Masajul prostatei, masochismul si alte chestii-nfricosate.

Friday, 11 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Prostata e un apanaj strict masculin si pe cale de consecinta un mod simplu si eficient de-a deosebi un travestit de-un netravestit. Chiar daca se apuca sa-ti taie coaiele, sa-si extraga ori polizeze cartilaju' tiroidian, sa se epileze, sa-si demonteze ori monteze tite si orice altceva, prostata-i acolo si marturiseste.

Ea-i de altfel deosebit de accesibila, strict obiectiv privind problema : bagati frumos degetelu-n fundu' fiintei, de preferinta ori asezata comod pe spate cu genunchii la gura, ca muierile la ginecolog, ori altfel deampicioarelea aplecat usor inainte si cam cind ajungeti cu sfincteru' pe incheietura numa' bine vi-e buricu' degetului fix pe prostata cetateanului, mai ales daca il curbati usor inapoi (spre coloana adica). E foarte usor sa va convingeti ca ati gasit-o : chiar deasupra ei trece o vena, pe care-o veti simti fara indoiala pulsind la un adult sanatos, si-n cele doua parti ale ei, ca doi lobi, o glanda distincta, spongioasa. N-aveti cum s-o confundati daca stiti ce cautati, adica aveti experienta digitatiei prostatice.

In pofida acestei accesibilitati extreme, ea-i si un mare tabu neatins. De fapt situatia e aproape simetrica cu punctul G al femeilor, care-i idem si exact la fel de usor de atins privind chestiunea obiectiv, la fel de adinc si la fel pozitionat doar ca simetric (adica, spre pubis nu spre coloana) da' idem si la fel de tabu si neatins in practica de zi cu zi.

De ce ? De femei nu raspund, da' va poci spune de ce-i asa un mare tabu la barbati : pentru ca doare. Chestie care-mi da ocazia sa va istorisesc o intimplare din copilaria mea.

Deci, cind eram eu copil se importau niste bomboane mentolate de la marii nostri prieteni de la rasarit, chineziii. Cred, cel putin, ca erau de la chinezi, iara daca nu erau de la coreeni, nepalezi sau pizdamasilezi ca nu am idee si nici nu vaz la ce conteaza, da-i in spume de galbejiti. Aceste bomboane mentolate se gaseau intr-o cutie metalica rotunda si vopsita-n verde la exterior, precum si-n auriu la interior, de-o dimensiune cam fix cit sa n-o poti baga in gura. Iar in interiorul ei, intre doua foite de hirtie cerata se gaseau un numar de drajeuri conice tavalite-n zahar, de-o culoare verzuie.

Imi amintesc si astazi ziua cind am reusit, pentru prima oara in viata mea, sa maninc una de-aia intreaga. Aveam vreo sase ani cred. Adica, mi se pareau fascinante si le bagam in gura, copil fiind, da' nu puteam sa rezist la focu' ingrozitor al arsurii de pucioasa si lava radioactiva pe care-o emanau ele in gura omului de cinci ani, si le scuipam afara.

Ele de altfel erau foarte potolite, n-aveau nici un fel de furie-n ele, sigur mai slabe decit media de mentoale ce se maninca azi. Da' vezi tu chestia... tesutu' tinar si neinvatat nu cunoaste placerea de durere. El stie o chestie simpla, a simtit ceva ? DOARE!!! Cam asa functioneaza organele sexuale la copiii mici (nu chiar la toti, da' la multi) si clitorisul virginelor si asa mai departe : pina cind se invata cu atingerea si conceptualizeaza creierul ca stai, tati, e drept ca simti ceva de-acolo de la nervii locali dar nu, nu doare, ci e BINEEEEE tre' un pic, un minim, o idee de experienta. De-aia se si recomanda sa tratati cu finete, calm, rabdare si miscari mici virginele, indiferent ca va bagati in cur sau in pizda. Ca au nevoie sa se invete, adica au nevoie de experienta care sa ingaduie creierului sa recalibreze interpretarea pe care-o acorda semnalelor primite din teren.

Ceea ce va explica cu un drum si masochismul : creierul poa' sa exagereze cu recalibrarea, reinterpretind in termeni sexuali prea mult (ma rog, dupa anumite standarde conventionale, "prea mult") din spatiul semnificarii. Aceeasi chestie explica si absurditatile precum "nu face anal c-o doare" : a avut ghinion de-un bunghit in prima incercare, si acum ii va fi cu atit mai greu (daca-i va fi vre-odata posibil) sa conceptualizeze sexul anal in termenii placerii.

Ei, da' revenind, pentru domnii care nu se fut in cur ca-i doare : nu exista cur incapabil, doar neinvatat sau (apara Trompi) rau invatat.

Sper ca v-am fost de-un real si indiscutabil folos.

———
  1. Apropo de care chestie, banc :

    - Ce reprezinta culoarea rosie de pe drapelul de stat al Republicii Socialiste Romania ?
    - Culoarea rosie de pe drapelul de stat al Republicii Socialiste Romania reprezinta marele nostru vecin si prieten de la Rasarit.
    - Dar culoarea galbena ?
    - Culoarea galbena reprezinta si mai marele nostru vecin si prieten de la si mai Rasarit.
    - Iar culoarea albastra ?
    - Culoarea albastra reprezinta cum va fi situatia cind cei doi mari vecini si prieteni se vor impaca.

    Pentru cei nascuti mai recent, doua observatii : forma reflecta asteptarile scolare de exprimare corecta ("a se raspunde in propozitii") iar fondul reflecta echilibristica politica a Tovarasului Secretar General al Republicii Socialiste Romania, Tovarasul Nicolae Ceausescu in cadrul unui conflict sino-rus, cind facea el pe mediatoru' neintrebat pe-acolo.

    []

Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Si deci mepe se fute-n cur?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 11 May 2012

    Ziceam si eu asa, teoretic.

  3. Deci da.

  4. Nu stiu ce cursuri de prostidigitatie sunt la moda acum, dar nu-i chip a simti prostata-nspre coloana, ci numai inspre pubis - taman ca punctu' G. Deci, de dinapoi spre inainte, cum ar veni. Poate doar daca bagi toata mana sa se mute prostata din loc. Dar deh, rectu-i plin de iluzii...

    http://en.wikipedia.org/wiki/Rectal_examination

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 May 2012

    Ahhh! TRAIESTE!!!

    :)

  6. Tellervo Warelius`s avatar
    6
    Tellervo Warelius 
    Sunday, 27 May 2012

    Can't say enough about this website – its alot better than mine.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Sunday, 27 May 2012

    Nice name. It is a lot better than mine.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.