iar daca as avea 5000 sau 50000 de karma, mi-ar parea cel putin meschin sa cer preschimbarea lor in guldeni, techini, yeni ori alte asemenea. Sper ca nu-i vreun om care sa fi cerut preschimbarea a 500 karma in 5 oiro, ca noa, trimite mail, baga date, transfer, pml, mai mare chifteua decat sarmaua, sau ceva de gen. Deci, pune o sclava la bataie, ala ii premiu, ii ceva real, poti sa pui mana pe ea - sau, nuiaua, dupa preferinte - pune o masinuta, ceva, nu fantome d'ale lu lord Xenu.
    Posibil ca 150 de puncte karma sa reprezinte un premiu pentru cineva, nu neg, insa io as fi scris un articol de 500 de cuvinte despre ce-mi place la trilemoi daca nu ar fi fost treaba asta cu karma.

  21. dAImon, io am consumat ca 500, asta cand verificasem ultimadata.

    Pe de alta parte, cand merg la socri sau in capitad, pot sa citesc maxim doo articole d'ale trilemei, ca ala random nu-l pun la socoteala.

    Nu-i problema cu creditele, le luam in calcul doar ca fiind un posibil castig :)

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    @Florin In primu rand ca ohoho, sa stai tu sanatos, nu-i unul si nu-s doi si nu-s zece ci chiar mai multi care-au cerut, si cinci si septe si noua. Din punctul asta de vedere nu-i problema, si nici suparare, de-aia-i facut sistemul sa fie folosit.

    Ba chiar s-o gasit si cine sa preschimbe o suta de karma intr-un singur euro, dupa declaratia proprie.

    In al doilea rand ca mnoa, poate ca intre topitop si bonibon ti-o fi scapat latura ludico-jucarioasa a intregii chestii (scuzabil, daca judecam ca la vremea gumei Turbo tu cautai gume Durex cel mai probabil).

    In fine, ca tu ai o relatie particulara cu banii, si ti-i tarsa sa-i folosesti iarasi nu poci zice ca schimba lumea. Nu-i rusine sa pui mana pe bani cum nu-i rusine sa pui mana pe pizda. Ci chiar dimpotriva, de-aia-s facute, si una precat si cealalta.

    Inca si mai in fine, treaba asta cu karma exista de cateva luni, Trilema exista de aproape doi ani, zisa cu "as fi scris daca n-ar fi fost" pare cel putin la prima vedere infirmata de practica. Nu zic ca un repros, Doamne fereste, ci ca o banala constatare de fapt. Si-mi pare usor nesanatoasa atitudinea asta ca nu putem face ceva calumea daca suntem si platiti pentru asta.

    Dimpotriva, ceea ce merita facut merita facut bine, si ceea ce merita facut bine stii tu. (Inca mai nesanatoasa imi pare ideea ca daca nu esti platit de la un catraliard in sus e deja nenorocirea pamantului, se cheama ca esti neom. Nici vorba de-asa ceva). Chestia cu fantoma... e o idee ciudata asta, dat fiind ca insusi lucrul care participa la concurs e virtual, si e o parere. Cum se poate plange ciobu' de-oala sparta ?!

    Ca bonus vezi ca daca intrii de pe arhive (http://trilema.com/2010/8 de exemplu nu-ti consuma creditul ala. Idem daca intrii de pe RSS.

  23. De-aia ii facut sistemul, sa fie folosit. Poi da mei, ca sistemul exista, da punctele karma nup. Is virtuale. Arata-mi tu un punct karma in viata reala, nu in mediul virtual. Sistemul exista din momentul in care un om o hatarat ca cere bani -reali- pe ceva ce nu exista. Sa va fie de bine zic.

    Recunosc ca partea ludica mi-o scapat, deci inteleg ca-i un concurs in joaca.
    He he, nu gaseam gume durex pe vremea in care zburam din floare in floare, iara cand se gaseau de cumparat, nu-mi mai trebuiau mie, ca nu mai flutuream.

    Asta cu relatia cu banii, ori nu o inteleg io, ori tu. Primo, nu o sa cer niciodata bani pentru ca m-am simtit bine, precum timpul petrecut pe fain, cer bani numai pentru munca mea. Secundo, 5 oiro nu-s bani, cum spuneai si tu, mai mare deranjul, tii minte :P

    Bre, din proprie initiativa am scris, despre trilemoi, ii drept ca nu 500 de cuvinte, dar era cu ce-mi placea la el, deci nup, nu tine, ba chiar ti-am scris si un catren, mai demult, la comanda, deci nu-i cu "as fi" ci chiar am scris :p :p :P

    Chestia cu fantoma nu-i nicicum, lord Xenu chiar tipa cu fantome, io ashea am inteles de la Krossfire. Mnoa, incercam sa sugerez ca in real, fatomele lu lord Xenu exista precum punctele karma la concursul 'virtual' cac oncurentii nu exista, iara premiul nici atat. La fel o fost si celelalte concursuri de pe trilema, tot virtuale, tot cu concurenti virtuali si premii virtuale ?

  24. Florine, dar si banii aia "reali" sunt virtuali. ca nu-s decat bucatele de plastic. Valoarea le-o dai tu prin consens cu altii, cazul karmapunctelor tu, Mircea si ceilalti "faini". Ceea ce-mi aminteste de super seria aia despre banifiinantebursa care creca-i pe locul 1 in topul meu personal care este.

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    @Florine Hahaha in ce te-ai bagat mo!

    Deci arata-mi tu un blog in lumea reala. Sau un comentariu. Sau, la rigoare, un Florin. Da' fix asta, nu altu', de umplutura, vag inlocuitor din carne pe oase al realitatii virtuale a unui simplu nume.

    De restu', adica virtualitatea lumii si-a banilor vad ca te-o executat F-ul.

    Mai misti ?

  26. F, nup, banii aia nu-s virtuali, is perfect reali, ca POTI sa-i tii in mana, sa-i faci cornete si sa tragi dupa vrabiute cu ei, le dai foc si ard. Ca valoarea lor nu-i cea reala, pml, cu asta sunt perfect de acord. Hartiile alea cu sau fara valoare (nu punem la socoteala banii din aur sau argint, da?) exista.
    Daca tu poti sa tii un punct karma in mana, te rog sa-l posesi si sa mi-l arati si mie :)

  27. aa, deci problema ta e ca schimbi ceva ce are masa pe ceva ce nu are. adica aia inseamna "real" la tine... ca trage la cantar. fie el si de-ala care masoara doar miligrame. na, fiecare cu definitia lui de real pana la urma. ca de-aia exista metafizica sa defineasca fiecare ce vrea in ce fel vrea.

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    Auzi mei Florine, da' tu ai vre-un cont pe la vre-o banca deschis ? Ce greutate are ?

    A, sigur, daca-i ceri ti-i da oficianta in mana. Ca si karma, de altfel.

  29. Deci Mircea Popescu ii doar in imaginatia mea, la fel cum trilema ii virtuala? Pai, la ce sa platesc 5 oiro pentru ceva virtual ?

    La fel cum poti sa pui o melodie la patefon, sa o asculti, la fel poti sa incarci o pagina cu mangalelile bloagherilor.

    F-ul m-o executat cu valoarea banilor, nu zic nu, da mintenas iti pot arata ceva bani, la fel ca cei trimisi concurentilor de la celelalte concursuri :P

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    Pai de cate ori arati bani arati si karma, ca-i totuna.

  31. @F - mdap, am gresit ca nu am luat in calcul si partea in care punctele karma ar putea sa insemne valoare pentru cineva.

    @Mircea, dupa cum am mai precizat, nu lucrez cu bancile, da si daca as fi lucrat, contul ala tine strict de bani, ca daca nu alimentezi cu bani din ceia reali, dejaba ii contu, chiar daca transfera altcineva bani, cineva tot o alimentat ca sa se ajunga in situatia data.

    Deci noa, dicstractie faina la partea cu concursu ludic.

  32. Am auzit bine concurs? Cred ca da. Am si venit : http://blidaru.net/2010/08/31/top-10-trilema/

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    @Florin Bun, da' esti de acord ca faptu' ca tu nu lucrezi cu bancile nu inseamna ca bancile nu exista ?

    Cat despre alimentare : toate conturile sunt alimentate de banca nationala, care creeaza banii din aer.

    @i4ever Omologat, +1000 karma. Si-acu sa citim.

  34. Florine, da-mi voie sa-ti explicitez eu. Hai, ca sunt curios cit ma mai suporta domnu` Popescu, acest Mircea Popescu al blogosferei romanesti, dupa cum bine s-a exprimat un clasic in viata.

    Nu stiu daca esti atent la genul acela de reclame de la telefonia mobila, de genul ``incarca cu 10 euro ca noi iti dam 20 bonus``. Iti dau 20 de puli in gura, eventual, ceea ce le doresc si eu lor. Bonusul acela NU e bonus, in sensul ca nu rezista in contul tau ci ``expira`` de regula intr-o saptamina. De asemenea nu poti sa activezi extraoptiuni cu el. Si atunci ce e cu bonusul ? Pai e tocmai bun sa-l folosesti la convorbiri in reteaua proprie, la tarife normale si NUMAI dupa ce ti-ai consumat alte extraoptiuni.
    Smekeri tata, smekeri.

    Acuma, ce e drept, trebuie sa recunosc, nu am ce face, domnu` Popescu e uneori de o candoare desavirsita. In acele momente, constient sau nu, il apuca un chef nebun de sinceritate. Nu degeaba a ales el aceste nume, pai nu ?

    Si ca sa nu ma intind prea mult la vorba am sa trec direct la concluzii: fraierilor, cititi 1429 de articole. Primo tempo, asta ma ajuta la trafic. Apoi dati voi cite 5 euroi REALI de cite ori e cazul si nu mai puteti citi. Fiindca e concurs, dragilor, iar la schimb eu va ofer Topitop si Bonibon.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    Update #2.

  36. Sunteți de tătă groaza, mai lasați-l pe Florin în pace!

    E risc de sugar overdose la concursul asta? :D

  37. Marian S, am pretentia ca pot discuta deschis si corect cu Mircea Popescu, lucru care nu-i de colo si care se intampla destul de rar, mai ales in online unde totul poate fi interpretat in mai multe sensuri, ca suntem lipsiti de mimica si tonalitate. Sa poti purta o discutie civilizata, sa dezbati un subiect in baza argumentelor, ii mare lucru.
    Ca am io ce am cu concursu asta, si ca sunt parti cu care io nu-s de acord,asta ii altceva, insa sa nu-ti inchipui ca poate fi vorba de oarescare nervi si ca io imi inchipui ca am dreptate.
    Spun drept ca am judecat pe alte considerente, si la fel de drept spun ca Mircea ii indreptatit sa ceara ce vrea el, fiecare ii liber sa aleaga in dreptul lui, iar faptul ca tu ai ales in ce te priveste relatia ta cu trilema si Mircea Popescu nu influenteaza alegerile celorlalti, la fel cum nu influenteaza cu nimic alegerea mea in legatura cu concursul.

  38. Mircea, he he, exact in aer creaza banii bancile. Beti copaci :))

    http://anormali.wordpress.com/2010/08/31/nu-vreau-sa-particip-la-concurs/

  39. Mari, multumesc frumos, treaba asta cu lasatul in pace ii cam ca si cu partea in care babuta intreaba "da cu violu cum ramane?" :D

  40. @ Florin: Da, aveam si eu impresia ca pot discuta deschis si chiar pot DEZBATE niste chestii, uneori in contradictoriu. Cind am amintit de nervi nu m-am referit la tine, Doamne fereste. Cel care s-a enervat si a deraiat un pic este chiar domnul Popescu, aici de fatza. daca mai ai credite mergi direct la articolul cu domenii si hosting gratuit, ca sa vezi si tu ce inseamna sa te lase nervii atunci cind constati ca tocmai ai luat-o in bot PE MERIT.

    Sigur ca Mircea e indreptatit sa ceara ce vrea el. La fel de mult si noi suntem indreptatiti sa ne desteptam sau sa inghitim broasca. Si aici nu mai sunt decit doua variante:
    1. Mircea Popescu accepta ideile in contradictoriu si le combate inteligent;
    2. Mircea Popescu inchide gura unora invitindu-i frumos afara de pe blogul domniei sale.
    Eu astept sa se adevereasca una din variante. Ceea ce vezi la articolul despre hosting (comentariul nr. 18) este un exemplu clar despre cum NU e bine.
    Numa` bine.

  41. Raspuns pentru UPDATE II : Articolul care va iesi cistigator este acela cu titlul din dreapta sus, ``Apasa aici pentru a renunta``.

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    @Mari Nu! Florin trebe' sufocat! Gramada cere varf!

    Si respectiv da. La sin.

    @Florin Hopa, da' tu parca n-aveai blog, ai ?

  43. Marian S, am citit si partea legata de hosting, treaba ii ca fieacare poate sa aleaga. Ca-s criteriile - de mers mai departe cu hostingul - mai gingase, adica, criteriul ii mai gingas, ca-i place ori nu cum scriu omii, placutul asta fiind foarte gingas, asta ii alta treaba, insa fiecare om ii liber sa aleaga, poate sa renunte la domeniul ce i-o fost gratuit.
    Daca as fi fost domnita, as fi putut sa spun ca ma contrez cu Mircea de aproape doi ani, dar noa, ashea nu-mi permit :D, insa mai discutam in contradictoriu si niciodata nu o fost cu suparare.
    Stii, poate sa mai fie vorba de o treaba aici, cand incepi sa nu mai suferi un lucru, incepe sa te agaseze orice detaliu. Poate ca se intampla la fel si in cazul tau cu trilema. In rest, ma gandesc ca toate-s rezolvabile si discutabile, mai ales niste ganduri virtuale p'aici pe interneti :)

  44. Mircea Popescu, ha ha, n-am zis niciodata ca n-am blog :P
    In schimb am recunoscut ca l-am sters pe blogul anormal, iar tu ai presupus ca nu mai am altul :P

  45. @Florin Lol, mă temeam că nu mai rămâne timp pentru alte activități.

    Altfel ești tare simpatic și când te agiți în dezbateri. ;)

    @Mircea Popescu Apoi daca-i așa, nu mă tentează, mulțumesc! :D

  46. Mircea Popescu`s avatar
    46
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 August 2010

    @Florin Nu! Ci eu am STIUT ca de fapt mai ai in secret, precum stiu eu de altfel TOTUL. Dar m-am prefacut ca nu stiu, pentru a-ti sari in carca cand iti era lumea mai draga cu informatia ca de fapt stiam! Ha! HA-HA!!!

    @Mari Ce-i drept ca ieste. Simpatic, zic.

  47. @Mari, pentru gramada cere varf, lasam alte activitati la o parte - bine, drept ii ca depinde si de gramada :D
    @Mircea, retrag partea in care io am presupus ca tu ai presupus.

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 1 September 2010

    Retragerile sunt 100 karma bucata :D

  49. Deci asta e concurs pentru abonati ?

  50. Mircea Popescu`s avatar
    50
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 1 September 2010

    E concurs pentru cunoscatori.

    Ca toate concursurile, dealtminteri.

  51. Bogdan Popa`s avatar
    51
    Bogdan Popa 
    Tuesday, 7 September 2010

    Vai de mine! O sa mananc in sfarsit! Sa traiti domnul Mircea, ma inclin si ma las manipulat.
    Ca sa nu muncesc de pomana ca si asa sunt pe final.. Pseudonimele au drept de participare? Pentru ca doar asta a ramas din mine.

  52. http://dileme.com/topul-trilema/ finally! :D

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 8 September 2010

    @Bodgan Popa Cu conditia sa-ti faci un cont de fain, sigur ca da.

    @mihai Se accepta, cum iti zice tie pe fain ?

  54. http://polimedia.us/fain/user/profile/fanitza intra automat la moderare fiind link. nu-i musia sa dai aprobare. :D

  55. Mircea Popescu`s avatar
    55
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 8 September 2010

    Adaugat.

  56. "De asemenea, un participant ales de mine dupa criterii proprii si personale care in general vor fi ca o scris cel mai interesant top va primi 5000 de karma, adica bani grei™."

    cine a luat marele premiu?

    btw, daca se mai permite, pariul meu pentru primul loc este: "una dintre cele mai faine chestii pe lumea asta".

  57. Mircea Popescu`s avatar
    57
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 September 2010

    Pai concursul se incheie pe 15, cum zice articolu'. Pina atunci se permite, si atunci vom avea si cistigatorul.

  58. my fault, credeam ca e inchiderea pe 10. asa tineam minte... am memorie proasta.

  59. Mircea Popescu`s avatar
    59
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 September 2010

    Update : Pentru ca mai multa lume ma miauna ca vrea sa participe da' n-apuca pina pe 15 ca diverse prostii, am prelungit pina pe 20.

  60. sint curios. tu cind te plictisesti de blogul asta, ca sint convins ca nu o sa te mai distrezi asa de tare la un moment da, ce o sa faci?

  61. Pe mine m-a amuzat commentul in care ai zis ca unu a vrut 1$ pe 100 karma :))) am citit postare si era mai mult o verificare a sistemului, nu ca a vrut banii pentru ca a vrut banii! ;)

    Plus ca premiul se imparte la jumate nu? La inceput regulile erau : poti vinde maxim jumatate din karma pe care o ai, deci premiul e /2 ori s-au schimbat regulile pe fain!?

    Acum am 950 karma, oare mai am nevoie de mai multa? :D

  62. Pai tu primesti si poti converti daca mai aduni tot pe atata. Faci un top 10, primesti 1000, si cu aia 950 ai tai vinzi de aproape $10. Sau daca erai pe 0 primeai $5.

  63. Mircea Popescu`s avatar
    63
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 September 2010

    @costin Eu nu-s genul care sa se plictiseasca.

    @Ionut Pai da.

    Si regulile nu s-au schimbat. Tu stii daca ai nevoie de mai multa, da' sa-ti spun un secret : precum toate celelalte concursurile de pe Trilema, si la asta participantii cistiga mult mai mult decit premiul.

    @dAImon Euro mei.

  64. dan ghemes`s avatar
    64
    dan ghemes 
    Saturday, 11 September 2010

    în tinereţile mele nu era topitop şi bonibon ! era bomboane demente verzi !

  65. Mircea Popescu`s avatar
    65
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 September 2010

    Hmm, cred ca pe alea nu le-am prins.

  66. erau si boingboane verzi demente.

  67. Mircea Popescu`s avatar
    67
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 September 2010

    Cum drac le zicea ? Sau cum aratau sau ceva ?!

  68. dau de stire ca am facut si eu topul
    http://peste-nori.blogspot.com/2010/09/topul-10-de-pe-polimediaus.html

  69. Mircea Popescu`s avatar
    69
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 September 2010

    Cool! +1k karma for you!

  70. se mai prelungeste termenul? ca nu prea au participat. eu zic sa le mai dai timp pana la sfarsitul lunii. :D

  71. Mircea Popescu`s avatar
    71
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 21 September 2010

    Neah, nu se mai prelungeste, ce-i aici, urechi de magar ?

    Sa le sie de bine, alta data sa se organizeze. Anunt imediat cistigatorul.

  1. Concurs- Topitop- Bonibon--- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Chestia asta va intereseaza cu siguranta....

  2. [...] să nu deviem. Peste acestea, întâmplarea a făcut în plus ca tot ieri autorul trilematic să se declare interesat de astfel de acțiuni ale cititorilor săi (mai mult de anumite eventuale rezultate ale unor astfel de acțiuni, dar ajunge și atât). Să-i [...]

  3. [...] punctelor karma in techini nu-mi pare un lucru tocmai fericit, dupa cum am vazut si la concursul in care nenul Mircea Popescu oferea puncte karma  drept premiu, lumea nu prea s-o inghesuit. Mbine, acolo am fost si io un pic [...]

  4. [...] cum stiti am organizat un concurs cu nume de bombonele pentru ca... nu mai retin de ce. De [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.