Test de inteligenta : Care dintre aceste mere nu belongheaza ?

Wednesday, 11 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Marul numarul unu :

Oferta 1 + 1 gratis care sfidează logica de la Pizzeria Poli se întoarce
5 Ian 2012, 11:50

1 pizza normală e 18,5 lei. 32 de cm diametru, alea.
2 pizza normale sunt 37 de lei. 32 de cm diametru, cu tot ce trebuie pe ele.
2 x 18,5 = 37. Perfect.

Oferta zice așa:
“Comanzi acum 1 pizza și primesti 2″

Cine ghicește cât costă pizza aia la care mai primești încă una? Hehehe. 32 de lei.

Ce e mai fantastic de atât e că pizza aia de 32 lei (la care mai primești una – una după cap după ultimele calcule) nu e la fel ca aia de 18,5! Are tot 32 de cm diametru, dar nu e la fel. Serios, e mai subțire! Dacă îi întrebi la telefon, te informează cu seninătate.

Deci, în pula mea, care naiba e oferta? Cumperi o pizza extrem de scumpă (e 32 de lei, nu 18,5) care e și mai nenorocită decât aia ieftină.

De ce?????? Sfidează logica, pentru numele dumnezeului pizzeros!

Marul numarul doi :

Cea mai bună perioadă pentru a cumpăra un laptop nou în 2012
4 Ian 2012, 15:50

Aparent aprilie e cea mai bună lună pentru a cumpăra un laptop nou, sfârșitul lui ianuarie e cea mai bună perioadă pentru a cumpăra orice model de camera foto apărut în 2011 și lunea e în general cea mai bună zi pentru a cumpăra orice produs electronic.

Marul numarul in fine :

…și am fost să-mi recuperez telefonul de la Orange
3 Ian 2012, 12:23

Pe scurt, arată la fel, adică spart, iar în răspunsul Sesizării făcute de mine mi-au spus un subtil: muie, fraiere, noi nu-ți reparăm telefonul, poți să plângi în baie dacă vrei.

De fapt ultima replică a fost a tipei de la Info, în Orange Shop, care la veșnica mea întrebare “Ok, și eu acum ce pot să fac?” mi-a răspuns cu nesfârșitul “Ce vreți dumneavoastră”.

Am fost la OPC după ce am plecat de la ei (Orange Shop Timișoara, zic), m-au sfătuit să mai trimit o dată telefonul în service. Sunt curios cât mai durează ping-pongul ăsta, eu deja de o lună n-am telefon și semne proaste anul are.

Eu cred, in naivitatea mea lipsita de cei trei ani de experienta ca o persoana care sta de-o luna fara telefon si respectiv masoara centimetriii si numara leii la pizze nu este neaparat cea mai indicata sa ofere pareri despre cind si cum sa se cumpere laptop-uri. Imi bazez acest rationament pe observatia ca un laptop costa undeva intre cincizeci de pizze si cincizeci de asigurari de telefon (a 10 euro fiecare).

obese-fat_guyDe exemplu o persoana mai indicata pentru a da pareri despre cind si cum sa se cumpere laptop-uri ar putea fi Sorin Apostu, prin canapelele vilei caruia s-au gasit nu mai putin de saizeci de telefoane, fara indoiala toate asigurate (cu un cost de 10 euro fiecare), adica per total mai mult decit pretul unui laptop. O alta persoana indicata pentru opinari despre cind si cum sa se cumpere laptop-uri ar putea fi cetateanul din imagine, despre care nu incape indoiala ca a consumat o cantitate de pizza, in care prin sintagma "o cantitate de pizza" se intelege o cantitate de pizza.

Citatele survin de pe blogul unui bloger, si da, le-am numit mere special pentru a sugera o alternativa mai sanatoasa la ingurgitat pizza si butonat telefoane sezind pe canapea.

———
  1. Iata unul din rarele cazuri in care metri primeste si-al doilea i. Trololo. []
Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Mie acelasi operator mi-a intors de vreo 3 ori un telefon in service, un Siemens mai vechi cu bateria dusa. Pana la urma, am cumparat o chinezarie de baterie inlocuitoare si am rezolvat pe cont propriu problema.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    Io aplic principiul lui Seinfeld : Fruit's a gamble. I know that going in.

    A, si ps for the lulz : o domnita pre numele ei Ana-Maria Georgescu, angajata in functia de, si aici citez, Problem Solving Executive la Orange, tocmai mi-a atras atentia in legatura cu bannerul Maestro ca, si aici citez din nou,

    Banner-ul nu apartine Orange Romania si nu este publicat pe niciun site apartinand companiei noastre. Asadar, formatul acestui banner nu se afla sub controlul Orange Romania, ci al furnizorilor de servicii bancare in masura sa ofere produsele si promotiile specificate in cadrul acestui banner.

    Este ca-i tare faza ?

  3. Da ce, daca e la mine acasa si scrie numele meu sub el, inseamna ca-i al meu?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 January 2012

    Probabil ca au venit niste copii de la alt bloc.

  5. hăhă

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 January 2012

    lolz

  1. [...] recunoaste cinstit : fiind influentat de un influenceri am ajuns in urma unei cautari de adincime-n profunzimile sufletesti pe care nu le am dar le mimez [...]

  2. [...] rege al ei. Si atunci merita sa incerci orice, sa faci orice, la rigoare sa sugi oricita pula si sa maninci oricita pizza, e o investitie buna-n care merita sa te arunci cu totul : vrei creea in cele din urma chestia care [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.