Manusile, rozariul si catusele

Saturday, 21 January, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci tocmai am incercat si eu faza. N-am idee de ce, da' n-o incercasem pina acum. Poate pentru ca nu traiesc suficient de inconjurat de telefoane, poate pentru ca pe cind imi pasa sa port unul cu mine nu indraznea nici dracu' sa ma sune pe el, poate pentru ca pe-atunci nu futeam prea multe pizde-n care sa incapa un Motorola (care de altfel nici nu vibrau), cine mai stie de ce.

A, v-am pierdut la prima fraza. Pai sa vedem cu citate de prin cartier, poate ne regasim :

Scot pula din buze, si iar la pizda. Rup la ea vro 10 minute, iar vibra telefonu’. Ce sloboz, il iau si dau sa-l bag in buzunaru’ de la blugi. Asta se uita la mine si face, “Ai un prezervativ!?” Zic: “Bagami-as pula, acum zici, te fut de juma de ora in pula mea!”. Ce ai? Ai ceva? Face: “Nu, da-mi un prezervativ”. Caut, scot unu, il desfac si o intreb ce sa fac cu el si face: “Pune telefonu’ in el si inoadal”. Ma gandesc eu, sa nu fac pe prostu’, bag telefonul in ala si dupa il pun in apa pe undeva si nu se mai aude nici vibratu’. Ce pizda ciudata mai e si asta! NU

Femeia il ia incet, cu greu in mainile alea legate si-l baga in pizda! Raman asa! Ce pula mea.

Face: “Stiu ca e gagicata, acum nu se mai aude, futema!” Eu cu glume gen, vezi sa nu raspunzi, ca poate ne aude, sa nu formezi ceva ca nu am credit, astea. Asta, in calduri, nimic nu zicea. Si ma uit la ea, o intreb, ca eu unde mai fut acum? Imi zice sa dau cu crema ceva pe mana si sa-i bag un degetel in funduletz sa o largesc putin. Ma uit disperat in jur [...]

Mnoa, nu-i cine stie ce mare chestie. Ne cam lua risu' asa mai degraba decit orice altceva. Pot sa va spun ca-i cel mai comod s-o daschizi intii cu doua degete (indexul si aratatorul lipite tragind blind spre pubis) dupa care sa-i introduci telefonul pe linga ele decit sa incerci s-o bunghesti cu el direct si pe crud. Da' altfel nu-i cine stie ce mare chestie.

Ma rog, poate fi si din cauza ca ne lipseste noua ceva traire in program. Sau poate fi si din cauza ca nu-i cine stie ce mare chestie.

Cum se zice-n traditie, "incercati si va veti voncinge".

manusile-rozariul-si-catusele

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Mai da cat a sunat telefonu ala?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 January 2012

    15 missed calls avea.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.