Ce-i aia un jurist

Monday, 15 March, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Un jurist e lucru mare la casa omului. Oricat de genial, nemaipomenit, creativ, experimentat, inteligent, disciplinat va considerati dumneavoastra, oricat de perfect capabila va aflati sa judecati situatii complexe dintr-o aruncatura de ochi, chiar daca v-ati castigat primul proces la 17 ani si-ati servit ca expert in ales jurati peste ocean, tot nu va puteti dispensa de serviciile unui jurist.

Nu pentru c-ati fi cascat, neatent, celebru pentru capacitatea de-a gresi calculatia capacitatii calorice cu trei ordine de marime, aiurit si unde dracu'am pus chestia aia ce-o aveam in mana ?! Da' ce era ? Nu mai stiu... si nici pentru ca nu va mai amintiti ce ati mancat alaltaieri.

cristescu_florin

Ci pentru ca umorul fin al unui jurist bun e indispensabil.

PS. Link-ul era la asta.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. Marian S.`s avatar
    1
    Marian S. 
    Monday, 15 March 2010

    E veche. Pentru a contracara situatia, ai nostri propun angajarea a cite doi contabili de firma. Hotarit lucru, exista un Dumnezeu al contabililor !

  2. kokofifi`s avatar
    2
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Monday, 15 March 2010

    ..ai vrut sa spui ce-i aia o jurista :D

    nem tudom!

  3. : )))

  4. Asami trebuie mie dacas prost si ma las dus de nas. Ca mam gandit ca postarea asta e scurta si so citesc si eu casa am si eu macar o postare dealui Marcel citita vreodata. Si tot nam inteles nimica.

  5. Porcul de York`s avatar
    5
    Porcul de York 
    Monday, 15 March 2010

    da dadatroll, de acord si ideea e ca-i cum scrie acolo oricum, dar si daca n-ar fi asa, ideea tot ar ramane in picioare.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 March 2010

    @Marean S. Care Este Nu-i ma! Nu cobi :D

    @kokofifi Ce-i aia e defectiv in context, "ce-i aia meteorit" e o interogatie diferita de "ce-i ala meteorit". A doua vorbeste despre obiect, prima despre experienta interactiunii cu obiectul.

    @Flaviu Te rog sa precizezi cu si de cine/ce razi, sa stiu cat iti tai din salar.

    @dadatroll Daca vrei iti spun io de ce te lasi dus de nas : ca daca fugi inspre o usa inchisa, chestia cu care lovesti intai e nasu'.

    @Porcul de York Si reciproc.

  7. Alex Velea`s avatar
    7
    Alex Velea 
    Monday, 15 March 2010

    Voi va radeti si mie mi-a iesit un neg pe pula...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.