Lamb aspic

Sunday, 15 July, Year 10 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

aspic-1

aspic-2

aspic-3

aspic-4

Followed splendidly by the world's best rum as far as I can presently telli -- Venezuela's Diplomatico. Try it sometime.

———
  1. Also participating in this telling : Nicaragua's Flor de Cana (meh) ; Guatemala's Colonial "Ron artezanal" (nice leather collar, I guess) ; Cuba's Habana Club (meh -- no, I get it, you think it's great, but that's because all you have to compare it with is the flavoured tubfare Diageo & co feed you sad lot, "Captain Morgan", "Bacardi" and such wormwood teas) ; Guatemala's Zacapa (I guess, if 24yo) and finally Costa Rica's own Centenario (which, if 24-30 yo, can in fact compare, but at 2 to 3x the price).

    In the end, Venezuela wins, what can I tell you. []

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. I keep hearing Venezuala wins at Mangos as well.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 15 July 2018

    Maybe the sort carried on the chest.

  3. Nicaragua's Flor de Cana (meh)

    aw, i'm fond of blanco extra seco. not as a standalone drink, but for cocktails. mojito. ron, sifon, limon. the language has her sweet words al paladar.

    bacardi e de pizde. batrane. astia mai tineri beau toate dubiozitatile: tanqueray, gordons pink si puerto de indias. sincer havana club cu cola e singura chestie normala care inca se mai cere la schimb cu toate dubiozitatile cu suc&aspartam si pe ce se mai prajeste lumea. e asa gen cand te cauta isus dupa rugaciune (as if) cand cere unu un pahar de ron y cola... pana-l cere cu light/zero si nu stii daca sa-l dai cu scuipat cu tot.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 18 July 2018

    Tu barman te-ai facut ?

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 18 July 2018

    PS. Daca isi cauta cineva sursa chestiei zisa "esenta de rom" in Romania comunista, ie Old Monk, rom indian. Nici nu-i asa prost.

  6. eram si eu disperat dupa munca intr-o vara si am servit bauturi si haleala la balci/town ferry.
    ziua se cere haleala, noaptea bauturi si haleala. nu mi-ar placea ca slujba, e cam trist asa, ziua vine lumea si cere o bere si friptane sau fructe de mare si de la ora 23 in sus incep cocktailuri, pizza, hamburgeri si hot dog. nu stiu sa bea, nu stiu sa manance.

    sunt electronist.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 18 July 2018

    Mei, problema unica a prostului ie sa se asigure ca nu pierde masa critica. Nu ca i-ar fi clar lui ca de atita fix si depinde existenta lui, si individual cit si ca grup, ci pentru ca oricit de prost ie fenotipu', genotipu' tot urmareste sa supravietuiasca prin el. Si-atunci nu pricepe Lotus ce si cum, da' zice ce e de zis ca sa fie cit de multi idioti ca el posibil, sa nu cumva sa vin io si cu fo' doi sa le luam gitu'. E si asta o chestie.

  8. nu mergea mai bine la celalalt articol? sau ie subtil si pentru mine. da, fara chestiile alea se inchide talciocul, fie ca e pipi cu gheata sau breloc cu luminite. asta ie.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 July 2018

    Se inchide o pula. Pizdele la pat, puletii la kebab si gata. Nu e nevoie de mai mult de citeva mii de oameni pe planeta zisa Pamint, si mai ales nu este loc.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Thursday, 19 July 2018

    Dar da, era de fapt pentru http://trilema.com/2010/problema-cu-crestinii/#comment-126251 doar ca m-am confuzat eu.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.