Toate strimbele se cred femei perverse...

Friday, 18 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

pizda-gustoasa

Bai, supere-se cine s-o supara, io nu cred ca pizda lu' Hershlag aia are gust de rai. Io cred ca are gust de scobitori rupte, de cacaturi de-alea rotunde de se-aduna-n compostoarele de foi de prin birouri si daca te pune dracu' sa le scapi pe ceva mocheta ai rupt-o-n fericire ca nu le mai poti recupera nicicum altfel decit bucata cu bucata, operatiune care va dura minim sase luni. Io cred ca are gust de levantica de-aia modelu' Miss Babaciunea 1968.

Exista ca un fel de conventie-n cinematografie : femeile cu adevarat bune, da' bune-n halu' ala in care-ti vine sa-ti vinzi copiii la banca de organe cu prelevare pe viu nu primesc niciodata replici cu adevarat sexuale. Da' cu adevarat, fara scuze si fara artificii, fara ezitari si fara umbre. Sa se exprime in raport cu pizda lor cea aurita exact asa cum ma exprim eu in raport cu superioritatea mea proprie la purtator : fara ezitare si fara rest.

In schimb toate aschilopatele pe care nu le-ai fute decit beat, toate Uma Thurmanele, Natalie Portmanele si alte fete de impins vagoane, toate malnutritele si diformele, toate dispepticele si fetele de muie au frate, bugat, dume-n program. Vezi doamne are pizda ei gust de rai. Cred, cred, dac-o speli bine sa iasa naftalina si spermicidu'i din ea si-i torni Rai de Murfatlar abundent o fi avind si gust de rai. De pe la al treilea butoi incolo. De Murfatlar.

Cre' ca in spatele chestiei sta frica oamenilor de-a nu se arde ceva. Gen 0 + 1 = 1 si 1 + 0 = 1 deci e ok, da' 1 + 1 e o adunare dificila ca da 10, e cu trecere peste unitate, operatiuni de-astea mentale dificile de care n-avem motive sa-l suspectam pe picatu' la Bac mediu c-ar fi capabil. Si-atunci pe o scala de la zero la zece cinematografu' o arde obositor intre zero si unu. Pai ce, vrei mai mult de aproape nimic ? Da' ce-i aici, capitalism ceva ? Republica ? Nu-i ca si cum scopul artei e tocmai sa arda ceva, de preferinta TOTUL iar cinematografu' tot incearca pantofii cu toc, perlele si ruju' lu' mami Arta de o suta de ani azi-miine si inca nu se poate hotari sa se infiga cracita-n pula.

Trist, zic. Si sa va fie rusine.

PS. Captura e din Closer, un film prost.

———
  1. Initial aici scrisesem nonoxinolu', despre care varianta eu cred c-ar fi sunat mai bine. Am scos-o pentru ca nici alternativa nu suna chiar asa de prost, da' is dispus sa pun pariu ca niciunul dintre voi nu stia ce era ala nonoxinol daca-l lasam acolo. Fi-v-ar rusine sa va fie. A, si apropo, stiati ca-i mai zice si gigel ? []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. agroman`s avatar
    1
    agroman 
    Saturday, 19 May 2012

    nu-ti plac unele toante finca le simti superioare si-n adancuri te temi ca nu poti domina.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 19 May 2012

    O fi, da' sa stii ca io nu dominez cu forta.

  3. Te-ai luat si tu fix de ultima diva evreica de o impinge Hollywoodul inainte, cunoscuta pentru rolul de exceptie din Razboiul Stelelor. Ai pierdut din start! Si mie mi-e greata, d-aia ma uit la filme turcesti sau taivaneze.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 13 June 2012

    Se mai fac filme taivaneze ?!

  5. Many models of condoms are lubricated with solutions containing nonoxynol-9

    Astea care sug cu prezervativ sug si sticle sau cutii de detergent?

  1. [...] nenumita ? Are. Is ele in linia ca e ceva nu de-a dreptul murdar si care te-mpiedica s-ajungi (in Rai) da' in tot cazu', ceva indeletnicire secundara si relativ neimportanta-n viata asta ? Pai da, is, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.