Tabuuri ridicole.

Wednesday, 08 August, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

mama-si-fiica-1

Aceasta mie de cuvinte dinsus imi pare foare lamuritoare in problema pe care-o vom aborda astazi (si da, cele doua sunt romance).

Deci, nu vi se pare voua suspect, dragi domni, doamne, domnisoare, curve si ce-oti mai fi (da' mai ales curve) ca am ajuns ca societate cit si cacultura (ma refer aici la albi, pentru ca tiganii sunt perfect ok sub acest aspect) in situatia bizara in care credem ca "cel mai bine este ca tinarul sa descopere singur tot ce tine de sexualitate" ?

E romantismul cel mai stupid, daunator si pina la urma ridicol.

In primul rind ca sexualitatea e cea mai importanta preocupare umana, de departe si dintotdeauna. Asa e de altfel si normal sa fie, din cele mai simple si fundamentale motive biologicei. Ea nu este (asa cum imbecilii romanticisti cred, fara sa fie macar capabili sa verbalizeze, darmite sa si sustina imensitatea) ceva asa... cazut din ceruri, o intuitie venita din lumea de dincolo, o cunoastere care te loveste brusc in felul unei epifanii. Ea este o tehnica. Este o tehnica. Necunoasterea acestei banalitati imunde pune milioane de femei in pozitia idioatei asteia, nu e trist asa ceva ? Nu-i pacat de ea, de viata ei ?

Ce-ar fi daca am lua cu totii pilule de prostie si-am ajunge astfel la convingerea (ferma, da' neverbalizata ori verbalizabila macar, ce sustinuta ori alte marafeturi) ca tabla inmultirii e asa, ceva ce survine de la sine, si-n loc sa-i invatam pe copii in clasa a 3-a (cu forta si bataia pina stiu spune tabla ca pe apa) ii lasam in pace, dupa care-i picam pe toti la Bac ca... nua, dar de ce nu stiti voi tabla inmultirii draghe ?!?!? Va inchipuiti in ce soi de case am locui si cam cit ar costa ele ? Ce-ar insemna o masa plana, ce lucru de uimire ar fi o bila, ce obiect de lux o cutiuta cu o latura culisanta ?

Sexualitatea e o tehnica, si fiind o tehnica ea trebuie sa se rafineze prin practica, generatiile urmatoare trebuie sa poata beneficia de experienta generatiilor trecute, cultura trebuie sa se transmita! Eu recomand imperecherea adolescentilor tineri si puberilor purii de ambe genuri cu adulti asa, mai aproape de senectute exact din acest motiv : e cea mai simpla, ieftina si comoda metoda de-a evita tabu-ul tembel cu sexualitatea. Isi ia tinarul o amanta de patruzeci ori cincizeci, suge domnisoara eleva de liceu pula vre-unui tip in pragu' mortii si cu ocazia asta invata. Cu ocazia asta stiinta cit si practica futerii se transmite-n futere, sa nu trebuiasca fiecare prost si fiecare proasta sa redescopere banalul frecind lemne.

In al doilea rind, cine cum si de ce isi permite sa interzica cea mai importanta forma a comuniunii intre copii si parintii lor ? De ce sa nu afle Maricica de 16 ani de la ma-sa cum anume sug pula fetele din familia lor de sapte generatii, intii faci uite asa si pe urma uite asa nuca curvele alea de X care fac asa si pe dincolo ? De ce sa nu existe o traditie in acest sens, de ce sa nu se poata inscrie individul intr-o linie si-o filiatie ? De ce sa n-o pot recunoaste pe una de 16 ani si-n pizda goala, si pe intuneric, sa-mi pot zice aaa, tu esti de-a lu' Caterina ? Pulsiunea naturala exista, fetitele vor si ele fix ca mami, ati vazut femeie umblind in ceva tricou cu ploada dupa ea in tricou la fel, ce incintata-i dinsa ?

De ce sa n-aiba dom'le, traditii, uite pisoi asta-i dragonu' pe care ni-l punem noi astea din familia noastra pe glezne din 1607 incepind. Care-i marea problema in discutie aici ? Ca niste neimportanti nu se fut si deci li-i frica de futut ? Vai, dar chiar este un motiv intemeiat, cum de nu l-am luat mai in serios pina acum!

Barbatii mai fac chestia asta, cit de cit, da' vag si cu sfiala, cel putin intr-o vreme il mai ducea tata pe mostenitoru' la curve, da' cu mina la ochi asea. Pai ce cicat ii asta ?!

Nu mi se pare sanatos. Si ca incheiere :

Problem ?

Problem ?

———
 1. Stiati apropo ca cea mai importanta functie a creierului - dintre toate! - judecind dupa numarul de neuroni care participa este recognitia fetelor si reactia la ele ? Nu stiati, ca n-aveati de unde, studiile nu s-au scris inca, da' iata ca va spun eu, din viitor. Asta e Russia creierului, pe linga care banalitati precum vorbirea sunt o biata SUA (cu care ocazie nu stiati nici ca RU = 17mn km2 in timp ce SU fo' 10). []
Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

 1. "In al doilea rind, cine cum si de ce isi permite sa interzica cea mai importanta forma a comuniunii intre copii si parintii lor ?"

  I wager because abusive people have caused such a scare that society in general doesn't know what to do, so best to stfu.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 8 August 2012

  If that's true it's also pretty sad.

 3. Nu e chiar asa cum zici. De exemplu pisica isi invata pisoii sa vaneze sau oaia isi invata mielul ce sa manance, dar nici una nici alta nu-si invata progenitura sa se futa. Poate fi din cauza ca pleaca pisoii de langa mama cand le vine vremea. Asa ca si femeile isi invata sau isi invatau fetele cum sa gateasca de exemplu si ce zici tu acolo cu traditia de familie era si in mare parte inca mai este, sub acel aspect. De altfel am putea spune ca mancarea e o preocupare si mai centrala deoarece chiar toata lumea mananca.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 8 August 2012

  Nici nu-i o obiectie asa de rea putem zice. Totusi, separatia sexualitatii de procreere aduce cu sine niste efecte (comparabile, probabil, cu separarea mincarii de... ingrasare ? satietate ?).

 1. [...] mousy chick (hey, legs are out so she's still sexy, but cute and like, totally not skanky or anything, rite ?) has a father, who totally supports her and everything (read : thinks it's a [...]

 2. [...] this article was published in Romanian five years ago. It was called Tabuuri ridicole back then. Deal with [...]

 3. [...] what are you going to do ?" "Mom..." "What ? You can't talk about things, with your own mother ?" "I can talk about things. It's just..." "What ?" "You say such strange things. Nobody says [...]

 4. [...] in their destitution, of course, it's to be taken as a given. Not like poor young women have some urgent duties to attend to, not like poor parents have some 'splaining to do, not like anything. Take it all as a [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.