Un tip merge la supermarket...

Thursday, 02 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Un tip merge la supermarket, isi ia caruciorul, intra-n incinta cind zareste chiar in fata lui o blonda apetisanta intr-o fusta pina la genunchi strinsa bine pe cur, pantofi cu toc, ciorapi cu dunga, buclata, dragutica, tot ce se poate visa.

Isi uita instant de lista de cumparaturi cit si de autoarea listei de cumparaturi (barbatii, deh) si se ia dupa blonda, da' asa mai cu fereala, sa nu-l observe cumva si sa i se adreseze doamne-fereste (barbatii, deh). Cum o urmareste el asa de la distanta si-si face-n mintea lui planu' ca oare ce sa-i zica da' daca ride de el da' daca nu vrea da' daca-i maritata da' daca da' daca fata trece pe linga un stand cu oua, cladite cartoane peste cartoane. Moment la care...

Moment la care o asistenta serviciu clienti zimbesc pentru tine o vede, fuge repede la standul cu oua, ia doua de-acolo si le arunca-n biata splendoare (blonda). Unu' i se sparge-n bucle si continutul ii aluneca lenes patindu-i bluza subtire si transformind-o-n celofan (prin care nu se observa nici un soi de bretea de sutien noteaza repede cetateanul - barbatii, deh) celalalt o loveste-n umar si ricoseaza pe pardoseala. Blonda continua netulburata. Cind dintr-o data...

Cind dintr-o data de dupa un raft (raionul cu pita, posmagi si alte uscaturi) se intinde o mina si-i desarta-n cap o punga de doua kile de faina ridicind pulberi in suspensie-n toate partile. Blonda pufneste imprastiind un nor alb si continua netulburata mai departe, la care moment...

La care moment un batrinel uscativ si cu aer foarte respectabil, imbracat in costumul personalului TESA din supermarketul respectiv iese din rezerva personalului TESA din supermarketul respectiv cu unul dintre aspiratoarele folosite de personalul TESA din supermarketul respectiv in vederea curatarii pardoselei (in supermarketul respectiv). O vede, apasa ceva butoane si ca rezultat aspiratorul se transforma intr-un aspersor de zahar pe care aparent il tine intr-un sac atasat special pentru aceste ocazii. O urmeaza pe biata fata cindva blonda mai nou carunta doua raioane acoperind-o in cristale de zahar care impreuna cu oul si transpiratia formeaza o pasta cleioasa-n care se inglobeaza cu fiecare pas faina. Fata face stinga spre carmangerie cind brusc...

Cind brusc o vaca imensa desenata pe o bucata de carton presat de vreo trei metri latime si instalata convenabil deasupra caii de acces clipeste smecher din ochi, si desarta niste jeturi de lapte din titele ei imense ca suprafata da' subtiri ca grosime direct deasupra fetei chiar la momentul la care trecea pe sub, adunindu-i toata compozitia-n decolteul generos, pe solduri, etcetera.

Tipul nu se mai poate abtine, abandoneaza caruciorul si fuge repede la domnisoara astfel ultragiata.

- Domnisoara! Cum va cheama ?

Ea se uita la el cu ochii ei albastri si tulburi larg deschisi si-i sopteste :

- Aristocratita.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. Lol ce visuri ai mirciucule, va vaneaza socialistii.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 2 February 2012

    Banuiesc ca n-ai prins bancul ?

  3. Chiar deloc.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 2 February 2012

    http://www.aristocratsjokes.com/

  5. Stimate domn Popescu, citatam mai demult prin résumé-ul dumitale ca experienta in legile americane aveti. In consecinta, doresc sa va survin cu urmatoarea chestiune:

    Constitution of the United States

    Section 9.

    No Title of Nobility shall be granted by the United States: And no Person holding any Office of Profit or Trust under them, shall, without the Consent of the Congress, accept of any present, Emolument, Office, or Title, of any kind whatever, from any King, Prince or foreign State.

    Section. 10.

    No State shall enter into any Treaty, Alliance, or Confederation; grant Letters of Marque and Reprisal; coin Money; emit Bills of Credit; make any Thing but gold and silver Coin a Tender in Payment of Debts; pass any Bill of Attainder, ex post facto Law, or Law impairing the Obligation of Contracts, or grant any Title of Nobility.

    Atunci Lord Jesus, Burger King, Prince Nelson, Luther King nu sunt anticonstitutionali? :D

  6. Nu prea am inteles nimic..... Era vreo reteta ceva?(oua, faina, zahar, lapte...) :)))

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 2 February 2012

    @Freud Legile nu-s Constitutie si asa mai departe alte obiectii, da' trecind peste : n-ar avea de ce sa fie dat fiind ca nu-s titluri de noblete. E plin sudul SU de cetateni al caror nume-i Earl asa cum e plina Croatia de localitati al caror nume-i pula si Olanda de campinguri de muie.

    Deci per total e ok.

    @Calivita Vezi comentariul #4.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.