NSFW - Femeia perfecta si criza ideala.

Thursday, 18 June, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Femeia perfecta, bineinteles, nu exista. Asta n-a impiedicat inca pe nimeni sa-si puna problema, si nu cred ca va impiedica nici de acum inainte, ce-are a face logica cu gandirea omului, pana la urma.

Criza nu este niciodata ideala, s-ar zice, dar depinde si de unde privesti problema. Dincolo de faptul ca oamenii cumpara cate o felie de salam in Alimentara (mai putin decat ratiile lui Ceausescu, apropo), si jumatatea de pagina la "Matrimoniale" unde cateva fete ofereau senzatii domnilor in schimbul a o suta-doua a devenit sase pagini, zeci de fete, si cincizeci de lei maxim, criza are efecte dintre cele mai apetisante.

De exemplu, domnisoare care pana acum un an-doi n-ar fi luat in calcul o sedinta de modelling au naturel, mai degraba dintr-un soi de ignoranta, "asa ceva nu se face" gen, au acum ocazia sa incerce, si sa descopere ca de fapt le chiar place. Ca de exemplu.

Chiar daca toate astea ar trebui sa poarte un nume, sa nu-i spunem nicicum, ca se sfieste.

Chiar daca toate astea ar trebui sa poarte un nume, sa nu-i spunem nicicum, ca se sfieste.

Nu stiu cum arata perfectiunea si care-s idealurile dumneavoastra, dar cat ma duce pe mine capul, se traieste destul de bine in vremuri de criza.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

 1. Femeile s-au descurcat si se vor descurca in orice situatie, noi, barbatii ar trebui sa ne facem griji de unde facem bani pentru paine. PS : nu ma pot abtine sa nu-i privesc cu pofta "buzele".

 2. Anonimosu`s avatar
  2
  Anonimosu 
  Thursday, 18 June 2009

  Cred ca asta vine din functionarea reproducerii sexuate, femeile trebuie sa se descurce, barbatii mai putin conteaza.

 3. e buna gagica, n-am ce zice...e departe de perfectiune, totusi...

 4. Da, e si o teorie care spune ca in viitor (cateva zeci de mii de ani) barbatii vor disparea din cauza ca li se micsoreaza constant, pana la atrofierea totala (nu va ganditi la prostii)...cromozomul aferent (Y parca). Adica in trecut chestia asta a barbatilor era mai mare...

 5. arata mai bine bloda

 6. zamolxis`s avatar
  6
  zamolxisinsigna de prim sosit 
  Thursday, 18 June 2009

  ochiul meu ager descopera cu placere locurile ascunse. de fapt, de-aia ai si pus-o, zic eu :) oricum, draguta Veronica ta.

  asta ziceam si eu acum cateva luni: scad preturile in advertising si in porn / prostitutie / exotic dancing. primele sectoare cu deflatie puternica. nu neaparat un lucru pozitiv..

 7. e grele de "comentat" aici, uneori e bine si fara cuvinte, poate ceve din "lumea necuvantatoarelor" ... cucu de exemplu !

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Thursday, 18 June 2009

  @Mercu, Anonimosu Asa cum ziceti.

  @adi Urmeaza sa inceapa baietii cu ierburi pilule pastile si hipnoze de enlarge your y cromozome. Stai asa numa'.

  @zamolxis Eu am pus-o ? :)

  Nu neaparat pozitiv, dar intr-o oarecare masura pozitiv, zic eu, mai cunoaste lumea lume.

  @ByREV Hehehe

 9. gadjodillo`s avatar
  9
  gadjodillo 
  Thursday, 18 June 2009

  Eu n-as zice citeva zeci de mii de ani, mai degraba citeva sute. Sau mai putin... (ziceam si aici: http://gadjodillo.wordpress.com/2008/11/12/vai-de-noi/ )
  Dar, pe de alta parte, de vreme ce noi nu o sa mai fim prin zona, pe atunci, putem inca sa ne bucuram de avatarurile inegalitatilor dintre sexe. si de imaginile precum cea de mai sus...

 10. Mneeea, n-as crede. Si doar ca sa se joace cu noi de-a mata si soarecele si tot ne-ar face infuzii.

 11. Parca-mi e cunoscuta duduia...e cumva conferentiar la litere? Sau am vazut-o la un campionat de sah? Nu-mi amintesc exact.

 12. Mircea Popescu`s avatar
  12
  Mircea Popescu 
  Saturday, 20 June 2009

  @gadjodillor E, sute de ani rezistam sigur.

  @sorin Da' victima mai esti tu :D

  @Magus Las' ca mai bine asa :)

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.