Realitate sau fictiune ?

Sunday, 25 January, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Hai sa ne jucam, asa ca de duminica. Eu va voi spune o poveste si voi imi veti spune daca e realitate ori fictiune. Gata ? Incepem.

Un japonez mic si urat, dupa propria lui parere, a ajuns sa studieze literatura la Paris, trimis de parintii lui oarecum mai instariti.

Foarte atras el de femeile vestice, blonde si inalte, a invitat intr-o buna zi la masa o astfel de domnisoara, pentru conversatii intelectuale.

Ajunsa la locul faptei, a impuscat-o in gat si a trecut la masa - fata nu realizase ca ea urma sa fie felul principal, precum si cele secundare.

Cetateanul si-a inceput festinul cu coapsele (o optine la care de altfel subscriem) si descrie gustul carnii de om - sau ma rog, femeie, blonda, inalta, etc - drept foarte usor, delicat, asemanator cu carnea de ton. Aspectul galbui si granular al grasimii (tot de om) l-ar fi uimit putin dar nu distras chiar intru totul.

Doua saptamani mai tarziu - pentru ca nici chiar cea mai delicioasa femeie nu te va satura vesnic - abandoneaza ce-a mai ramas din fata intr-un parc, este vazut si o saptamana mai tarziu arestat.

Doctorii spun ca nu e doar nebun de legat, dar inca atat de nebun ca nu poate fi legat ca un om sanatos. Este extradat in Japonia natala, dar parte din documente se pierd pe drum, altele nu ajung la timp, asa ca in cele din urma, omul este externat la cerere, un an si cateva luni mai tarziu.

El isi continua viata linistit, ajungand un oarecum celebru critic de restaurante si declara ca nu intentioneaza sa mai manance pe nimeni.

Ei ?

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

17 Responses

  1. Mda, cred că pe Discovery am văzut acest documentar (tot un japonez, tot cu un apetit pentru domnişoare blonde şi înalte, tot extrădat şi în libertate în ţara sa natală) - presupun că e vorba despre acelaşi. Mă rog, dacă sunt doi, e o problemă. Şi mai mare.

    Deci individul se pare că avea (şi încă are) un tătic în Mafia japoneză, de aceea a fost lăsat politicos în pace. Şi ce dacă i-a luat interviul o americancă din, vorba aia, The Land of The Brave, la care dânsul se uita apetisant? Nu ne întere, nu ne băgăm, noi doar documentăm. Cât e tăticul încă în funcţie...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 January 2009

    Apoi si daca se apuca de-i manca la aia microfonu', asa de amintire...

    Dar bravo bine informata domnita, e fapt nu fictie, se numeste omul Issei Sagawa si pe partea daca tatal din mafie e de vina, ori doar birocratii frantuji, nu stiu si cum zici si tu, nu ma bag.

  3. Uite de ce nu e bine sa studieze japonezii literatura la Paris.

  4. Pinocchio`s avatar
    4
    Pinocchioinsigna de prim sosit 
    Monday, 26 January 2009

    Citeam deunazi in metrou peste umarul cuiva (nu, asemenea ziare nu imi cumpar din prinzip, si de fapt nici nu citesc, dar chestia asta era scrisa atit de mare ca nu aveam incotro) cum ca niste canibali care mai traiesc inca in Oceania zic ca, dintre toate rasele, japonezii sunt cei mai buni la gust. (Europenii sunt mult prea sarati, bleah.)

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 26 January 2009

    @Adi : Eu zic din contra, uite de ce ar fi fost bine sa se trimita cateva zeci de mii de domnisoare de liceu in vizita in Japonia. Se mai linisteau si unii, si altele.

    @pino : Cred treaba cu japonezii, ca au o dieta indicata : orez si peste.

  6. pai s-au trimis ...

  7. virgula inainte de Si....asta nu e in alfabetul japonez ;)

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 September 2009

    Ai dreptate Gabi. Am dres.

  9. da. stiam cazul. oricum pozele sunt interesante.

  10. Da se poate cineva c.... in gusturile omului. Ce voua nu va vine sa mancati din cand in cand cate o japoneza de aia mica si bruneta. Eu unul as manca cate una in fiecare seara. Asa si el a incercat prostia din fetele blonde si inalte.

  11. Nu cred ca vreau sa ma intalnesc cu el...

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 30 March 2010

    @skythes Om cult, ce mai :)

    @bogdan Mei, sincer sa fiu mie personal nu-mi prea vine sa mananc azience, cel mult metise. Da' inteleg ca sunt carora da, asa ca ii fi avand si tu dreptatea ta.

    Daca n-ai mancat-o si pe dansa.

    @i4ever Depinde. Esti blonda inalta ?

  13. Bogdan Vlad`s avatar
    13
    Bogdan Vlad 
    Friday, 18 February 2011

    uite acus dadu-i si eu peste articolul tau... eu zic ca daca intr-adevar exista si fomisti din astia sa le trimitem si noi vreo cateva blonde cu Udrea ca fel principal...

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Friday, 18 February 2011

    Hehe da' sa stii ca nu-i nici o graba, articolele asteapta cuminti in cutiuta :)

    Cit despre ploconu' de fecioare, io zic sa nu riscam cu parasute gata consumate, ca se mai supara ala si ne trimite vre-o molima. Sa-i trimitem fete cuminti, de pe Dorobanti, o EBa, o AnaMaria Geoana, de-astea. Stii bancu' cu ceainicu ?

  15. Bogdan Vlad`s avatar
    15
    Bogdan Vlad 
    Friday, 18 February 2011

    nu, dar sunt curios sa il aflu...

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Friday, 18 February 2011

    Demult, pe cind locomotivele mergeau pe aburi un betiv adoarme pe sina de cale ferata. Trece trenu', il ridica cu grataru' ala al lui, il rostogoleste bine, ala saracu vinat tot si belit pe toate partile se tiriie cumva acasa.

    O femeie mai miloasa, vaduva sarmana, il invita sa-i faca un ceai. Asta, cind vede samovaru' se repede la el si-l da de toti peretii, calca in picioare, etc.

    - Ce faci dom'le !?
    - Astia tre' striviti de mici!

  17. Bogdan Vlad`s avatar
    17
    Bogdan Vlad 
    Friday, 18 February 2011

    :) da, daca-i lasi sa creasca te rostogolesc ei pe tine!

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.