Porcul cu tite

Friday, 08 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Exista o expresie englezeasca ca "it's about as useful as tits on a pig". Nu mi-e clar care-i etimologia, cit nici ideea din spatele ei. Pe de-o parte porcul are tite, daca-i scroafa (ca pig e numele speciei, altfel avem sow pentru femela si boar pentru mascul chit ca boar ii ambiguu insemnind si porc salbatici) si pe de cealalta parte ce mare chestie, adica ? Ca pute sau de ce sunt inutile titele pe porc ? La cum merge treaba cu modificarile genetice, transplanturile si studiile pe animale nu m-ar mira deloc sa existe pe undeva prin ceva laborator un porc cu sase sute de tite omenesti pe spinare, pe care ceva producator de creme ori sutiene isi incearca produsele.

Da' revenind, ca nu despre asta voiam sa va povestesc : ideea e ca-i un superlativ al inutilitatii, esti aproape la fel de in plus ca titele pe porc adica nu se poate sa fii mai inutil. Si expresia asta este utila in exprimare, pe cale de consecinta urmeaza s-o introduc in uzii. Deci, stiti cum toate proastele ii dau inainte ca isi doresc un barbat cu simtu' umorului si care sa le faca sa rida si-n toate reprezentarile video se foloseste conventia ca ala care-i cu niste pizde care rid inseamna ca e de succes si tata lor si-asa mai departe ? Noa luati-va un rind liber sa nu dati cu capu' de vre-un colt de la soc sau ceva.

Bai frate, "simtu' umorului" la un barbat ii exact la fel de util ca titele pe-un porc.

Pe bune acuma. Simtu' umorului, inclinatia de-a ride cit si abilitatea de-a fi amuzanta sunt toate esentiale pentru femei. Sunt binevenite si la copiiiii ca denota inteligenta da' altfel ele sunt esentiale pentru femei. Proasta "scirbita de viata" sub care pretentie ea incearca sa-si ascunda lipsa de abilitati de interrelationare sociala, de parca noi nu suntem cu toate acasa cit sa ne prindem de-atita lucru, emoioata idioata care sufera de rau' lumii si alte manifestari nesanatoase ale psihicului feminin lucreaza in sensul excluderii lor de la reproducere. Va intrebati de ce ? Ia, hai, ghiciti dom'le de ce, uite, ca-s curios. Trei incercari, primele doua nu se pun si-a treia-i "mda" din oficiu.

Barbatu' nu se indeletniceste cu umoru' (ceea ce nu, nu inseamna ca sta incruntat ca prostalau' si-si incoarda periodic bicepsii neaparat, da' inseamna ca intre unu' de-asta si un putulache ordinar care-o face pe amuzantu' oricine sanatos la cap, ca de exemplu' eu, precit si oricine sanatoasa la pizda, ca de exemplu oricine sanatoasa la pizda, il prefera pe cel dintii). Barbatu' tre' sa se uite o data la tine si sa ti se impleteasca interioru' spontan in noduri pina-n suflet, aia e util la barbat. Altfel faptu' ca spune glume... pisswasser.

Deci inca o data, pentru aia care-or fost la scoala in Romania si pe cale de consecinta nu-s tocmai familiarizati cu utilizarea propriului intelect in directia gindirii, cit nici cu categoriile logice scl : nu atac nimic, draga. Bine ? Nu e cu atacuri daca e cu text neaparat, ati inteles voi gresit. Spun, pur si simplu, si anume spun cum e. Realitatea, adica, 'tu-va Tnuva-n cur de bizantini incilciti la cap cit mai ales la suflet, repede ceva meta-inteles dupa orice prostie. Si nu spun ca e interzis ori ca nu ie voie sa fii amuzant, ca daca e cu text nu e neaparat cu interdictii, tavali-v-ar Noe cu Moise si restu' de tugulani. Zic doar ca e inutil. Nu are valoare. Nu plateste bani. Nu serveste vre-unui scop. Sa fiti voi amuzanti. Ca aveti alte chestii de facut, lasati pizdele sa fie amuzante-n relatie ca nu e obligatoriu acuma sa va bateti cu ele pe rolu' lor si sa impartiti sertaru' de bikini in doua, juma' pentru aia dantelati ai lor si juma' pentru aia dantelati ai vostri homoeroticii pulii mele de nefinalizati care sunteti. Cutotii, practic vorbind.

Si daca tot va apucati sa faceti chestii din sfera feminina a domesticitatii, mai bine invatati sa gatiti decit sa va apucati s-o faceti pe amuzantii. A, vai, sa gatesti "e greu"iv in timp ce amuzamentul pur si simplu va survine asa ca respiratia, fara nici un efortv. Mars de-aici, n-ati inteles nimic despre ce-i aia sa fii barbat.

PS. Daca mai vad un singur putulache de douazeci si care se crede "stand-up comedian" ma sui pe scena si ma pis la el in gura.

———
  1. Si apropo de care chestie, limba romana nu e defecta doar sub aspectul ca nu distinge intre degetele de la miini (fingers) si cele de la picioare (toes), precum si intre picior (leg) si laba lui (foot) sau mina (arm) si laba ei (hand) ori git extern (neck) si git intern (throat) dovedind astfel ca suntem niste trogloditi incapabili sa-si conceptualizeze propriul corp macar la un nivel mediu asa, ci mai este defecta si sub aspectul ca nu are cuvinte pentru a numi masculii si femelele animalelor domestice, ceea ce pentru niste traditionali futaciosi de oi (Traian) si capre (Decebal) din care mitul zice ca s-a si nascut poporul e ceva dincolo de orice limita a imaginabilului, bai. []
  2. Precum si lipsa de cuvinte, expresii si alte mijloace de exprimare in foarte saraca cit si atoasa limba romana este utila, ca uite ca am despre ce scrie articole. In limba romana. []
  3. Care nu-s de fapt un soi de femei, doar ca seamana foarte bine sub diverse aspecte irelevante da' cam atit. []
  4. E greu o pula. []
  5. Va survine o laie. []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. Ai uitat ficati, pentru ca e doi.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 8 June 2012

    Doi ce ?

  3. Dat la ficati mancatias.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 8 June 2012

    Nuntelegi tu. Clarviziunea.

  5. Capra-tap, oaie-berbec, gaina-cocos, scroafa-porc, gasca-gansac, rata-ratoi, cal-iapa, catea-caine, ba chiar vaca-taur-bou si pana si bibilica-...bibiloi :D Unde zici ca nu deosebeste romana intre femela si masculul speciei? Foloseste ori masculul ori femela drept reprezentant al speciei (posibil dupa care era mai de folos) si aia e ceva bulibaseala, dar nici chiar troglodita de tot nu-i biata limba.

    Cat despre propriul corp...macar exista palma, mana, brat...

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 11 June 2012

    Vai deci n-ai suflet si distrugi corola de minuni a articolului :D

    Mie sa-mi zici alta chestie : citi cetateni citind s-or lasat dusi de riul persuasiunii si "da dom'le, e din cauza ca limba romana, uite de-aia n-am facut eu abonament la metro" ?

    Si citi or fi observat ca totusi, biata limba are brat pentru arm si mina pentru hand DOAR CA NOI NU LE FOLOSIM! Pentru ca suntem idioti. Si deci intr-adevar nu-i vina limbii cind e vorba de troglodeli, cum nu e nici vina "politicii" si nici a "ocultei mondiale" scl.

    Chiar mai simplu, citi proaspat bacalaureati (de exemplu in sesiunea de anu' trecut sa zicem) crezi ca lasati de capu' lor cel valoros (1000 de euro lunar, entry level) scoteau ginsacul din sacul gindirii ?

    Da' vorba ceea, mersi.

    PS. bibilica bibiloi hehehe.

  7. Eh, drept iti zic ca eu am tot asteptat doar-doar o comenta cineva remarcand asta, da' daca tot liniste si liniste si iar liniste... or fi ocupati cu Bac-ul acum.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 11 June 2012

    Ca simularea de-a 8-a o fost.

  1. [...] ce-am facut. Pai am scris articolul ala cu porcul cu tite pentru ca de fapt de-aia m-am si trezit, ca ma futea din interior ca el doreste sa fie scris. Deci [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.