In sfirsit, cetluitor victorios

Saturday, 14 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu nu ma pricep cine stie ce cu sforile cind vine vorba de-a cetlui in ele o dulce povara, frageda domnita, cine stie ce. Sau cel putin nu ma pricepeam.

M-au blestemat ca atare [trompi]zeii cu una... pfoai. Asa ceva nu se poate inchipui si cu greu s-ar putea descrie. Lostrita, ai zice, doar ca nu acoperita de mucus cum is pestii, serpoaica ai zice doar ca nu rece, ci deosebit de calda. Si fata asta era capabila sa se extraga din orice, eu o legam de miini juma' de minut ea se desfacea de miini in douaji de secunde. Eu o legam de miini doua minute ea se desfacea intr-un minut juma'. Ceva trist de-a dreptul. Mai are si-o conformatie afurisita, totul la ea-i tronconic, incheietura miinii nu i-i mai ingusta decit palma (nu pentru ca are miini mici si brate mari ci pentru ca are asa o delicatete-a oaselor ca zici ca practic nici n-are, deloc, nimic, e intinsa pe sirme).

Dupa ... aproape un an, cred, de stradanii, in care ocazional distractia-n pat era ca eu o leg si ea scapa si eu o leg iara si ea scapa iara am reusit acum recent o minunata victorie. Deci, i-am legat picioarele deolalta asa fel incit n-a putut sa se elibereze fara interventia miinilor. Asa ceva va poate parea putin si de nimic, da' va spun ca m-a umplut de incintare. Chiar atit de rau era!

Legatura respectiva e, la caz ca sunteti curiosi, asa : fata flexeaza genunchiul, atingindu-si fundul cu calciiul. Se trece sfoara de trei-patru ori strins peste coapsa chiar sub sold si peste femur cam la o palma-n sus de glezna, dupa care capetele se trec intre pulpa si coapsa, sugrumind colacul de sfoara. Chestiei i se face funda si gata, nu-si mai poate scoate piciorul de-acolo daca nu si-a desface funda cu miinile.

E-o legatura buna, utila-n practica : ori aplicata la un singur picior ori la amindoua fata e in imposibilitate sa se deplaseze. Daca de exemplu lasati o tinara domnita pe un cimp legat-asa, admitind ca nu se dezleaga tot acolo o veti gasi oricind reveniti, vie sau moarta dupa cit timp se scurge dar tot acolo. E ceva, mai ales judecind dupa ce plingeri au in comun despre femei barbatii comuni. Si-n plus daca-i problema de-un viol odata astfel limitata nu se mai poate apara.

Deci, o dulce victorie in context dar totusi, lucru de nimic, ca miinile erau oricum problema cea mai mare... pina-n final mare lucru tot n-am rezolvat. Vai... si ce n-am incercat...

Aseara (in timp ce voi citeati disperati de revarsarea fara zagaz Adevaratii Crai eu nu eram acolo lucrind, ca le produc cam la douazeci de minute si le public una pe ora deci in trei-patru ore de munca imi fac fo' duzina dupa care am liber restul zilei si evident ca m-am dus la futut, tinar fiind si altceva in criza ce sa faci ?!) i-am venit, intr-un final, de hac!

Legatura care mi-a rapus nesupusa ciuta e precum urmeaza : ea-si prinde palmele la spate, deasupra de fund, si impreuneaza coatele pina se-ating (precum vedeti eu imi leg victimele cu toata colaborarea lor, in realitatea obiectiva s-ar putea sa nu mearga la fel de lin, atentie sa nu-i dislocati vre-un umar). Eu ii trec sfoara chiar deasupra de cot de trei-patru ori, dupa care sugrum colacul si apoi capetele le innod destul de strins in fata, chiar sub sini. Incheieturile miinilor vin legate de capetele sforii, care apoi se intilnesc in spate, chiar dinsus de noada, si iara le innod, iar apoi coboara la glezne, care, lipite de fund vin frumos legate tot cu colac, dar de data asta invers : incepem de la sugrum si continuam cu trei-patru treceri de sfoara.

Si-i faceti funda si sunteti gata, nu se mai poate scoate. Tot ce poate atinge cu miinile e o ingusta arie in care nu se gaseste nimic, n-ajunge nici un nod, pe bune zic ca puteti sa-i faceti chiar si funda : daca sfoara o fi de buna calitate sa nu poata agata funda frecind de pat si s-o desfaca asa ramine.

E din nefericire o pozitie-n care nu se fute prea comod, da' ori ca se fute ori ca nu se fute pula tot se suge.

Victorie!

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Vai ce criza existentiala aveai, exista o pizda care se futea normal si nu legata.

    Ce ciudata e lumea care se abate de la reguli!

  1. [...] avind deja material pus in ordine pentru publicare pina la miezul noptii, am abandonat munca si m-am dus la futut. Am privit un film (prost), tot nu stiam cum va suna finalul. Am revenit pe seara, am prelucrat si [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.