In general evreii trec drept oameni destepti,

Thursday, 09 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

In general evreii trec drept oameni destepti, niste tipi asa misteriosi si exotici care pricep multe, stiu multe, au relatii multe, controleaza multe (toti banii, toata politica, eventual si ploaia). Teoria asta, oricit de raspindita ar fi, n-are multa treaba cu realitatea. Dupa istorie, evreii sunt (colectiv vorbind, ca altfel fiecare individ in parte e atit de dastept precit l-o facut ma-sa si cu tac-su) unii dintre cei mai prosti, naivi, incompetenti si incapabili. Daca am juca un fel de Heroes cu istoria lumii evreii ar fi un fel de knight, cea mai inepta rasa, cu nevoi imense si abilitati inutilei.

Probabil ca nu ma credeti, asa ca hai sa vedem concret. Evreii incep jocul in anul 5000 iTr, ceea ce inseamna ca spre deosebire de unguri, de exemplu (sau finlandezi) au un avantaj de sase mii de ani. Sase mii de ani. Rezultat final ? Ungurii au o tara cam la fel de bogata, sunt membri in Uniunea Europeana si NATO. Inatacabili. N-au cazut atitea bombe in Budapesta in tot razboiul mondial cite au cazut in Israel de la razboi incoace. Pai ce mare chestie e asta, se face maraton, tu incepi la ora sapte dimineata, altu' incepe la ora unu dupa masa si ajungeti el pe locul cincizeci si tu pe locul 51 ? Naspa.

Da' nu e vina lor, da ? Asta o auzi mereu de la incompetenti, "vai dar am cazut in grupa grea". Vezi doamne de-aia nu stim noi suta spre poarta, ca e grupa grea. De-aia n-avem dribling, de-aia stam noptile cu curve si coniace, ca avem grupa grea, alelei. "Vai, dar aici au venit navalitorii". Nu exista loc in lume unde se poate navali sa nu fi navalit careva, da' noua ne-a fost mai greu decit altora c-au venit navalitorii. Trist, frate. Totusi, am cel putin doua dovezi de prostie concreta care inchide orice discutie posibila despre cum "am avut grupa grea" si arata clar spre incompetenta strategica (cunoscuta si drept "prostie" in unele cercuri) ca principal responsabil.

I. Sabbatai Zevi. Voi nu stiti, fiindca erati extrem de fragezi, dar pe vremuri vechi (nu cine stie ce vechi, cinci secole acolo) un zarghit s-a declarat el messiah, chestia aia de-o astepata evreii ca nu-s de acord ca gizas era el. Mnoa, si toata populatia de evrei l-a crezut. Da' literalmente toata, din Ucraina pina-n fundurile Africii, se tineau sedinte municipale de sustinere si chestii. Tipul n-avea nici o armata, n-avea relatii politice, n-avea nici o sansa sa provoace o insurectie si era supus al sultanului.

Cita minte tre' sa-ti lipseasca sa te apuci sa sustii asa o timpenie ? Deci pe bune, echivalentu' ar fi ca toate fetele din Paris sa sustina sus si tare ca clopotaru' de la Notre-Dame e cel mai eligibil burlac din toata Franta. Bai, la misto merge, da' astia vorbeau serios. Si in pofida faptului ca se sustine despre ei si ca au cel mai cel simt al umorului, sa va zic o chestie : au sters (literalmente, cu minutele lor) orice mentiune au gasit despre afacerea asta, sute de ani dupa. Deci va dati seama, asa un simt al umorului de dezvoltat ca s-au comportat ca niste putoi prosti de pe internete, nu mai nominalizez ca nu conteaza.

A, si dupa vreo niste interval de timp de agitatie sultanu' l-o chemat pe Profetu-Messiah-Geniu-Stralucit-Pizdamasiicemaierael in audienta, si i-o pus in vedere ca ori poarta turbanu', se roaga la Mecca si-si vede de treaba ca orice mohamedan respectabil ori ii taie capu'. Si ala si-o pus turban, s-o rugat la Mecca si si-o vazut de treaba ca orice mohamedan respectabil. Luni dupa inca mai soseau scrisorile de incurajare (ca armate nema si banii-s scumpi - era si criza pe-atunci) catre mohamedanu' cel respectabil, in care evrei zarghiti il asigurau despre cum o sa coboare sfinta pula roz cu luminite calare pe-o curva alba din ceruri si-o sa le dea enema biruintei sau ceva (intru pregatire pentru turci, cum ar veni).

Pe bune acuma, cunoasteti neam care sa fi facut boroboate mai timpite in istoria lui ? Eventual aia, pieile rosii, facind contracte cu americanii, aia da. Da' aia macar au scuza de trogloditism pur si simplu, nici sa scrie n-or fost in stare in mii de ani de pascut pe-acolo prin preerie in rind cu bizonii.

II. Eretz Yisrael. Te-ai astepta ca dupa o timpenie ca asta sa bage toata lumea la cap si sa tina minte. Da' evreii ? Evreii nu, evreii fura suficient de dobitoci cit nu doar sa (incerce sa) stearga din istorie intimplarea respectiva, da' in plus s-o si repete. Asa ca pe la 1900 (trei secole dupa distractia cu Sabbatai) s-au gindit ei ca ar fi o idee sa-si faca tara. De ce ? De chich. Ce, toata lumea sa aiba tara, armenii sa aiba tara, albanejii sa aiba tara, zulusii sa aiba tara si tocmai ei sa nu aiba tara ?

Deci dati exemplu de judecata mai tembela de-atit, pe bune acuma. Ce-ar fi sa stau eu si sa numar timpitii pe care-i cunosc zicind "uite, dobitocu' ala are nevasta, dobitocu' alalalt are si el nevasta, io de ce n-am nevasta ?!?!?". Poate io n-am nevasta ca am neveste, adica pe linga ale lor si ale mele proprii, un harem intreg. Da' astea-s consideratii prea complicate cind esti prost asa ca hop, sa isi faca evreii tara, de parca tarile astea se fac asa, ca vrei.

Si pe urma a venit al doilea razboi mondial, unde au fost macelariti ca puii de-o zi. De ce ? A, dincolo de faptu' ca erau cacaciosi ei in de ei, ca uite si pe finlandezi or vrut sa-i macelareasca rusii si-or vrut degeaba, si pe tigani or vrut sa-i macelareasca romanii (plus nemtii) si-or vrut degeaba, si pe sudanezi or vrut sa-i macelareasca italienii si-or vrut degeaba si-asa mai departe (ba chiar acum recent americanii pe sirbi, tot degeaba, si sirbii-s chiar putini). Pai, au tras ei concluzia, au fost macelariti ca n-aveau tara, si atunci daca-si fac tara n-or mai putea fi macelariti.

Literalmente, asta a fost rationamentul de strategie politico-fantastica al tipilor astora care trec drept oameni destepti in pofida celor mai triste evidente. Deci, daca ar fi giste salbatice rationamentul ar fi cam asa : noi zburind rasfirate pe cer aproape ca am murit, hai atunci sa ne plasam toate intr-un butoi. Ca-n caz ca trage cineva in butoi am supt-o, si-atunci asta e solutia strategica corecta. Pai nu ?

Si, daca tot ne-am apucat, sa amplasam butoiu' ala fix in mijlocu' unui poligon de trageri la granita intre doi dictatori nebuni, ca acolo e cel mai bine, plus ca se afla ceva imputiciune de orasel provincial de care nu-i pasa nimanui da' scrie de el dupa nume in ceva rahat de almanah ramas de pe vremuri. Exista cite un Jerusalem in Arizona, Ohio, Rhode Island, Carolina de Nord - iata, cinci state doar in SU. Da' nu, ei tre' neaparat in Ierusalimu' din ciuca batailor, acolo tre' amplasat butoiu' un' sa se adune toate gistele sa scape de macel.

Strategie, frate, pe bune acuma. Cea mai mare timpenie geopolitica din istoria timpeniilor geopolitice (o idee frantuzeasca de altfel, nu-i de-a mirarii) si principala sursa de tensiuni la nivel inalt in ultimii cincizeci spre o suta de ani.

Tre' sa fii deosebit de timpit ca sa faci de-astea. Pe bune acuma, genu' ala de timpenie patrunzatoare care aduce rase la exctinctie, genu' ala de timpenii patrunzatoare care nu se pot explica decit prin religie - acest nume mai "frumos" al timpeniei in forma acut-periculoasa.

Succese, da' parca viitoru' le suna cam dogit.

———
  1. Motivul pentru care knight-ul e cea mai inepta rasa e urmatorul : toate cele sase specii (knight, barbarian, sorceress, necromancer, wizard, warlock) au drept specializare a eroilor una dintre cele patru domenii (attack, defense, spell power, knowledge). Dintre ele doua se bazeaza pe specializarile de batalie (barbarii pe attack si knights pe defense) si patru pe magie (warlock pe spell power, sorceress pe knowledge, wizard si necro intre ele).

    Intrucit jocul se invirte practic in jurul ideii ca "sa nu pierzi trupe, Arie" rezulta ca cea mai mare parte a timpului un erou va ataca - pentru ca atunci iti permiti sa te lupti cu un grup, cind ii poti omori direct din primul atac, sa nu mai apuce si ei sa dea in tine facindu-ti pagube. Cu alte cuvinte abilitatea barbarului (bonus la atac) e utila in vasta majoritate a timpului, in timp ce abilitatea knightului (bonus la aparare) e utila doar in cazurile in care a) lupti contra unui jucator uman care b) e incapabil sa-ti faca mare lucru cu vrajile si c) e suficient de puternic cit sa nu-l omori din prima oricum. Aceasta situatie se intilneste poate o data intr-o suta de jocuri, si cum un joc mediu are citeva sute de batalii dintr-o data devine clar ca 99`999 nu se compara prea bine cu 1. In plus knight-ul n-are nici tragatori nici zburatori de treaba, n-are nici magie, n-are nici un fel de abilitati, cum au toate celelalte specii. Inca si mai in plus unitatea lui de nivel 1 e cea mai slaba din joc, toata productia saptaminala nefiind capabila sa faca fata unui singur halfling (o unitate de nivel 1 relativ slaba, si produsa-n cantitati de cite 18 pe saptamina). Ca extra-bonus special, si unitatea de nivel cinci e cea mai slaba din tot jocul, si relativ scumpa sub ambele aspecte. Pe scurt, oy vey. []

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

31 Responses

  1. mno bine... amu. si cum apreciezi tu ca se face o tara? :D

    in plus ce ai cu evreul? daca el vrea acolo ca acolo e traditia lui, sa ii fie de bine. oricum de nu ar scoate bani din asta, fii sigur ca le-ar da doua bombe atomice in cap la descultii aia de nu i-ar mai intreba nimic in viata lor, ce sa ii mai deranjeze. ;)

  2. Na da' vezi, tocmai asta-i chestia de nu mi-o pot explica eu. Ei sunt fix ca copilul ăla mic de-l pupă toată lumea-n cur, că deh, ei au fost cu holocaustul, victime, alea, au căzut și și-au spart capul. Deci de ce, de unde și până unde? Că și românii mai au apucături de genul (că ei sunt urmașii lui Decebal și i-au ținut pe turci la poarta Europei, asupriți din toate părțile etc.) și pe noi nu ne bagă nimeni în seamă, cum e și normal.

  3. Pentru ca evreii au pozitii sociale inalte, daia.

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_businesspeople
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_French_Jews
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_entertainers
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Holocaust_survivors

  4. https://en.wikipedia.org/wiki/Category:American_people_of_Jewish_descent

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 February 2012

    @Mihai B Io n-am nimic cu evreu', da' problema ie ca acolo unde-i traditia lui e traditional ciuca batailor. Imprejurarea asta nu vorbeste in favoarea inteligentei lui, c'est tout.

    Teoria cu bombele atomice e usor naiva.

    @spyked Sau pe francezi.

    @Freud Mei, faptu' ca exista tipi care se pasioneaza cu compilat liste de-astea nu e neaparat o dovada a ceva.

  6. @mircea popescu:

    E exact cum zici, numa` ca invers.

    Evreii sunt foarte inteligenti in prostia lor.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 February 2012

    Si-aia-i drept.

  8. Lol maximum hating, ei exista ma, cei din liste.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Friday, 10 February 2012

    Da' nimeni nu contesta ca exista. Problema-i ca putem face o lista a oamenilor cu carii de colet pe canini si demonstra eventual caconspiratia oamenilor cu carii de colet pe canini (CCC) sta sa puna stapinire pe lume.

    PS. Stiai ca noi am avut un rege care-o fost de-al lor ?

  10. Flaviu-Luchian`s avatar
    10
    Flaviu-Luchianinsigna de criptograf 
    Saturday, 11 February 2012

    indienii americani aveau wampum pe post de scris... in rest despre gaste numaidebine ca erau sacre la romani + http://www.gandul.info/magazin/foie-gras-de-la-gaste-care-se-ingrasa-de-bunavoie-1033915 (evreii au inventat pateul de gasca)

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 February 2012

    Deci bun.

  12. Clar d'le, ne-a furat chanel. O conspiratie masonica.

  13. Da ma, pentru doi ovrei ratati si gaiul ala de howl sau cum il chema Israel e naspa.

    Lasa ca si asa avem paraziti gen Wiesel sau Wiesenthal care au facut averi pe dramatismul asta cu Lolocaust, trecand in uitare Stalin, Kurdistan, etc. Hai nu vrei sa asistam 10mil. evrei victime de razboi? Minoritati, bani, chestii?

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 March 2012

    Nu reusesc sa inteleg ce vrei sa zici.

  15. De ce nu sustii tu un stat Israel. Ca e prosti doi trei ovrei si ar merita doar pentru elitism sau cum?!

  16. A si ma refeream ca daca nu erau deportati din europa, stateau acuma cu pula-n sus pe ajutor social cum cauta tiganii sa faca de zeci de ani, si au cam nimerit prin suedia etc.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 March 2012

    Incearca sa alcatuiesti texte complete, pornind de la niste ipoteze si ajungind la niste concluzii. Ce faci tu nu se poate decoda.

  18. A bun acu' ca am citit articolul, mda. Miera lene si-am zis ca subtitlurile unu si doi or fi alti evrei plictisitori care sau facut de cacat, cum era ala alan jewberg sau cum il chema.

    Ce ziceam eu e ca de ce nu Israel. Ca acuma stateau toti asistati social, pensie de razboi, pensie de supravietuitor pe front, cacaturi peste cacaturi. Asa in Israel sunt cuminti si nu stau pe spatele nostru. Si asa avem diverse grupuri de interes, ca Centrul Wiesenthal sau Elie Wiesel, care tot deschid muzee, fac filme, inca vaneaza ofiteri de razboi si tot ne storc de bani ca si-au adus aminte ca nazistii le-au expropiat pana si cotetul la caine si sa le mai dam un ban ca vai defavorism social, victime, genocid, etc.

  19. http://just-another-inside-job.blogspot.com/2007/04/150-000-jews-in-hitlers-army.html

  1. [...] of which, you should probably look in the history of de Rosas and the Argentine derp's thoroughly Sabbatai Zevi-esque relationship to him. They're very, very deeply ashamed of the fact that yes, de Rosas was [...]

  2. [...] all the ones it didn't save - but it's okay, those weren't "real" Romanians, or for that matter Jews, by the silly definition employed. And if on the contrary, your definition of people stands in [...]

  3. [...] in all a fine reason to burn someone, don't you find [...]

  4. [...] what you will of the Jews, they're not particularly smart people -- and the Greeks even more so. [↩]It is not. it makes those who accept it as their horizon [...]

  5. [...] to what the law is! If law catches you unaware you're an idiot (such as were the Jews caught unaware in Europe, say). [↩]Yes, I'm aware it keeps the SOPS class fed. It destroys everything else in the [...]

  6. [...] nut spent a decade atop the exact item I was recommending alf, for the exact reason. Jews, being fucked in the head by the sad masquerade of a "culture" that is their sadder still, and utterly misguided stab at a [...]

  7. [...] no, "judeo-christian ideas" are no kind of solid foundation -- not for anything. The only thing they promise, [...]

  8. [...] mind only, end up shown exactly how far their hallucinated "rights" actually extend. It's not the "victims", it's not the morons finding their mass grave that are the problem of [...]

  9. [...] on the contrary, actually : they're racially dumb as fucking rocks, are we on the same page here yet ?! [↩]And was, back before blacks could vote. [↩]This article gets two fours, [...]

  10. [...] vein, let's point out three important lines in which bees aren't merely dumber than Jews (in itself quite the accomplishment, even for insects) but outright not meaningfully social at all [...]

  11. [...] wrong might very well end up some sexually frustrated and socially maladjusted dorks come off some marginal ethnic group known for its perdurant idiocy who also don't like [...]

  12. [...] say I am divisive. On the contrary : the chitlin gather around my effigy like socially awkward jewtards at a singles [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.