Intimplari care mi s-au intimplat mie astazi

Monday, 07 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Cum sedeam si aruncam cu pietricele intr-o pisica mi-am amintit brusc ca de la 17 trebuia sa fiu la voluntariat ca se face training asa ca am luat repede pardesiu' si umbrela si-am iesit din casa. Naspa ca poarta e blocata si nu se mai deschide cu cheia pentru ca le-am pierdut pe undeva nu stiu unde da' oricum am sarit gardu' ca io-s atletic nu ca altii. Ca unii chiar nu-s atletici, pe bune acuma, puneti-i sa sara un gard. Chestie care imi aminteste de-o faza haioasa eram la niste prieteni in vizita adica eu treceam prin oras pe la unde stau ei si le dau telefon ca ba sunteti acasa ? Si ei ca nu lol, nu-s acasa ca is plecati si io atunci bine io intru oricum si va astept la voi acolo. Si noa, am sarit gardu' la ei in curte unde locuiesc si o pizda cu care eram nu si-o luat avint bine si-o aterizat fix cu poarta intre picioare de i-or dat lacrimile pfoai ce ne-am mai distrat. Ca pina nu isi scoate un ochi e distractiv.

Noa si deci m-am dus repede la statie si m-am suit in autobuz si-am aruncat cincizeci de bani pe jos ca io asa fac tot mereu, se scoala toate babele si toti mosii ca aud clinchetu' care pentru ei suna ca o teleconferinta de covrigi si ce alte bunatati, poti si sa le futi in cur pe babe daca esti atletic ca oricum in pozitia aia nu aud nimica si-s prea concentrate plus ca de atitea pigulituri pe sol ametesc ca gainile (stiati apropo ca gaina medie da din cioc de cinci ori pentru fiecare bob inghitit ?). Si m-am asezat pe scaun da' chiar atunci am vazut ca se suiau controlorii pe din fata da' eram aproape de statie asa ca m-am tras spre usa unde bloca toata intrarea in pula mea un emokid imens cit Gore asa, avea tatuate pe tot antebratu' numa lacrimi, cre' ca erau minim optsutesaizeci de lacrimi acolo la rind asa plus ca avea o privire gen nu-l intelege nimenea.

Cind l-am intrebat ca nu va suparati domnisoara, coboriti la prima o inceput sa dea in mine cu o capra de taiat lemne pulalau' de parca-i pusesem mina pe cur sau ceva. Io cind am vazut ca-i periculos mi-am scos din buzunar canoea (sau cum se scrie, canoie ?) si am inceput s-o umflu ca-i gonflabila. Vorba ceea, mai bine s-o umflu io decit pe ma-ta. E un model de canoe foarte bun si rezistent plus ca culorile rezita de spalat, costa numa' optzeci de marci la magazinu' online exclusiv de buna calitate Kaia cu Coaie pe care vi-l recomand in primul rind pentru ca sunt foarte practice si utile plus ca ieftine.

Chiar cind se apropiau controlorii de mine mai aveau numa' doua pizde intre noi care isi dadusera chilotii jos ca erau amindoua in fusta si cind le-o cerut biletu' ele si-or tras chilotii jos pina la genunchi si astia le pipaiau pe la pizda pe-acolo si cred ca le si bagau degetu' da nu se vedea prea bine am reusit sa gasesc o spartura si m-am aruncat cu canoea afara din tramvai. Nu pot sa zic ca m-am lovit da' era destul de grav totusi ca tunelu' tramvaiului era inundat si io visleam pe-acolo ca apucatu' printre sine si toate ca mi se pare ca era si inclinat cumva poate ca sa se reduca forta de frecare cind trec mijloace de transport in comun ? Sau poate e pentru curatenie.

Noa si n-am mai ajuns la banca pentru ca se inchisese da' gardianu' public care pazea stilpu' de iluminat mi-o zis ca oricum cel mai bine sa revin miine. Asa ca am revenit miine da' nu stiu cum am facut ca am intrat pe o alta usa cred si eram iara ieri adica de fapt numai privind din punctul de vedere ca-i miine eram eu de fapt ieri pentru ca altfel eram azi asa zicea cel putin sergentu' sau ce era el de la rosiori cred ca era nu mai retin ca nu eram foarte atent.

Dupa care s-a intimplat un fenomen extraordinar pentru ca mergeam eu pe strada si dintr-o data la o inaltime destul de moderata adica nu foarte sus cam ca unde ar fi niste castani mai inalti or aparut doua siruri de ozn-uri care nici nu zburau nici nu faceau nimica numa' stateau da' multe frate deci pe strada pina la orizont departe in zare numa' linie de ozn-uri cred ca erau cel putin cinci sute. Sau poate un milion chiar. Multe in tot cazul. Am incercat sa arunc in ele cu ceva dar degeaba pentru ca aveau raze de scut de protectie asa ca nu se intimpla nimic si cred ca si tractor beam de-ala ca mi-or dat vreo doua cu capu' de caldarim de am vazut stele verzi (la figurat vorbim) si cred ca mi-am si rupt un dinte sau in tot cazul.

Asa ca mi s-o facut frica pentru ca am auzit ca rapesc vaci si chiar oameni dupa care le baga lampi de-alea vechi de televizor in cur cum facea unu' de la noi de la bloc cu copiii mai pampalai din clase mici pina cind o explodat una si s-o cacat ala numa' singe cinci saptamini da' n-o zis nimic la parinti lol deci de frica sa nu ma kidnapeze si pe mine m-am aruncat in sant pe unde cresteau buruienile asa mai acoperitor. Dupa care nu imi mai amintesc.

De asemenea am luat si niste MDMA am uitat sa zic. N-am mai luat de mult da' oricum la mine n-are nici un efect.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

19 Responses

  1. Mircea Popescu`s avatar
    1
    Mircea Popescu 
    Monday, 7 May 2012

    May 07 17:48:41 {freud3> mircea_popescu: Cum sedeam si aruncam cu pietricele intr-o pisica mi-am amintit brusc ca de la 17 trebuia sa fiu la voluntariat ca se face training asa ca am luat repede pardesiu’ si umbrela si-am iesit din casa.
    May 07 17:48:42 {freud3> ba cate contradictii
    May 07 17:48:54 {freud3> ba nu gasesc pardesiu in romania, ba workshop e de cacat
    May 07 17:48:56 {freud3> pai ce-i asta

    Sa notam ca articolul fu publicat la 17:38.

  2. Eu zic sa ai si bilet data viitoare, am o ciuda pe astia care nu platesc de numa'! E chiar o moda sa vina controlorii si sa prinda fara bilet exact pe aia de la care nu te astepti sa faca blatul: aranjati, parfumati, cu servieta sau poseta asortata.
    Pentru ca n-ai bilet, dar macar ai umor, trec cu vederea de data asta :P

    Buna observatia lui Freud, aia cu pardesiu o tin si eu minte!

    p.s. ce-ti mai fac palamizile si... crinul? (cred ca lastarul ala de la una dintre ghicitorile cu plante era de la un crin de toamna)

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Monday, 7 May 2012

    Tu Claudio, io suspectez ca n-ai citit in cheia potrivita.

    Da' un link sa confirmam cu certitudine. Palamizile fac relativ bine, minus aia din razboiu' cu buruiana cultivata de mine cunoscuta drept hrean, careia intr-un final i-am taiat capul, acoperindu-i ramasita cu o piatra.

  4. Pai e foarte posibil sa fi ratat intelesul :D

    Era mai demult, nu stau acum sa scornesc dupa link-uri, dar oricum, daca n-am raspuns atunci, acuma e ca dupa razboi.
    Cat despre hrean, ala se inmulteste usor si-i poti pune cate pietre vrei tu la cap, tot o sa rasara la primavara. Pentru ca-i bun, eu zic sa muti radacina de hrean in alta parte si sa lasi si niste stevie pe langa el.

  5. Freud`s avatar
    5
    Freudinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 7 May 2012

    Pai tot n-are pardesiu, ie ironic.

    Intr-adevar Mircea a fost socialist la faza asta.

  6. Prea aleatoriu.

  7. @Claudia
    Pe Mircea in ceva asemanator cu un tramvai o sa-l vezi cand o sa apara si in Timisoara taxiuri/trasuri electrice. :)

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 May 2012

    @Claudia Nu lu' hrean i-am pus piatra-n cap ci dusmanului lui hrean, scaietele.

    Io cre' ca tu iei si tu MDMA d-ala da' n-are nici la tine nici un efect.

    @Freud Cum adica tinere!

    @Alex Fac si io cre' ca primu' articol in cinci cincinale-n care fac misto de mine insumi si voi sunteti toti in stare de soc posttraumatic. Pai ce facem aici!

    @Dr.A Sau poate o saptamina inainte. Da' nu doua.

  9. mihai b`s avatar
    9
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 8 May 2012

    lasa mircea, eu pe mdma, dormeam si in acelasi tim imi faceam poze in timp ce dormeam. drept e ca nu era doar mdma, ca si niste acizi, etc.

  10. Deci a trebuit sa caut pe google sa vad ce e mdma, asa ca sigur n-am luat. Si uite c-am ramas si fara scuza.

    Cred ca te-ai exprimat tu cumva de-am inteles eu ca ai aruncat hreanul si-ai pastrat scaietele, lucru ce ar fi trebuit sa ma mire de nu ar fi fost vorba despre personajul Mpo. Zi tu daca n-ar fi fost mai cool sa lasi planta cu tepi decat pe aia cu frunza lina si fina??!

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 May 2012

    @mihai b Pai de ce-amesteci vinu' cu bere domnu' ? N-ai si tu o pizda acolo sa-ti explice ce si cum ?

    @Claudia Nici nu ar fi fost mare chestie daca aveam un singur scaiete si-o gramada de hreni, da' fiind situatia inversa... noa.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 May 2012

    A, pies : Claudio, tu fiind fata asta cu "a trebuit sa vad pe google deci sigur n-am luat" e drept ca-i o proba a delicioasei tale naivitati, da' nu-i factual. Cre' ca juma' din gagici nu stiu ca iau, asa estimativ.

  13. Maai, e drept ca am avut de-a face cu prafurile in ultima saptamana si inca mai am =)) Acum mi-a picat fisa. Praf de adeziv, de glet si alte minunatii de-astea de mi se pare ca si apa de la robinet curge cu praf...

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 May 2012

    Lmao.

    DECI TU TRAGI LIPICI PE NAS!!!?!??!

  15. Ha ha! Tu te gandesti numai la combinatii! Exista si variante in serie, in paralel sau pur si simplu, necoplanare :P

  16. Freud`s avatar
    16
    Freudinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 8 May 2012

    Io inca astept explicatia la ce uom sanatos ar amesteca cola cu vin. Pana si betivii au gusturi mai bune.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 May 2012

    Pai nu toata lumea gusta betivi.

  18. mihai b`s avatar
    18
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 8 May 2012

    e bun vinu' cu bere.

    anu acesta mi-am promis ca la vara sa incerc un changa. ala promit ca il iau pe sec. cica tine vreo 5-6 minute, dar te rupe. sper sa reusesc sa fac rost de el pe acolo, ca e de calatorit putin... :d

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 9 May 2012

    Sa faci poze.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.