Ovidiu Stresu va invita la minunata lume a INTERNETULUI!!!

Sunday, 01 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Cu asa nume predestinat este ca-i de asteptat ?

Baietu' asta s-a apucat de si-a facut un paienjenis absurd de bloguri "tematice"i precum si citeva bloguri "personale"ii, ba chiar a investit banii primiti de la mamica de ziua lui intr-un domeniu propriu, alegind bineinteles prost (myrochat.ro). Tot acest efort dintr-o incercare pe cit de dementa pe atit de decerebrata de domain squatting da' pe free. O fi ceva copil lachios / gheu de pe Gay Romeo vorba lu' Vali Perfu. Altfel nu-i explicabil ca s-o apucat sa ia Bucuresti si Brasov da' n-o luat toata lista municipiilor sau ceva. Ce-are Brasovu' si n-are Iasiul, draga Ovidiule ? Asa ai simtit tu, ca fetechat sunt numai la Brasov ?

Si daca tot te-ai apucat de "international" : de ce nu sanantonio-texas-chat.blogspot.com ? Ca si in San Antonio sunt pizde bune de ... astaaa, chat. Am vazut cu ochii mei. Tu ai vazut cu ochii tai ? Pizde bune de aia, zic. Ai ? Apropo de care discutie, cine-i Manuela (of manu-chat fame), mana stinga au' mina dreapta ? Ca sa stii ca aia care si-o iau la laba cu manuela stinga-s ghei, am auzit eu de la niste ghei adevarati care asa or zis ca ei in pubertate tot cu stinga si-o luau la laba si uite c-or ajuns acuma sa si-o ia pe-a altora-n fund. Doar zic, fii atent unde te duce viata asta...

Indiferent de aceste curiozitati si interogatii - sa recunoastem cinstit - mai degraba retorice, tipul are cont pe facebook unde ii place sa myrochat precum si sa poker (Texas Hold'em, v-ati dat seama) respectiv sa Pepsi. A, si sa Leica, sa nu uitam ca sa Leica. Ba are chiar si pe twitter cont, unde deverseaza mari cantitati de ATENTIE INTRATI PE BLOGUL MEU DESPRE CHAT. Pentru ca am impresia ca asa are el impresia ca functioneaza chat-ul, oricit de incredibil ar suna.

Si-acum, sa spicuim :

Chaturi de Fete : Alege unul din cele doua chaturi de fete pentru intalniri si discutii online cu cele mai sexy fete din Romania. Intra pe kiss chat : kisschat.blogspot.com sau pe chatulfetelor.wordpress.com

Intra pe chatul fetelor din Romania. Comunitatea de chat al fetelor din Romania este locul ideal pentru chat alaturi de cele mai sexy fete din Romania!

Chat Online "Kiss Chat" - Cel mai dulce "kiss" il primesti pe chatul online romanesc Kiss Chat - Chat Online Romania.

Cre' ca daca ajunge cumva din gresala pe irc pateste vre-o nenorocire cu anevrism rezultind din soc cultural (daca nu ii da vragnaroda ban). Sau altfel, ca tot suntem la momentul contemplari "absurde ale posibilitatilor imposibile", va dati seama ce iese daca intilneste cumva Ovidiu o fata ? Eu am ca o suspiciune.

Da-n tot cazul : uram vesnice & nemuritoare succese tinarului antreprenor online. Precum si sa-l futa ciinii, nu neaparat in aceasta ordine.

PS. Antigua, Guatemala nu recomand. Numa' fitoase pe-acolo, nu-s fete bune de chat, de-ale noastre. Plus ca nu stie limba.

———
  1. Chatul Fetelor din Romania, adica myrochat.blogspot.com, chat-romanesc.blogspot.com,
    chatromanesc.blogspot.com, chat-romania.blogspot.com, myrochat.forumgratuit.ro,
    manu-chat.blogspot.com, chat-slatina.blogspot.com, chat-brasov.blogspot.com,
    chat-bucuresti.blogspot.com, chatinternational.blogspot.com []
  2. ovidiustresu.blogspot.com, ovidiustresu.wordpress.com []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. mihai b`s avatar
    1
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 3 April 2012

    ba, daca n-ar fi din astia, n-ar fi viata asa frumoasa. :d lasa-i sa fie, buey analistule, nu-i mai critica atat.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 3 April 2012

    Dar eu am criticat ?

  3. Iti multumesc pentru jignirile aduse!
    Ai un blog minunat, imi face placere sa iti citesc articolele chiar daca ma jignesti folosint exprimari de genul: "ba chiar a investit banii primiti de la mamica de ziua lui intr-un domeniu propriu, alegind bineinteles prost (myrochat.ro)".
    Iti doresc tot binele din lume.

  4. ovidiustresu.wordpress.com is no longer available.

    Din pacate, cacine stie ce s-ar fi putut aculuma in 6 ani.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Friday, 31 August 2018

    Paț ăști.

  1. [...] how the particular form of the idiocy "hidden" away in the url gives away the simple fact that all these spamsites are run by the same hand [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.