Metoda simpla de umezit femeia

Thursday, 26 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Io parca am mai zis c-o fac cu prezervativ, dintotdeauna. A, da, am zis ca-mi amintesc indignarea cetatenilor apropo de tema. Si daca tot mi-am amintit, sa citam din istorie :

Io propun concurs de Marcel Popescu, concurs in care omii sa spuna cum (si eventual unde) il vad pe trilemoi peste 10 ani. Castigatorul primeste karma, credite trolema sau guldeni ciupacawanezi.

Noa, poftiti la evaluari. Oricine face o evaluare poate sa-i voteze pe ceilalti, la final ala cu cele mai multe voturi cistiga, stiti mersu' ca am mai facut pe-aici concursuri pe stilu' asta sa aiba "blogosfera" ce copia ca initiative proprii. Cistigatoru' primeste la alegerea lui ori zece bitcoini, ori patrujdi de mii si ceva de karme (mi-i lene sa ma uit cit ii cursu' exact) ori patruji de mii si ceva de credite Trilema, ori o pereche de chiloti folositi de la gagici (care-o dau ele, si vor fi probabil ca noi din motivu' simplu ca-n general nepurtind nici n-au si deci va trebui sa le cumpar si sa ne plimbam o zi cu ei sau ceva).

Astept cu maxima emotie, si intre timp sa revenim la subiect. A o face cu prezervativ are multe avantaje, da' si atributu' nedeterminat daca-i avantaj sau dezavantaj ca te protejeaza de stress mecanic. Asta inseamna ca daca tipa nu-i umeda si tu o futi fara prezervativ te rupi tot ca-n razatoare (si in caz ca va intrebati de ce nu vi s-o rupt ata inca, desi va too-ooo-ot futeti de decenii : pai ca n-ati violat pe nimeni, de-aia) da' daca ai prezervativ ti se cam rupe, adica ei i-i incomod da' tie nici ca-ti pasa. Ca rezultat direct si de ne-evitat al imprejurarii asteia multe dintre stiintele care se stiau pe cind era lumea mai lipsita si deci mai nevoita sa se descurce si deci neaparat mai pe picioarele ei s-au pierdut astazi, si tot ce mai stie putoiu' e ca daca tipa strimba din nas baga-i jel la gaurice. Pai ba taaaata, ba, fututu' cu jel e cam trist asa, mai ales daca nu-i in cur. Parerea mea.

Noa si-atunci, sa revenim. Cea mai simpla, directa si eficienta metoda de-a umezi gagica este sa i-o bagi. Pe bune acuma, o tii asa dragastos in brate, va mai povestiti una-alta da' tu nu esti cu pula afara cum se practica de obicei, ci esti cu pula la ea-n pizda. Si stai asa acolo, nu-i nici o problema, e cald si bine, ce mare chestie. Scrie undeva ca daca ai intrat automat si imediat tre' sa si iesi acuma ? Nu scrie, asa ca stai acolo.

Ea eventual te poate stringe ba daca-i priceputa te poate chiar si fute ca delfinele (ca n-am idee daca stiti da' delfinele asa fut, isi baga delfinu' mataringa-n ele - ca are, tati, cam cinci kile de pula un delfin mediu - si ele-i dau drumu' la musculatura care face noduri si semne pe-acolo pe la ele in vagin pina cind ala-si da drumu') da' nu-i nici neaparat nici obligatoriu. Noa si stati voi acolo asa-n intimitate si va ginguriti de-ale voastre, si-n cinci minute maximum ea-i uda ca picura. Pasamite creierasu' e construit relativ simplu urmind niste imperative categorice simple si ele, si daca-i umpluta circuitu' neurovegetativ repede da drumu' la limfa sa nu cumva sa se strice ceva pe-acolo pe la aparat.

Incercati chestia de curiozitate, da' n-are rost sa incercati cu minore ca alea is ude cu titlu permanent prin insasi natura si structura virstei.

Si-n rest va urez un traditional Sa fiti beliti!

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. [...] is a translation of an older article, Metoda simpla de umezit femeia, if you [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.