In care va recomand un studiu de cinematografie locala precum si solutii pentru viitorul amoros al sexului gras si prost (anume sa se faca slab si istet la loc cum o fo')

Sunday, 20 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

MP Rebel şi comunist - Tânărul neadaptat în filmul românesc (1948–1989) bai deci asta-i bun.
Unu' Buna pizda asta Anda Onesa. "A debutat la 17 ani în „Septembrie” (1977, r. Timotei Ursu), când încă nu terminase liceul. Actriță fără studii de specialitate (a terminat Facultatea de Filosofie din București în 1983)." Mai sa fie.

MP Aveau pe-atunci. Azi e problema ca pustoaicele de 16-25 de ani care-ar fi bune de pula is 50% grase ca niste purcici. Pe-atunci n-aveau ce mincai. Era mai bine.
Unu' Era mai bine pe vremurile aleanlalte? lol

MP Erau mai multe pizde vandabile. Altfel eu azi de exemplu imi import. Da-ti tu seama : tara cu toate bogatiile pulii alea-alea, eu trebuie sa imi import mincare pentru ca taranu' roman e prea tarabostes si tre' sa imi import pizde, pentru ca pizdele locului ar putea fi frumoase da' intre grasime si gargauni nu mai e loc.
Unu' Ai chemat ceha iar la tine? :D

MP Toate's straine bre, rar se mai nimereste cite-o romanca.
Unu' Pai si pletz astea nu presteaza la tine?

MP Pai pletz nu-i din ro
Unu' Nu era romanca care-o fost in america? E invers?

MP Nici lexy nu-i adica ma rog, s-o nascut aici da' nu prea sta. Ia-o pe aia dupa care umbla Alex ieri : pizduta de douaji de ani stie ea cum e cu Bucataria Franceza!!! Si cind isi bate unu' ceva mai rasarit decit suma a tot ce-o fi intilnit ea pina azi pula de onorabila dinsei figura de proasta ea "se supara" si "nu mai vrea sa discute". E ceva de te rizi cu spume.
Unu' Ce esti hater. Lasal ca macar poate fute.

MP Bai, DEGEABA se fute. Oricit de bune ar fi la pizda, proaste nu fute nimeni. N-au valoare.
Unu' Cum ma. Aici e vorba de pizda. Lasa gatitul.

MP Nu merge-asa.
Unu' Ale tale gatesc? Ca parca gateai tu :D

MP Pai toata lumea gateste, ce mare chestie. Tre' sa fii cam prostalau sa nu stii gati.

Mnoa, cam astea ar fi problemele. Si nu pot sa nu citez din inceputul articolului indicat :

Titlul pare o contradicţie. Fiindcă lucrurile au evoluat întotdeauna aşa: teoretic o doctrină revoluţionară, comunismul aplicat în practică dă naştere unor regimuri unde conformismul e o valoare mai capitală decât Capitalul lui Marx. Dacă Lenin s-ar întreba, din sarcofagul unde e expus, ca o murătură în vitrină: „se adaptează tânărul nostru la filmul comunist?” – răspunsul venit de la tovarăşii cu munci de răspundere ar suna cam aşa: „Ce adaptare, tovarăşi? Tânărul nostru este devreme la şcoală, devreme acasă, nu-l interesează sexul, nici măcar opus, pasiunea lui sunt problemele de producţie şi noua revoluţie agrară la sate.” Şi tovarăşii ar avea, ca întotdeauna dreptate. Chiar şi când, de fapt, nu au.

Singura diferenta remarcabila este ca tinara (ca io tineri nu fut, mnoa) nu (mai ?) este interesata de problemele productiei si revolutia agrara la sate, pentru ca nu mai simte ca face parte din lumea asta, sau ca eforturile ei conteaza. Ceea ce este de altfel perfect adevarat, pentru ca proaste nu baga nimeni in seama.

Si-atunci dezvoltam incet-incet o populatie de fete absolut si complet inutile - pentru toata lumea da' mai ales pentru ele insele, ca de-acolo-ncepe : degeaba acasa, degeaba la scoala, nu se pricepe sa se futa (nici macar la furie). Nici pasiuni ori interese nu mai are, dincolo de-o dorinta stupida precit de sortita esecului de "a fi". A fi respectata, sau importanta, sau iubita, sau cine stie cum se mai invesminteaza-n vorbe singura dorinta autentica precit de arzatoare a bietelor cornute : sa le propteasca cineva cit nu cumva sa cada constiente-n haul propriei ratari.

Asa ca baloteaza la greu ciocolata cu seriale teve (daunladate pe-un leptop pe care nu-l stie repara cum nu-l stie nici identifica singura, precum i l-o si cumparat altcineva).

Vremea trece, ele se deprima, oamenii rai rid si se distreaza. Ca-n viata.

———
  1. Plus ca mars pe jos la scoala si inapoi ca daca mergi cu autobuzu' te pipaie tot schimbu' de oameni ai muncii. []
Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. trest

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 20 May 2012

    Lol pula, acuma am ajuns cu glume in cheie pe baza de irc. Complexitatea Trilemei evolueaza pina-n punctul in care nu va mai putea intelege nimeni nimic.

    Ca-n 2009.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.