Ce-i aia un jurist

Monday, 15 March, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Un jurist e lucru mare la casa omului. Oricat de genial, nemaipomenit, creativ, experimentat, inteligent, disciplinat va considerati dumneavoastra, oricat de perfect capabila va aflati sa judecati situatii complexe dintr-o aruncatura de ochi, chiar daca v-ati castigat primul proces la 17 ani si-ati servit ca expert in ales jurati peste ocean, tot nu va puteti dispensa de serviciile unui jurist.

Nu pentru c-ati fi cascat, neatent, celebru pentru capacitatea de-a gresi calculatia capacitatii calorice cu trei ordine de marime, aiurit si unde dracu'am pus chestia aia ce-o aveam in mana ?! Da' ce era ? Nu mai stiu... si nici pentru ca nu va mai amintiti ce ati mancat alaltaieri.

cristescu_florin

Ci pentru ca umorul fin al unui jurist bun e indispensabil.

PS. Link-ul era la asta.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

 1. Marian S.`s avatar
  1
  Marian S. 
  Monday, 15 March 2010

  E veche. Pentru a contracara situatia, ai nostri propun angajarea a cite doi contabili de firma. Hotarit lucru, exista un Dumnezeu al contabililor !

 2. kokofifi`s avatar
  2
  kokofifiinsigna de criptograf 
  Monday, 15 March 2010

  ..ai vrut sa spui ce-i aia o jurista :D

  nem tudom!

 3. : )))

 4. Asami trebuie mie dacas prost si ma las dus de nas. Ca mam gandit ca postarea asta e scurta si so citesc si eu casa am si eu macar o postare dealui Marcel citita vreodata. Si tot nam inteles nimica.

 5. Porcul de York`s avatar
  5
  Porcul de York 
  Monday, 15 March 2010

  da dadatroll, de acord si ideea e ca-i cum scrie acolo oricum, dar si daca n-ar fi asa, ideea tot ar ramane in picioare.

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Monday, 15 March 2010

  @Marean S. Care Este Nu-i ma! Nu cobi :D

  @kokofifi Ce-i aia e defectiv in context, "ce-i aia meteorit" e o interogatie diferita de "ce-i ala meteorit". A doua vorbeste despre obiect, prima despre experienta interactiunii cu obiectul.

  @Flaviu Te rog sa precizezi cu si de cine/ce razi, sa stiu cat iti tai din salar.

  @dadatroll Daca vrei iti spun io de ce te lasi dus de nas : ca daca fugi inspre o usa inchisa, chestia cu care lovesti intai e nasu'.

  @Porcul de York Si reciproc.

 7. Alex Velea`s avatar
  7
  Alex Velea 
  Monday, 15 March 2010

  Voi va radeti si mie mi-a iesit un neg pe pula...

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.