In care ma ocup de futurologie in ce priveste trendurile cu rezultate inspaimintatoare in primul rind pentru mine.

Friday, 01 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci, sedeam post coital fenobarbital alimentari cu o cana de cordial in mina si discutam chestii. Initial am pornit-o dinspre botanica, da' apoi am remarcat eu ca lumea nu prea stie, inchipuindu-si polenul asa un fel de entitate imuna, trasa-n plastic, da' chestia-i falsa : multe chestii traiesc pe polen, mincindu-l.

Pentru ca, vedeti voi sursa originala, observatia era ca mi-am facut socata acum aproape doua saptamini si ea nu s-a stricat. Are depozit, ce-i drept, dar nu s-a amarit, nu s-a acrit, ci si-a mentinut netulburat gustul ei original de floare. O domnita a zis ca mnoa, "am pus fix destul zahar", da' eu i-am replicat ca nu-i chestie de zahar neaparat, cit e chestie de microbii responsabili. Pentru ca daca puneam drojdie sigur iesea suprainfectata, ori cu chestia aia neagra (care amaraste si e si toxica) ori cu diverse alte chestii. Da' asa, fiind populata de gagii originali care procesau ei polenu-n pom iata ca s-au descurcat sa sparga figura oricaror alte microorganisme si-ar fi dorit sa-mi strice mie bautura.

Moment la care m-a traznit o idee care m-a ingrozit umplindu-ma de groaze si-am sa v-o impartasesc da' va avertizez de pe-acuma ca-i infricosator asa ca nu continuati daca mincati sau din orice motive nu va aflati in dispozitie.

Gata ? Purcedem!

Deci, omul modern a reusit sa se picteze intr-un colt. Intre dezinfectanti diversi cum ar fi de exemplu triclosanul care-i ajung fara indoiala si fara sfiala pina in tubul digestiv pe de-o parte, si o completa lipsa de material rulant care sa inlocuie flora intestinala distrusa (pentru ca laptele nu se mai poate bea decit pasteurizat, vezi doamne, iar berea este fanta cu arome in timp ce iaurtul n-are nici o treaba cu fermentatia naturala si nici socata nu-i voie sa bei ci serveste tu... tot fanta) intestinele tuturor sufera de-o grava lipsa de echilibru. Si-atunci poate ca si obezitatea, poate ca si abundenta de cancere de colon, poate ca tot felul de probleme au o explicatie daca nu neaparat inovativa cu siguranta banala. Ca intestinu' nu-i facut sa functioneze steril (cum nici pizda femeii nu-i facuta sa functioneze steril, da' despre protex la dodoasca cu alta ocazie).

De fapt problema e cunoscuta in practica medicala, si are chiar si-o solutie : transplantul fecal. Care-i o procedura in care domnul doctor scoate un cacat dintr-un om sanatos si-l infige intr-un bolnav.

Ei, si-aici incepe bomba (pin-aici n-o fost bomba, pin-aici o fost doar vijiitul ei) : pun pariu cu voi pe ce doriti ca daca stilul dezinfectiv continua inca doua-trei decenii distractia favortia a pustimii puberale va fi sa-si manince cacatul. Ei intre ei. Cum s-a intimplat si cu sperma, exact la fel.

De ce ? Pai asa... Ca-i cool.

Adica, pustii nu vor sti sa explice (ca de obicei) da' vor avea perfecta dreptate (ca de obicei) : daca modurile normale de alimentare ale intestinului cu bacteriile de care are nevoie nu mai pot fi folosite, daca laptele e pasteurizat si berea sintetica, daca nu-i voie sa maninci nimic ce-a atins pardoseala si totul se dezinfecteaza cu servetele umede "parfumate" atunci ultima solutie, inc-o analingutie.

Si se vor linge-n cur bagind limba adinc sa prinda flora locala de la citi mai multi parteneri si vor inghiti dumicati de cacat cum fac de altfel si ciinii (si din exact acelasi motiv in caz ca sunteti curiosi, ca nici ciinii n-au bere, iaurt, socata scl) de va veti lua cimpii vazindu-i, si veti face grupuri speciale de interventie si veti interzice linsu-n cur in scoli si tot restul, si tot degeaba.

Pentru ca este nevoie, si nevoile nu se schimba dupa cum se schimba tembelismele din capu' vostru de le luati cu totul aberant drept reguli si noime are lumii. Si-atunci, va voi spune cu draga inima ca v-ati facut-o cu mina voastra, dezinfectav-a-ti copirseu' sa nu cumva sa muceziti pe el cinci minute mai devreme decit "e cazul".

In incheiere, o mie de cuvinte :

(n-am sursa la ea, sorry)

(n-am sursa la ea, sorry)

———
  1. Apropo de care chestie : pastele sunt un lucru bun. Crevetii sunt alt lucru bun. Tomatele sunt si ele un al treilea lucru bun. Cele trei impreuna cu diverse alte lucruri bune cum ar putea fi de exemplu busuiocul sau sarea rezulta intr-o suita de lucruri bune. Si-o sticla de alb sec, neaparat, nu uitati sticla de alb sec. []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. Si zici ca asta explica si scat porn si restu' de fetisuri bizare?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 1 June 2012

    Apai nu cred ca explica neaparat, da' s-ar putea sa.

  3. Tati Popescu te anunt cu parere de rau ca te-or furat. Retrograd.

    An Arizona mother of four has been banned from eight McDonald's restaurants where she repeatedly swabbed play areas for bacteria in a personal crusade for better cleanliness, various news organizations report. Carr-Jordan tells the Republic that she believes the incident that set off the ire from McDonald's was one that took place at a Gilbert, Ariz., restaurant, where she found MRSA in the restaurant's PlayPlace and informed the manager as well as customers with children. When she saw one child licking the equipment, she demanded the restaurant close down the play area.Carr-Jordan's campaign, which covers six states, began in earnest after she had grime samples tested that she'd collected from a play area at a McDonald's in Tempe, Ariz., and discovered they contained pathogens found in fecal material and mucus, the Republic reports.

    http://content.usatoday.com/communities/ondeadline/post/2011/10/mom-on-anti-bacteria-crusade-banned-from-8-mcdonalds-sites/1

    The movie Fast Food Nation shows cow manure is in fast food hamburgers - does that bother you?

    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090421204009AAvspCv

    De las 27 muestras de hamburguesas de pollo, cuatro (dos Caesar Sandwich de Foster's Hollywood, una Rusty Mediterráneo de Vips y otra Kentucky Supreme de KFC) mostraban un estado sanitario fuera de norma, por presencia excesiva de un microorganismo no deseable (Escherichia Coli) o de un patógeno (Staphilococcus aureus) que aunque no causan problemas graves en la salud sí pueden producir toxiinfecciones leves. S. Areus se conoce como "patógeno de los manipuladores" y a E.Coli se le tiene como indicador de contaminación fecal. Además, otras seis de pollo revelaron un estado mejorable pero correcto. Se constató en laboratorio un elevado recuento de microorganismos no patógenos (areobios y/o coliformes) que podría deberse a la falta de frescura de los vegetales de la hamburguesa o a una insuficiente higiene en la manipulación. Pero el estado sanitario de estas hamburguesas se admite como correcto porque esa presencia de microorganismos podría deberse a que las hamburguesas contienen ingredientes como queso o bacon, que pueden no haber recibido tratamiento térmico que elimine esos microorganismos. La normativa vigente dice que no se tendrán en cuenta estos microorganismos en las comidas preparadas que contengan ingredientes curados o fermentados, y el queso y el bacon lo son.

    http://revista.consumer.es/web/es/20080901/actualidad/analisis1/73516.php

    A si ps, idea de a manca cacat e proasta. Colonizeaza fat, plamani, etc rezultant in infectie.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 2 June 2012

    Pai nu contest ca-i o idee MAI proasta decit de exemplu sa maninci corespunzator. Da' teama mi-e ca-i o idee MAI buna decit cealalta alternativa, chiar asa, cu dezavantajele ei de care zici.

  5. *g

  6. @Mircea Popescu: Cancere de colon, despre abundenta de cancere de colon fuse vorba in textul de mai sus, cred, pentru ca alea de col au legatura mai mult cu protex-ul la dodoasca. :-)
    Cat ce priveste futurologia cu referire la trenduri, zic ca doua-trei decenii pana la materializarea profetiei ii cam putin, dat fiind ca s-au ocupat de subiect deja companiile farmaceutice (alea cu destul de discutata in ultima vreme taxa de clawback), care au scos de ceva vreme pe piata "re-colonizatori intestinali", disciplinati si frumusel etichetati, sub diverse denumiri comerciale, printre care cele mai...en vogue la noi in farmacii sunt alea de le zice Enterolactis...destul de scumpe, maiastru brand-uite, e greu sa dai in farmacii peste vreo farmacista tinerica si draguta care sa nu incerce sa ti le indese cu de-a sila pe gat atunci cand iti vinde cate o cutie cu antibiotice...
    Asa ca, io nu neg ca pustimea puberala o practica in viitor din varii motive re-echilibrari naturale ale florei din ratiuni de...cool, cum nu neg nici ca se va ajunge la "dezinfecta-v-ati coparseu' sa nu muceziti pe el cinci minute mai devreme decat e cazul" (stau, de altfel, dovada si pentru asta diversele modele de coparsee cu aere conditionate si alte asemenea..."facilitati", utilizate si la noi, si nu numa' de vajnicii reprezentanti ai etniei matasarilor)
    Nu ma pricep sa spun asta in mai putine cuvinte, dar cred ca exista la oameni nu doar o capacitate de a anticipa si de a solutiona in chip natural anumite dezechilibre organice, cat si o alta insusire, ce tine inca si mai mult de resorturile cercetarii antropologice, care ne determina sa exploram "spatii" artificial delimitate ca fiind tabu (iar acilea au, fireste, o contributie covarsitoare mulele si stramulele, ca tot ai tu o teorie sustinuta pe tema asta)
    Asa ca, sa-i raspund lui Alex, nu cred ca scat porn-ul si restul de fetisuri bizare, cum le numesti tu, sunt explicate intrucatva de anticiparea nevoii de reechilibrare a firescului organic. As cauta pentru astea mai degraba explicatii in sfera explorarii (inclusiv a placerii), cu implicatii ce tin de fiziologie, psihologie si, dar nu neaparat in primul rand!, de patologie. Are Mircea niste teorii destul de intemeiate legate de limita indefinibila dintre normal si patologic cand vine vorba despre manifestarea sexualitatii (le-as cita, dar din pacate e din ce in ce mai greu de gasit pe Trilema un articol...)

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 June 2012

    Lol corect, de colon.

    Am fix zero incredere in capacitatea zisilor recolonizatori de-a rezolva vre-o problema. Par mai degraba constructii din ideologia medicinei ca "preocuparea de-a mentine bolnavii bolnavi, intru ingrijire", opusa preocuparii de-a face bolnavii sanatosi, prin vindecare.

    Io cre' ca pe Alex il interesa mai degraba cresterea proeminentei. N-am idee daca tu ai simtit sau nu, da' coloratura discursiva a chestiilor respective s-a modificat semnificativ in ultimii ani.

  8. @ Mircea Popescu: Mda, e o discutie mai vasta asta despre ideologia medicinei...dar recunosc ca si pe mine ma bate din ce in ce mai des gandul aista, ca medicina moderna se opune tot mai mult ideii de a-i face pe bolnavi sanatosi prin vindecare. Poate om gasi ragaz sa abordam odata si tema asta.

    Nu stiu exact la ce anume te referi cand zici "coloratura discursiva a chestiilor respective s-a modificat semnificativ in ultimii ani". Daca esti bun sa fii mai specific cat ce priveste "chestiile respective", te rog!

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 June 2012

    @Ioana Pai auzi, hai sa facem in felu' urmator : tu scrii la tine pe blog despre, io te-njur de toate alea si Diana intervine impaciuitor.

    Chestiile respective : proceduri sexuale perianale ; modificarea coloraturii discursive : "bleah" -> "hmmm".

  10. http://en.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak

    Deci bun? Cea mai scumpa cafea din lume iese din cacatul unei specii de ceva sobolan.

    Oameni inteligenti tiganii astia, este?!

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 June 2012

    E ceva mita, si old news. Care-i de fapt problema ?

  12. Kellogg made sure that the bowel of each and every patient was plied with water, from above and below. His favorite device was an enema machine that could rapidly instill several gallons of water in a series of enemas. Every water enema was followed by a pint of yogurt — half was eaten, the other half was administered by enema, “thus planting the protective germs where they are most needed and may render most effective service." The yogurt served to replace the intestinal flora of the bowel, creating what Kellogg claimed was a squeaky-clean intestine.

    http://en.wikipedia.org/wiki/John_Harvey_Kellogg

  1. [...] ceea ce inseamna ca el le da jos cind termina tura. Doara vorba ceea... putina contaminare fecala face bine la sanatate, sa nu mai vorbim de stima de sine, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.