Ce bea blogerul ?

Thursday, 29 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ca ne-am lamurit ce mananca el, si ce... ma rog, sa nu ne pierdem ca n-am baut inca. Ci :

ce-bea-blogerul

Situatiunea s-a agravat sensibil de-atunci incoace (poza are, totusi, vreo 4 ani vechime), in sensul ca atunci cand ne-am apucat sa facem curat in casa ca urma s-o pornim spre Romania am aruncat doi saci de-aia de plastic de 2 metri lungime plini cu sticle. Goale. De votca si de rom.

Si asta nu-i tot, ci chiar si mai grav : in ultima vreme beau alcool triplu rafinat "de cereale", 96 de grade. Felicitari Prodvinalco, o companie de elita. Ati incercat vre-odata, apropo ?

Nu-i o chestiune de cost, chiar daca fo' 60 de lei la sticla de-un litru e o afacere mai buna decat de exemplu sa bei votca sau uischi (nu si decat sa bei bere, apropo, in caz ca n-ati inteles pana acum de ce-a trecut "toata lumea" pe baut bere simultan cu popularizarea fastfoodurilor si a statului in chirie - nu-i vorba de gusturi, preferinte, avantaje, e pur si simplu mult mai ieftin asa, isi pot permite toti proletarii obiceiuri domnesti).

E o chestiune de timp, si de toleranta. Daca as bea bere la foc continuu, pe o teava cat gatul direct in stomac, fara sa inghit, tot n-as ajunge nicaieri (decat eventual in cartea recordurilor). Pana apuc sa golesc eu o sticla de cacaturi de-astea de 40 de grade se vand prin Europa ficatul meu gata de aruncat cam 3/4 din ea. Singurul mod in care mai pot nu sa ma imbat, ca aia nu mai reusesc de pe la vreo 16 ani, vise, s-a dus si nu mai vine copilaria, da' macar sa simt si io ca noa, imi vine a rade de prosti si prostiile lor in loc sa ma enerveze e cu alcoolul pur si curat. Altminteri, nici o sansa. Intr-o vreme ma scoteau din cacat salajenii mei, cu rachia de pruna curata trecuta a treia oara, un 58-60-62 chiar absolut onorabil, da' parca nici aia nu mai e ce-a fost.

Sunt o victima, dragii mei. Ce sa fac ? (Bucurosi le-om duce toate)

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

 1. sanatate! doare ficatu sau e mut deja!? :))

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Thursday, 29 July 2010

  Ce sa doara, cred ca-i face placere.

 3. Incearcă şi cu lichid de frînă.

 4. mai ai o optiune, absintul, dar nu ce se vinde la noi, ci ala verde, haluciongen, care e cam interzis in ultima vreme prin toata Europa.

 5. JD nu aveti?
  Auziti dar dumneavoastra aveti probleme cu stomacul?
  Atata digestiv ma ia capul ...

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Friday, 30 July 2010

  @Marian S Zici ca merge ?

  Ma cam tem de efecte secundare, sincer sa-ti spun.

  @paul gabo Nu-i o optiune, ca pot daca-mi pun mintea sa-mi aduc ulei de wormwood direct, problema este ca ala-i altceva, si nu-i alcool, iar in categoria lui de altceva exista optiuni mult mai bune.

  N-are sens abordarea asta in care amestecam alcool prost cu cocaina proasta dupa care ne prefacem ca-i cel mai bun alcool, ca are si niste cocaina, si cea mai buna cocaina, ca are si alcool. Chit ca asa merg treburile-n Romania, da' tot o idee proasta ramane.

  @Luka D Io n-am nici un fel de probleme cu stomacul, am digerat cu succes bile de otel la viata mea (serios, am inghitit o bila de rulment, pe la 3 ani, ai mei au cautat-o-n olita o saptamana, pana s-au plictisit. Iata ca nu mai e.

 7. Asa se explica totul, .... eu, m-am aruncat de pe casa cand eram mica se pune? :D

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Friday, 30 July 2010

  De pus nu stiu daca se pune, da' se vede :D

 9. Ti-ai dat seama dupa avatar las' ca stiu eu ... dar sa revenim la oile noastre ...

 10. Denis Darian`s avatar
  10
  Denis Darian 
  Monday, 2 August 2010

  Da stiu ca nu te incurci cu orice, asa multi iti place beutura ? :D

  Kreskova...?

 11. Mircea Popescu`s avatar
  11
  Mircea Popescu 
  Monday, 2 August 2010

  Smirnoff, e ceva mid market americaneasca. Ma rog, eu beam rom, votca beau gagicile. Cand nu beau si ele rom.

 12. Da le ai cu beutura nu gluma...si smirnoff nu altceva...

 13. Mircea Popescu`s avatar
  13
  Mircea Popescu 
  Friday, 12 November 2010

  Pai daca asta aveau la galon...

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.