Romanii si seductia (femeilor).

Wednesday, 15 April, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Romania are de recuperat, prin cetatenii ei, decalaje istorice in diverse si variate domenii. Nu prea stim cum sa facem lucruri dintre cele mai simple. Exemplele cele mai facile sunt in trairea vietii economice, ceva ce ne-a luat prin suprindere in ultimii douazeci de ani, intr-o avalansa de obiecte, structuri, fenomene si metode. Romanii iau credit pentru ca li se ofera, cumpara masini mai scumpe decat casa, isi ciocnesc carucioarele in supermarketuri, pentru ca nu au mai vazut credit, masina, supermarket. Exercitiul unor chestiuni de-a dreptul elementare le lipseste, asa incat ajung sa se manifeste intre improbabil si paradoxal.

Socialismul nu a insemnat doar aberatie economica. Sfera socialului a suferit si ea apasari si contondente dintre cele mai diverse. Sa trecem de data asta peste problemele sferei publice, asocierea, discursul, munca in echipa, teme importante pe care mi le-as rezerva pentru articole ulterioare, si sa plangem de mila sferei private.

Barbatii iubesc femei. Femeile iubesc barbati. Asa decurge viata pe pamant din vremurile cele mai vechi, si dupa toate probabilitatile chiar dinaintea lor. Bine bine, iubesc ei, dar cum ajung acolo ? Intr-o tara ai carei locuitori "cereau prietenia" celorlalti locuitori, pe alese, nu cu mult timp in urma, metoda, cum-ul acela nu-i putin lucru.

Din experienta proprie va pot spune ca performanta barbatului mediu in ce priveste "cucerirea" (ei da, ce credeati, ca-i asa, simplu ? omul merge la razboi, sa fie clar) femeilor e atat de slaba, incat se poate trai o viata plina si complet satisfacuta pur si simplu abtinandu-te de la a obosi oameni. Dupa doua ceasuri in care competitia se consuma in asalt orbesc, picaje cu mitralierele huruind si motorul in flacari, si prabusiri in piscina goala, demne de Willie E Coyote, e suficient sa faci doua observatii de bun simt si-o propunere rezonabila ca sa duci fata acasa.

Nu se cere sa fii neaparat nici prea frumos, nici prea destept, nici prea bogat, daca reusesti sa mergi "la fete" cu doi-trei romani succesul este foarte probabil. Pe cand isi termina programul si se apuca de prelungiri, poti fi mai prost decat Zarone, vei aparea, prin contrast, o minte sclipitoare. Poti fi mai urat decat dracul, nu mai prea conteaza.

Cauza unei prestatii atat de jalnice este printre cele mai simple si banale, si raspandirea nemasurata a manifestarii se explica prin universalitatea greselii. Pentru barbatul mediu, seductia nu este in nici un fel despre femeia de sedus.

Seductia este intru totul despre el, seducatorul, si un imaginar proces de seductie prin care se vor obtine rezultate asa, mecanic. Ideea are solide radacini in desfasurarea muncii de zi cu zi. Viata in mina nu este in nici nu fel o poveste despre carbune, ci este o poveste despre om si picamerele lui. A fi chelner intr-un restaurant nu este o poveste despre clienti, ci o aventura a omului cu farfuriile si platourile. Viata functionarului nu are nici o legatura cu petentii, ci este pur si simplu istoria unui om singur pe-un munte de hartie.

Logic este atunci, nu-i asa, ca seductia sa fie intalnirea fericita dintre un barbat si o metoda, o metoda buna, metoda lui. Femeia poate, la rigoare, sa si lipseasca.

De-aici, din aceasta obsesie pentru metoda, vine preocuparea aceea despre "cum sunt femeile", poate cea mai mare tampenie iesita din mintea omului. Cum sa fie femeile, oameni buni ? In viata, ierte-ne domnul. Florile cum sunt ? Pietrele cum sunt ? Tarile cum sunt ? Orasele cum sunt ? Mancarea cum este ?

Fiecare femeie este intr-un fel anumit, si felul in care este ea ne intereseaza, sau cel putin ma intereseaza pe mine. Seductia este tocmai aceasta explorare, si nu poate sa functioneze in lipsa unei minime curiozitati. Cum v-ar parea niste turisti plecati in lume legati la ochi ? Cam asa imi par mie cuceritorii cestia, proaspat aterizati in Paris si uitandu-se dupa McDonald's. La ce sa strici banii pe turul Europei daca tu n-ai sa vezi nimic nicaieri ?

Deci, daca sunteti usor nemultumit de cantitatea de chilot dantelat per metrul patrat de covor din dormitor, daca nu-i cine sa faca dimineata salata greceasca in fundul gol, daca femeile-s curve, steaua fara noroc si veti lua un X5 imprumut maine pentru mers la discoteca, puneti mana, asa de-o curiozitate si scrieti pe-o foaie, pe-un PDA, pe-un geam aburit, pe-o duna de nisip, ce stiti si ce-ati aflat despre femeile astea, particulare.

Sa incepem cu numele.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

35 Responses

  1. Cristian Lisandru`s avatar
    1
    Cristian Lisandru 
    Wednesday, 15 April 2009

    Mă încearcă un conservatorism evident: încă mai cred - în nebunia mea pe care aş dori-o molipsitoare - că femeile se cuceresc "pe stil vechi", cu flori şi cuvinte frumoase rostite la ureche, eventual versuri în momentul în care îţi stă luna pe umeri. Of course, nu văd X5-ul în decor şi nici discoteca în care nu se mai înţelege bărbatul cu femeia. Dar eu, trecând pragul celor 40 de ani, sunt învechit în gândire şi depăşit de evenimente. Închei spunând că femeia te ridică, femeia te coboară, în genunchi mă-ntorc la tine, nici pe brânci nu te primesc...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 April 2009

    Dar nu te obliga nimeni sa folosesti orice forma iti place (chit ca daca-ti plac femeile in general mai mult decat una in particular, se obisnuieste a adecva forma dupa caz).

    Ce zic je e mai mult o chestiune de fond.

  3. Mdea, ii clar, mi-o trecut vremea ca la carabusi, nu pot sa incep cu "acu' un sfert de veac, se practica ...", da-mi place grozav sa privesc cum se ascut armele seductiei, cum se fac stocuri de carlige ... :)

  4. Niste toale de firma, o masina imprumutata (de la vecin/banca/ifn), cativa lei prin buzunare si o dai pe dama cu rotile in sus. Multe femei sunt de acest fel.

  5. Si mai am o grija ... domnitele ce arme prefera pentru a seduce ?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 April 2009

    La domnite e mai mare harababura inca, ma chiar tenteaza sa invit o guesta sa ne esplice.

  7. totusi, romanii au o reputatie de cuceritori in afara. voi abuza de exemplul personal (adica intalnirea cu altii care se ofereau de wingmen pe motiv ca eu fiind roman, etc) cu alta ocazie :)

  8. Oana, Diana, Madalina, Valentina, Manuela, Claudia, Florina, Florentina..
    Mai zic? :D

  9. Albire dinti`s avatar
    9
    Albire dinti 
    Thursday, 16 April 2009

    Noi femeile suntem destul de flexibile, nu pot sa vorbesc in dreptul tuturor femeilor dar pot sa vorbesc in numele meu.
    Vreau un barbat care sa imi aduca flori din cand in cand, sa ma protejeze si sa ii pese ce se intampla cu mine.

    Prefer un tip care imi spune "verde in fata" si caruia pot sa ii spun si eu ce am pe suflet fara sa se supere. Nu imi plac diplomatiile si datul pe dupa visin. Vreau o comunicare buna, fara tipete si scandaluri, fara orgolii. Vreau pe cineva caruia sa nu ii fie frica sa spuna"te iubesc"dar spunandu-mi sa nu faca din asta ceva obisnuit si mai ales nu doar sa spuna, sa imi arate.

    Nu suport egoistii, cei care au pretentia sa ii pui pe ei pe primul loc dar ei te pun pe mereu pe ultimul loc. Am dat peste multi. Ma simt prost sa vad ca persoana pe care o iubesc isi pune mai presus familia /prietenii decat mine in mod evident si cu orice ocazie (nu-mi arata asta).

    Barbatul de langa mine trebuie sa imi sufle vant din spate, sa ma incurajeze si sa ma respecte de fata cu altii si in intimitate. Mereu. Nu imi plac frazele de genul"cocosul canta in casa", o relatie trebuie condusa de amandoi partenerii.

    Nu te uita pe strada dupa alte femei, nu flirta in preajma mea, nu incerca sa ascunzi ce nu imi place. Nu crea false asteptari ca sa fiu dezamagita apoi.

    Spal si gatesc, fac curat, pentru ca te iubesc pe tine si vreau sa am grija de noi. Femeia nu este nascuta special pentru asta. Daca tu faci ceva mai bine din lucrurile astea decat mine, ajuta-ma.

    Profitorii sunt inca o categorie de care ma feresc. Cei care te pun sa faci diverse chestii pentru ei, mai o traducere pentru birou (cat sunt plecati ei la suc) mai niste bani imprumutati din cand in cand de care se fac ca uita. Vor sa conduca masina mea si sa stea in casa mea (inchiriata momentan), unde se invita cu nerusinare dupa o luna de zile. La propunerea de a ne muta cu chirie dau inapoi.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 April 2009

    Bine domnisoara Albire (sau e domnisoara Dinti ?), dar tu vorbesti despre altceva.

    Sotul/sotia e una, amantul/amanta e altceva, daca omul vrea confectii, nu-l poti duce la croitor, daca vrea casa gata nu-l poti duce sa vada terenuri si daca vrea in chirie degeaba ii povestesti despre preturi la vanzare.

  11. Nu e cazul sa fii prea rautacios.
    Tin sa te contrazic: la Paris nu se uita doar dupa McDonald's; ar fi o blasfemie, cand ai la indemana multe obiective turistice care mai de care mai celebre: ZARA, GLENFIELD, TAMMY, GAS, STRADIVARIUS, BERSKHA, REPLAY, TNT, ORSAY, PEPE JEANS etc.

    Referitor la seductie si ce-i mana pe ei in lupta, am asistat, printr-o ironie a sortii, in urma cu câteva luni, la o scena oripilanta prin grotescul situatiei in sine:

    Sa-i numim generic B. si E. (”b” de la badaran si “e” de la eterna Eva), care au hotarât sa-si oficializeze relatia, sa o schimbe dintr-una extramaritala intr-una conjugala, poate si sub presiunea dimensiunilor apreciabile ale pântecului maternal rotunjit al Evei. Dar nu neaparat.
    Sa revin la chestiune: conform legii, raspunde el primul la intrebarea “Cetatene B., de buna voie si nesilit de nimeni iei in casatorie pe…?” Urmeaza, firesc, cea de-a doua intrebare: “Cetateana E., de buna voie si nesilita de nimeni iei…?” Nu apuca demoazela sa deschida gura, ca badaranului ii suna telefonul mobil. Si, culmea culmilor impolitetii, RASPUNDE!

    Sa avem pardon, la câte sute de grame de aur avea pe el si la câte flacoane de gel isi desertase mojicul pe parul laiet, nici nu ma asteptam sa aiba vreun dram de respect pentru oficialitate, pentru diagonala tricolora si nici macar pentru solemnitatea momentului (ca doar o data se insoara badaranul pentru prima data, nu?). Am simtit ca intru -- eu -- in pamânt de jena vazând lipsa de consideratie pentru nefericita care-i statea, proaspat coafata, alaturi.

    Ma asteptam sa-i trânteasca buchetul in scafârlie, sa-l injure de ma-sa si sa-i recomande un loc caldut in care sa-si vâre telefonul. Nici vorba. In privirea-i de viţică tâmp-amuzată n-am citit altceva decât o mare satisfactie ca El (un personaj atat de important) era acum al ei (!), si ce masina au ei si vor avea si casa -- sa crape toti de ciuda, uite-asa! Si-i va lua si ei mobil scump si-i va baga in ring tone maneaua preferata. Sa crape, na!

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Thursday, 16 April 2009

    Sa crape, ce, ii tin eu legati in caocioc ? :D

  13. Albire dinti`s avatar
    13
    Albire dinti 
    Friday, 17 April 2009

    Mda, pai poate nu te-ai exprimat tu foarte clar de am inteles eu ca este vorba despre femei si barbati nu despre soti si sotii, amanti si amante.
    Sarbatori fericite!

  14. Albire dinti`s avatar
    14
    Albire dinti 
    Friday, 17 April 2009

    Si inca ceva, mai toate sotiile sunt intai amante.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 April 2009

    Cel putin mai nou, asa este. Nu te ofensa, ca nu-ti vreau raul.

    Exista, inainte de mutat impreuna, inainte de egoisti si pusul pe locuri, inainte de "langa mine" o bucatica de viata, in care doi oameni care poate vor forma un cuplu sunt inca persoane distincte, doar o idee mai mult decat simpli straini pe strada.

    Firul acela de par e cadrul larg al articolului, si-am protestat tocmai pentru ca mi s-a parut ca nu-l percepi, deloc. Eu cred ca e important.

  16. Albire dinti`s avatar
    16
    Albire dinti 
    Friday, 17 April 2009

    In cazul acesta armele nu sunt atat de importante cat timingul. Sa stii cand sa o suni, cand sa ii cumperi flori, cand sa ii faci o vizita inopinata. Si daca nu stii, sa ii dai de inteles ca te-ai gandit putin inainte sa faci lucrurile astea. Ce i-ar place? Cum i-ar fi ei mai bine sau voua?
    Leaga-te de ce iti spune ea ca sa vada ca esti interesat sau fa mici comentarii ca sa vada ca nu ai adormit cat ti-a povestit ea ceva.

    O prietena mi-a facut cunostinta odata cu un baiat foarte dulce, toata lumea se mira ca este singur. Baiatul era educat, respectuos si frumos.

    Am inceput sa ma intalnesc cu el o data, de doua ori. Dupa a doua intalnire ma suna de 4 ori intr-o zi sa ma intrebe cand ne vedem (chiar daca stia ca programul meu se termina la 18 si se putea prelungi). Nu intelegea ca intr-o zi nu ne putem vedea, insista sa intru pe net sa vorbim.

    Cand aveam discutii aprinse, oprea masina si imi cumpara trandafiri. Avea pretentia sa uit de cearta si sa ma bucur de flori si imi spunea ca nu apreciez gestul si ca florile sunt un lucru minunat care ar trebui sa bucure pe oricine. Da, poate, doar ca nu cand te-as strange de gat (pt ca purtam aceeasi discutie de 100 de ori) si doar pentru ca tie iti plac trandafirii, eu nu ii apreciez (orice alta floare este ok, trandafiri = nu ma cunosti si nici nu vrei din moment ce nu m-ai intrebat vreodata).

    Dupa vreo trei saptamani in stilul acesta, intr-o seara ploioasa, dupa ce venisem uda pana la piele acasa si nu ma simteam nici grozav, m-a sunat sa imi spun ca el se urca in masina si vine sa ma vada cinci minute. Am incercat sa ii explic ca nu este momentul si nu am prea avut succes. A venit si am dat o tura prin oras cu masina, eu foarte imbufnata, el foarte mandru de ce facuse pana sa isi dea seama ca nu sunt deloc in apele mele. Nu ma simteam confortabil, nu imi facea placere si eram nevoita sa fiu acolo doar pt ca nu ne vazusem de 2 zile ceea ce lui i se parea inadmisibil. Ideea este ca tot el s-a suparat ca nu imi face placere sa il vad.

    Este foarte important sa lasi un timp in care persoana pe care vrei sa o cuceresti sa iti simta lipsa, sa vrea sa te auda la telefon si sa te sune, sa faca si ea gesturi dragute pentru tine, sa propuna o data pentru urmatoarea intalnire.

    Cam asa vad eu lucrurile.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 April 2009

    Ei, vezi, avem in continuare aceeasi problema.

    Tu insisti sa vezi lucrurile din perspectiva unei femei pe jumatate maritate, adica, care s-a hotarat sa se marite, tot ce-i mai lipseste e cu cine, si va rezolva si problema asta curand-curand.

    Lumea e mai larga de atat, unele femei nu s-or hotarat, altele s-or hotarat dar se-ntorc, seductia incepe acolo unde omul nu stie sigur ce va urma. Oamenii care stiu ce vor sunt si plicticosi si neseductibili (nu e un merit, pur si simplu nu merita, sunt neseductibili asa cum coada de magar e nesitademataseabila).

    Cat despre taurasul de care povestesti, e fix ce plangeam si eu, genul asta de orbete care el stie si el aplica, florile sunt asa si pe dincolo, fix pix conteaza daca tu ai alergie, el vine chiar acum!! tu poti sa ai si migrena, ca nu-i in script.

    Asa-i ca nu-i uman ?

  18. Albire dinti`s avatar
    18
    Albire dinti 
    Friday, 17 April 2009

    Clarrr!!!

  19. romania inedit`s avatar
    19
    romania inedit 
    Friday, 17 April 2009

    Eu cred ca multi barbati nu isi evalueaza potentialul si isi risipesc timpul si banii fara sa capete nici macar o bruma de experienta .
    In ceea ce ma priveste pe mine , am trecute de multa vreme de perioada in care credeam ca tot ce zboara se mananca si trebuie sa f**i tot ce prinzi , sau macar sa incerci .
    Eu merg pe principiul punct ochit - punct lovit , si dau gres in proportie de 38 % .

  20. @romania inedit - nu-mi pare a fi o problema faptul ca barbatii nu isi evalueaza potentialul (nici nu cred ca ar avea cum si de ce sa-l evalueze, ce-i place Linei, nu-i place Sinei). Apai, cu ripisirea timpului si a ţechinilor ... nu prea stiu cum sa spun mai bine, din cate imi aduc aminte, nu de putine ori o fost mai placuta tentativa de a seduce decat consumarea produsului, chiar si de produsul nu s-o lasat consumat, tat o fost tare fain. Si parca se mai intampla ca in momentul in care Sina o spus "haida de consuma, ia-ti litrul de lapte, nu toata vaca", sa se duca naibii tot farmecul ... 'au poate-s io difect.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 April 2009

    Dar ai dreptul sa-ti placa ce-ti place tie, omule bun. Mie daca nu-mi plac vaci ce, is de puscat acu ? Pai atunci, nici tu.

    @RI Lol 38%. Bine mei.

  22. romania inedit`s avatar
    22
    romania inedit 
    Friday, 17 April 2009

    Ba mie nu mi se pare ca este tocmai placut sa pierzi timpul pentru .... nimic .
    Multi incearca sa cucereasca femei care nu sunt pentru ei , sau care nu s-ar intinde chiar asa cu oricine , oriunde , orincand .

  23. @romania inedit - cum dara nimic ? Zambetul gales, roseata din obrajori, replicile tampe sau inspirate, rasetele naive privitoare la pozitia degetului mic , fastacelile, anticiparea, emotiile tate astea ar fi nimic ? :) Ioai mama, ce ma scufund io acu in butoiul cu melancolie :)

  24. Ca nu vad farmecul in caz de ... wham bam thank You m'am.

  25. romania inedit`s avatar
    25
    romania inedit 
    Friday, 17 April 2009

    Sorin , sa inteleg ca tu te duci la peste fara momeala si fara scule , si vrei sa prinzi si peste ?

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Friday, 17 April 2009

    Mai degraba, se duce la pescuit fara undita si vine acasa cu o caprioara.

  27. Cum spune si gazda noastra, imi pare normal sa se intinda cu omii de-s placuti. Apai de unde sa stim noi ce omi plac femeile ? Ne plac si noua ... incercam, omi am fi toti, doar ca unii isi inchipui ca statutul ii pozitioneaza intr-un anume loc. Mnoa, sincer, cred ca daca m-as fi intalnit cu Kyli Minogue in vremi trecute, nemica nu m-ar fi oprit din incercarea de a o seduce. Si chiar de mi-ar fi ras in nas, tat as fi castigat timpul cela, nu l-as fi perdut. Cum l-am catigat si pe cel cu Marioara, chiar de o spus ca dansa nu-i di vina.

  28. @romania inedit - mnoa, cu scule fara scule, ii tare fain in buza apei. Sa inteleg ca la pescuit ii musai sa si prinzi peste ?

  29. Cum vad io lucrurile - femeile, mere, pere, prune, iti plac, ai pohte, te gandesti a le culege. Unele sunt pe crengile ce-s la indemana, se lasa culese, codita se ridica si se rumpe, poti gusta fara mari batai de cap. Pentru altele trebuie sa te urci in pom, sa chemi scara, sa folosesti foarfeca, uneori reusesti a le culege, alteori nu ajungi la ele. Anticiparea gustului (ce pote fi uneori mai placuta decat pulpa fructelor), livada cu fructele zemoase si carnoase ce-s coapte, in parg sau trecute, aroma lor, nu vad cum pote fi timp pierdut (chiar de nu bagi nimic in gura ... ). Pana cand rupi codita si ai fructul in mana ii o etapa, etapa ce nu am vazut-o ca pierdere de timp. Sa fie fructele la discretie, randuite frumos in camara, imi pare ca as pierde experienta culesului.
    Cum pornesc la cules barbatii ? Noa, dau cu bolovani dupa fructe, asteapta sa le cada para malaiata, fac pe maimutele prin pomi, aduc dispozitive ajutatoare, fiecare dupa pohta si posibilitati ... Faptul ca femeile sunt mai delicate decat fructele si unii barbati nu incearca sa descopere modul in care si-ar dori femeia sa fie culeasa (fie si numai pentru amusinare), gandindu-se doar la matul lor barbatesc ce asteapta pulpa fructelor, imi pare ca-i datorat in primul rand modului in care sunt privite femeile. Si una din probleme ar fi (pentru mine) ca se poate trece la pierderi timpul petrecut cu o femeie (ce se presupune ca-ti place, din moment ce vrei sa o seduci) .

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Saturday, 18 April 2009

    Mnoa, stai c-ai adaugat la schema, si nu-i oblu.

    Cand zici "modul in care si-ar dori femeia sa fie culeasa" te referi si anume la o chestie in sinea lucrurilor, "cum s-ar cere femeia sa fie culeasa", sau din contra la un ce subiectiv, "cum crede proasta ca-i randul culesului" ?

  31. Apai fix la dorinta ma gandesc, ii drept ca nu la dorinta femeii, la dorinta Marioarei, ce se vrea scuturata din pom, la dorinta Tuculanei ce astepta culegatorul ce foloseste manusi ... mnoa, ii drept ca acum am ales si nu mai merg la cules (si jumatatea ma traje de urechi "iti arde de mere verzi, mosule ??!!!" :) )

  32. *bag de sama ca Akismet ma iubeste tot la al doi-lea comentariu, nu-i treaba de IP ...

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Saturday, 18 April 2009

    Akismet e p-o mana cu jumatatea, e clara treaba. Singura problema fiind ca nu-i instalat...

    Si daca Marioara si Tuculana or citit in Cosmo cum tre sa fie, si ori ase-i, ori nui chip, ceea cum ti s-a pare' ?

  34. Ha ha ha, cititoarele de Cosmo, nu le-am socotit (am spus io ca mi-o trecut vremea ca la carabusi), in vremea in care zburdam dupa domnite nu aveam probleme cu imagini induse, dorinta statea la baza, ce dorea domnita, ca la teveu o vedeau doar pe Michaela si pe cei doi tovarasi, iar in scanteia nu se dezbatea problema ligeriei si a fatului frumos (calare pe Q17 nervos). Ase-i, in cazul in care se pre-stabilesc reguli, imi pare ca se pierde, de ambele parti. O fost simplu la mine, o fost de baza mereu cascatul urechilor si sesizarea dorintelor Marioarei ... daca reuseam sa o fac sa rada ('au macar sa zambureasca, batalia era jumate castigata). Carligele seductiei imi pare ca sunt in dotarea fiecaruia, ar fi de baza sa stii pe care si cand le folosesti, in functie pe ce vrei sa prinzi(Marioara/Lina/Ina ), ca nu poti merje la prins de somn cu carlige cat varfu mustatilor somnului.
    Sa inteleg ca mai nou ii vorba de tendinte generalizate ce pot fi induse de citirea lui Cosmo ? Se impun criterii ? Nu am cravata is scos din lupta ?

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Saturday, 18 April 2009

    O dar vai, nici poveste, asta-i hazul cel mare.

    Fata vrea tot ce vroia si Marioara, ca nici Marioara n-o inventat chestia, cum nici inaintasele ei. Dar fata crede, si zice, si afirma ca vrea din contra si dimpotriva, cum scrie la Cosmo, si naivii cred ma! sa vezi pe urma show, ca ei cred, da fac ce scrie asa cum slova li se desluseste lor, si ele asteapta dimpotriva, cum scrie, dar cu conventia implicita ca doar clar ca vor ca si Marioara, de care conventie implicita la Cosmo kir mu nu mai scrie, si sa vezi atunci scandal, suferinta si tradare.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.