Trei observatii banale si-o concluzie obligatorie

Tuesday, 19 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

I. Istoric privind, cind jumatatea mai mare a Statelor Unite a decis ca "ei decid pentru sine" si daca vor sa tina sclavi asta e fix problema lor proprie si personala asa ca se vor rupe de restu' si-si vor face ei ce si cum vor acolo la ei rezultatul a fost razboiul civil, care s-a incheiat cu completa lor aneantizare. Niciodata de-atunci incolo Atlanta n-a mai fost bogata si nici Richmond n-a mai contat politic, de unde initial erau centre economice comparabile cu New York sau Boston.

Deci nu, sub aspect istoric teoria asta ridicola ca niste puleti de prin Alba decid ei daca se baga sau nu se baga jde milioane de tone de cianura-n pamint la noi n-are absolut nici un fel de intemeiere. Sa isi faca puletii respectivi republica independenta intii daca-i pe-asa, ii asediem doua saptamini, ii bagam pe toti la inchisoare prin Moldova si pe urma rediscutam problema, atita ca puscariasii n-au drept de vot.

II. In jur privind, daca se apuca puletii din cine stie ce comuna sa puna bariera pe autostrada (nu mai precizez care ca-n Romania anului 2012 nu exista decit una) si eventual reductoare de viteza ca "ei in comuna asa or votat" vine politia si-i amendeaza imediat dupa ce distruge cacaturile alea. Idem daca se apuca sa dea o lege ca la ei in sat femeile tre' sa poarte o pula desenata cu ruj in frunte si se-apuca pe urma sa agreseze trecatoare, vor raspunde si penal si civil pentru chestia asta, in fata tribunalelor de la Cluj sau Timisoara sau de unde se-ntimpla chestia.

Iar mai in general privind toate incordarile astea autodeterministe au sens si se tolereaza atita timp cit au sens si nu contravin interesului public, pentru ca altminteri publicu' are la dispozitie metode chiar eficiente de-a se apara de trazniti.

III. Practic privind, singurii care propun teoria asta ca "pai voteaza cinci sute de puleti de pe ceva coasta de deal si gata, pe votu' lor detonam acolo bombe atomice" is aia care or facut socoteala 500 puleti x punga (Floriol + zahar) si le-o dat mult, mult sub ce i-ar plati de exemplu francezii sa nu faca detonari de bombe atomice la ei pe deal, sa se duca-n Africa sau undeva.

Daca se accepta sistemu' asta idiot io ma duc si cumpar o comuna (literalmente, o cumpar) dupa care introduc acolo un parc de distractii intitulat simbolic Torquemada, unde torturez reconstitutiv-istoric diversi nenorociti sa-si recunoasca ereziile. Si va fi perfect legal, ca doara or votat omulenii locului sa fie, si deci ma apuc de rapit politicieni. De fapt nu politicieni de-astia trecuti de cincizeci, puhavi si cu chelie ca aia nu intereseaza pe nimeni. Ma apuc de rapit copii de politician, de exemplu incepind cu pizduta lui Geoana.

ana-maria-geoana

Cum i-ar sta cetluita-n pizda goala pe-un butoi, cu un firisor de singe scurgindu-i-se pe linga para afara din pizda in timp ce betivu' satului ii murseca tita stinga cu vatraiu', ca aia dreapta-i in borcan la murat ?

Mnoa, asa facem, hai ca banii ii am, nu-i asa mare chestie, e cam la fel de scump cit costa sa cumperi niste puleti jegosi pe care nu-i mai numesc.

Si ca tot vorbim de puleti jegosi : bai Raducule, degeaba crezi tu ca esti intelectual fin si ai discutii filosofice in program. In realitate esti si tu un fel de Cucui, aveti voi atita treaba cu cultura cit are si ala ce toarna cerneala in tipografie, futa-va nevoia de muncitori necalificati cu impresii incalificabile. Iar "subtilitatile" alea de "intelectual" cu care iti imaginezi tu ca aburesti pe careva is cam ca apa de colonie pe-un muncitor de schimbu' trei : aburesc mintile aburite gata. Mars la munca ca asta cu scrisu' nu-i de tine.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. ie, ca is inconstienti.
    Da uite de exemplu intr-o comuna de langa Roman politaii locali l-au luat pe unu de acasa, l-au dus la politie unde l-au omorat (literal) in bataie si dupa aia l-au dus inapoi acasa. Dupa ca eu fost sesizate organele nu s-a intamplat nimic. Asa ca oamenii de acolo au asediat sediul politiei si au interzis accesul in sat al acestor indivizi. Cand a venit prefectul i-au spus ca ei nu mai au nevoie de politie in satul ala, si daca aia indraznesc sa se mai intoarca in sat la ei iese cu moarte de om. Fapt confirmat de pusti de vanatoare, si diverse arme albe aflate in posesia satenilor.
    Conflictul s-a aplanat dupa ce a venit niste smecheri de aia mari care au luat la dumnezei prefectul si politaii si pe toata lumea. politaii au fost arestati si retinuti. A ramas in comuna o trupa de jandari si ceva politie sa previna tulburarile.

    In astfel de cazuri in care legea este incalcata tocmai de legiuitor cetateanu are nu doar dreptul ci si obligatia sa se apere, chiar si armat.

  2. Cin' te-a suparat? Ceva pizda cu handmade n-a luat pula sau?

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 June 2012

    @cipslim Vezi ca ti-o raspuns zisul Silviu Gherman.

    @Freud Nu-ntelegi tu ca e cu subtilitati.

  4. [...] daca se apuca puletii din cine stie ce comuna sa puna bariera pe autostrada (nu mai precizez care ca-n Romania anului 2012 nu exista decit una) [...]

    Apăi dacă ar fi să ne luăm după tovarășii americani, atunci n-avem nici măcar una. Ce-i aia autostradă cu mai puțin de cinci benzi pe sens.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 June 2012

    Bine ziceam si eu asa, ca idee.

  6. Cum i-ar sta cetluita-n pizda goala pe-un butoi, cu un firisor de singe scurgindu-i-se pe linga para afara din pizda in timp ce betivu’ satului ii murseca tita stinga cu vatraiu’, ca aia dreapta-i in borcan la murat ?

    Dai margele la porci?

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 July 2012

    Am cu ce, ma.

  8. http://www.zoso.ro/ana-geoana/

    a crescut intre timp

  1. [...] Adevarul este ca politic privind nimeni nu va lua feminismul in serios cit timp nu are un mare numar de femei in jug, ca asta-i criteriul (anarho-paternalist, nu-i asa ?) dupa care luam chestii in serios : tu citi puleti controlezi ? De exemplu presa n-are si de-aia da faliment. Asa ca da, daca aspirati la putere politica dragi feministi faceti bine si inventati ceva metoda mai suportabila, mai comoda, mai eficienta de-a injuga oameni si haideti cu ea la vinzare ca noi v-o cumparam, sigur ca da, numa' sa fie produs de calitate. Sau eventual sa fie Ana Maria Geoana. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.