M-am renascut in viata!

Saturday, 16 May, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci dupa cum am vazut si eu la blogeri care este, precum si experti si consultanti si astea, m-am gandit foarte mult la subiect, si anume, cum as putea sa fiu si mai important, mai ales in ochii mei proprii.

Asa incat am hotarat ca cel mai bine de-acum incolo sunt eu expert online, ca sa ma diferentiez (de ceilalti) si sa stie lumea, nu ca m-as pricepe la ceva anume, ca asta nu intra in fapt in discutie, fiind vorba pur si simplu de ce as vrea eu sa creada lumea (si cu mine) tot despre mine. Care sunt eu.

Ei, deci, eu cel care sunt eu, sunt in acelasi timp, prin cumul de superbie, si expert online, de-acum incolo. Nu pentru ca n-as fi fost pana acum, pentru ca sunt de-acum incolo in aceeasi masura in care am fost si pana acuma, ci pentru ca acuma m-am trezit c-ar suna bine. Dar sa nu ramaneti cu ideea gresita ca exista un motiv obiectiv pentru care m-am trezit acum ca-s expert online, ca de exemplu o reusita anumita, ori finalizarea unui program de instruire, sau orice alta forma de implinire recunoscuta ori certificata de un tert. Nici vorba. Sa nu uitam, vorbeam despre mine. Eu. Despre mine. Eu. Despre... ce ziceam ?

A da. Ca sa ramana spre vesnica ponemire (sa stiti ca expertii online sunt in general dislexici, dupa cum arata si studiile de specialitate, care au fost efectuate), am procedat la incizarea acestei calitati, impreuna cu o sageata, asa cum se fac prezentarile powerpoint de cea mai buna calitate, in trunchiul unui copac care nu are nici o vina, si a sfarsit asociat cu mine in poza mai ales pentru ca nu l-o intrebat nimeni, fiind copac, si de asemenea pentru ca nu a putut sa plece la timp, fiind tot copac.

Acestea fiind clar precizate pentru generatiile posterioare, sa trecem la lucruri serioase. Dupa cum toata lumea stie (aici nu s-au efectuat studii de specialitate, pentru ca ceea ce stie toata lumea este mai adevarat decat ceea ce rezulta din studii, dupa cum de altfel bine stim), menirea principala a expertului online este sa dea sfaturi, si anume, pe internete. Ca sa nu ratez aceasta ocazie de a ma auto-legitima singur, pe teoria ca cel ce face zgomot sigur ii tren, am sa va dau si eu un sfat, dupa cum urmeaza :

Mai mereti in Pula.

(Chapeaul facut pentru acest post il gasiti aici)

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

33 Responses

  1. Salut. Acum cu toata seriozitate de care pot da dovada: blogurile astea sunt intr-adevar apreciate?! adica ... nu te supara si nu te ataca dar mie mi-e se pare de-a dreptul redundant sa citesc un blog despre absolut nimic dar cu titlu "atractiv". ai repetat aceeasi idee de cel putin 7 ori dar formulata astfel si ai incheiat intr-un mod care nu poate fi comparat decat cu ideea unui mahalagiu de exprimare... nu contest realizarile tale! felicitari! dar, vorba ungurului : What the F ?!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 16 May 2009

    Tu ma tragi de picior ?!

  3. Inspirata de dizertatia mea despre expertii online :D ?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 16 May 2009

    Dap :)

    Parca erai la noaptea muzeelor drace... ca aia urma sa-ti zic pe messinger.

  5. daca te trag de picior !? eu ?! SSSSIGUR ...

  6. kokofifi`s avatar
    6
    kokofifi 
    Saturday, 16 May 2009

    daca nu esti "om de stiinta britanic" nu se pune

  7. Uăăă... că o-nnebunit Mircea în sfârşit. Dacă tot vorbeşte cu oameni pe care nu-i vede... Eu bănuiam ceva de la "Deci", dar până la "Pulă" n-am fost sigură. Acu' îs.
    (scuze, mami, tati, fata voastră e-o delicată... blogu' lu' Mircea e de vină...)

  8. Mnoa, apai io nu cred ca o bolunzît Mircea. Daca le ura (duios) "Mai mereti in pula", mai ca-mi puneam un semn. Pentru ca-i trimite in Pula, ma gandesc ca le-ar prinde bine o vacanta in statiunea din Croatia.

  9. romania inedit`s avatar
    9
    romania inedit 
    Saturday, 16 May 2009

    Mircea , sa nu uiti sa treci asta pe cartea de vizita !

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Saturday, 16 May 2009

    @Xela Zii drept, fata mosului, tu de cand astepti ?

    @sorin Pai nu ?

    @romania inedit Ertem.

  11. făniţă`s avatar
    11
    făniţăinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 17 May 2009

    nici eu nu prea înţeleg ce vrea să însemne textul. ăla a lui krossfire l-am citit în timpul săptămânii. însă nu prea văd legătura. ori poate nu m-am uitat eu prea bine.

    pariez însă că un link direcţionat unde trebuie al lămuri misterul legat de textul ăsta!

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 May 2009

    Lol, facem concurs pentru cititori, trimiteti sugestii de link-uri catre blogul expertului online care-a inspirat postul asta.

  13. urangutanita`s avatar
    13
    urangutanita 
    Sunday, 17 May 2009

    naspha idee de concurs, vrem linkuri la bloguri bune

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 May 2009

    Pai ala exista deja, ii zice Postul Saptamanii.

  15. eu nu m-am incordat foarte tare...am ris putin, mai ales la sfirsitul "articolului".
    totul mi s-a parut hazliu...

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 May 2009

    Noa vazusi ? Un om sanatos. Lucru tot mai rar.

  17. Eu am prins ideea, doar ca in comparatie cu multi alti ''experti'' discursul meu e autorizat (am un CV si oameni care ma pot recomanda pentru asta). Oricum nu era efectiv un manifest sau o explicatie pentru necunoscatori ci mai degraba o defulare de la un blogger care a vazut si uneori folosit sistemele in care diversi se dau experti sau pe baza carora spera sa faca milioane din afilieri. Sometimes you have to admit defeat and chose another domain (cam ce spuneai tu in postul prin care ti-ai dat trackback dar redirectionat)

  18. sorin`s avatar
    18
    sorininsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 18 May 2009

    Pusca-ma. De data asta chiar ai de ce.

  19. Sorin : De ce ? Nu am spus ''autorizat'' in sensul ca as fi vreun expert dar pur si simplu, ideea defularii mele originale a pornit de la imaginea mea, la masa cu doi pusti de liceu care incercau sa-mi dea lectii in AdSense. Cam de-aici si ''autorizarea''.

  20. sorin`s avatar
    20
    sorininsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 18 May 2009

    @krossfire - glontul trebuie sa vina de la Mircea spre mine. Lui i-am gresit.

  21. Oricum, e dubios cata lumea a simtit nevoia sa-mi dea indirect o replica sau s-a simtit atinsa cand am precizat destul de clar niste detalii despre anumite conturi de LinkedIN si microjobs care m-au intaratat.

  22. humanoid`s avatar
    22
    humanoid 
    Monday, 18 May 2009

    pai expertzii se fac peste noapte, mai ales cand e free la testele brainbench

    da las ca si alea google adsense sunt simplutze, daca ai scoala tocitului de o noapte sau, mai plauzibil, maini rapide la search in timp ce faci testul online

    trebuiau mai multe bolduri, esti un expert impostor :)

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 May 2009

    @krossfire Pai eu nu ziceam de tine mei. Si nici nu te-am vazut zicandu-ti "expert online" din cate retin.

    @sorin Lol ce-ai facut Gicule?!?

    @humanoid Asa-i?

  24. Credeam ca articolul meu ti-a parut o confiscare de discurs. Ii luam doar apararea, e o simpla defulare a unuia care nu a avut nici rabdarea , nici timpul si nici ''chemarea'' pentru online desi a fost ''acolo'' in vremea in care actualii experti aveau nick-uri gen ''ultra hot chick''.

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 May 2009

    A nu, nu m-ai inteles. Toti prostii care iti explica ei cum si ce e cu Adsense si cum sa faci succes online confisca discursul.

    In .ro nici nu-i asa de grava problema, dar in .com sunt bloguri intregi, cu zecile, umplute cu posturi, cu sutele, care-s aceleasi doua sau trei posturi originale rescrise de indieni. Nu cred ca ai nevoie sa-ti dau exemple.

  26. E destul de grava si aici problema. Daca ma ''screm'' putin cred ca scot 20 de bloguri cu SEO experts care spun aceleasi lucruri (majoritatea copiate si prost traduse de pe .com-urile despre care vorbesti).

  27. sorin`s avatar
    27
    sorininsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 18 May 2009

    Numa' m-am stropsit ca s-or scos cuvinte, ce nu erau ale mele, din gura mea, si-am zis ca-ti folosesc si scula sa desenez ca nu-i asa. O iesit pana la urma ca as avea ceva de impartit cu pederastii, cu care n-am.

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 May 2009

    @krossfire Poate merita, asa de-un ras si-o gluma.

    @sorin Ha ? Cine unde cu pederastii ? Care ? M-ai pierdut.

  29. Mazel Tov!!! Born again or Reborn?

  30. Salut,sunt deacord cu "Clau" nici eu nu ma simt deloc atras de anume "titluri" care este, daca vreau intru daca nu bn si la revedere, pana la urma urmei daca daca ma intereseaza subiectu ,cand i vezi pe acesti"scuipa-n ghete" cu" SUPERB,PERFECTIUNE"toate astea:O ma lasa rece :) nu sunt deacord

  31. Totusi, ce s-a intamplat?

  1. 32
    Pretiosii « Io nu-s normal (via Pingback)
    Wednesday, 28 October 2009

    [...] mea, le doresc atat lor cat si  ‘expertilor’ on-line si bloggerilor de top sa se renasca in viata, si, chiar daca nu viziteaza frumoasa statiune din Croatia  macar sa se renasca in viata sub forma [...]

  2. [...] sunt nemultumit de confiscarea discursului despre competenta pe Internet de catre persoane care nu sunt c.... Deloc. Nu sunt singurul, nemultumirea e raspandita. Nici Havel nu e singur, si nemultumirea lui e [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.